Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, kažkaip vakar pagalvojau, kad tuo baigsis, bet norėjau palaukt finalo. Smagu, kai taip norai ir rezultatas sutampa.

Katukai, atrodo, kad tu dabartinių mados tendencijų neseki. Rankovės ne per plačios, o madingos.

Matėt, Vilniuj kąsiūluose šnd paskutinė diena. Viskam 40 proc ir dirbs iki vakaro.

Pas mane begalybinės rankovės ištiko. Mezgu į viršų daaaaaaug. Nes sugalvojau, kad apačia per siaura. O į viršų vis tiek platėja. Kažkada sugalvosiu, kad tinkamas plotis ir formuosiu. viršų. 

Atsakyti

Sveikos,

pirmas savaitgalis su nakvyne sode. Tiesa, šeštadienį nuvažiavom tik gerokai popiet, kai jau lijo, bet oras vis tiek buvo mielas. Nuostabu buvo rasti visą bliūdą braškių šiltnamyje, kai ten vos keli krūmeliai, tikrai tiek nesitikėjau. Ugnelę židiny kūrenom ir net pamezgiau kokias 3 eilutes :). Sekmadienį buvo nerealu pabusti šviečiant saulei į langus (bute mūsų miegamasis į vakarus) ir paukščiams čiulbant.

O smagiausia, kad spontaniškai į svečius įsiprašė draugai ir taip gera buvo ♥. Su jais tik kokį sykį metuose ir pasimatom, tačiau taip, tarsi ir nebūtų to laiko atstumo... Abu studijų metų bičiuliai, vienam bendrabutyje gyvenom su abiem, draugė buvo kursiokė, jos vaikinas - iš to paties aukšto, kur ir aš gyvenau :). Mūsų pagrandukės - gimę 2 sav skirtumu :). Pamiršom visą karantiną ir viską, apsikabinom  labai spontaniškai...  Sunku patikėti, kad visa tai buvo kuriam laikui atimta/uždrausta...

Laces replika tobulai atlikta. Net neįsivaizduoju, kaip ten tas kaklas užbaigtas. Keliu kepurę prieš meistrę. O pats vaizdas tai man toks šiaip sau :). Rankovės irgi atrodo kiek per plačios, originale kūno/rankovių proporcija taip nekliūva. Nors šiaip plačios rankovės man kartais gražu. Na, bet šauniausias yra užsakovės įvertinimas :). Tikiuosi, kad i rfinansine prasme įvertino. Net smalsu, kokį naują iššūkį gausi :). Jaučiu, ir tau bus įdomiau naują megzti, negu tą patį kartoti ;).

Taip sunku buvo vakar išvažiuoti iš sodo, norėjau pratęsti atostogas... bet šią savaitę dar visiems įvairių mokyklinių reikalų, kam ir pamokos tęsiasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 birželio 2020 - 10:22

Sėdžiu sau smarkiai įsižnybus ir neleidžiu važiuoti pas Kasiulus  :oh: ir iš viso - aš per gegužės mėnesį metų siūlinius pirkimus padariau  :oh: 300 eurų ant siūlų išleidau:B Kažkaip reikia bent pusmečiui.  :unsure: 

Klibinu dėdę Aidą, bandau išsiaiškinti, ar rytoj mezgėjiška kava bus, ar vėl nusikelia.  :unsure: Kol kas dar tyli.

Atsakyti

Laces replika tobulai atlikta. Net neįsivaizduoju, kaip ten tas kaklas užbaigtas. Keliu kepurę prieš meistrę. O pats vaizdas tai man toks šiaip sau :). Rankovėz irgi atrodo kiek per plačios, originale kūno/rankovių proporcija taip nekliūva. Nors šiaip plačios rankovės man kartais gražu. Na, bet šauniausias yra užsakovės įvertinimas :). Tikiuosi, kad ri finansine prasme įvertino. Net smalsu, kokį naują iššūkį gausi :). Jaučiu, ir tau bus įdomiau naują megzti, negu tą patį kartoti ;).

Neveltui sakiau, kad tai yra realaus dyžio mėginukas.  :rolleyes: mezgiau stengdamasi maksimaliai tiksliai atkartoti originalą, eiles, akis skaiciavau, nuotraukas išsididinusi. Niekur nepavyko aptikti nuotraukos, kur tas megztukas plokščiai padėtas, kai kur galėjau nuo savęs pridėti ar atimti kažkiek. Plius dar siūlas toks specifinis, mezginys išskalbus vos ne dvigubai į ilgį sutrumpėjo. Jau kokį trečią dublį numegzčiau idealiai atitinkantį originalą  :D 

Atsakyti

Na ką, su sekančiu užsakymu kylu į aukštesnį lygį - šį kartą kopijuosiu Brunello Cucinelli modelį  :oh: Internetu originalų megztuką galima įsigyti už kuklius 2500 eurų  :oh: (pirmasis tai visiška piguva buvo - tik 500 eurų)  :( Megztinis man pobaisis, o dar kai bus ryškios geltonos spalvos  :oh: skonis draugų neturi...

Priedas  241326BC-0C16-4B9A-955C-A80C174D7D29.jpeg   95,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 01 birželio 2020 - 10:25
Madistė užsakovė :). Na, ką lauksim naujo šedevro :).
Atsakyti

Lace, įdomūs tavo projektai :D

Ir spalvų paletė prasiplės. :)

Atsakyti

Lace, bet visai gal nieko klientė :) mezgimo malonumą tau suteikia, nešiot nereikia, nesikaupia, įdomybes išbandyt gali ir siūlus visai kitokius pažindinies nei iki šiol :)

O šiaip tai jo, skonis draugų neturi :D aną dar apsirengčiau, nu bet šito tai jau ne... :D

Atsakyti

O šiaip tai jo, skonis draugų neturi :D aną dar apsirengčiau, nu bet šito tai jau ne... :D

Svarbu, kad skonis priešais nepaverstų :rolleyes: nes man atvirkščiai  :D pirmas nepatiko, o šitas visai nieko, viena tik bėda, kad mano dydžio toks svertų toną  :D 

Atsakyti

Man tas Brunelio irgi visai nieko. Lace variantas šiek tiek kitaip atrodys, o ir ta manekenė tokią madingą pozą išlaužus.

O tam pirmam pailginus kūną ir rankovių plotis gal bus normalesnis. Nes dabar tai man tikrai proporcijos akiai nepatinka.

Kažkokia savijauta... jei būč kur toli keliavus, sakyčiau adaptacija, bet dabar nesuprantu. Taip jėgų nėr, iki silpnumo. Salyčiau miego noriu, bet atsigulus nemiegu... bandau lagaminus pakuot, daiktus dėliot, nu bet taip lėtai, kaip kokiam sapne

Mano mezginio liko rankovės. Kol kas nenusprendžiu, kokio ilgio. 

Ir dar knygų prisivežiau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos :4u:

OHO Lace iššūkių visiem metam gavo :) nu man tie abu megztiniai tokie, kad žiūrėt galiu, nešiot nenorėčiau, bet jei ir žiūrisi tai tikrai ne geltoni :)

pliusas tik kad greit ko gero mezgasi

o aš remontais užsiimu (mezginių), savaitgalį vasarinę kišenėtą ilginau ir rankoves tvarkiau

šiandien išsitraukiau tokį oranžinį užmestuką-kardiganą iš medvilnės su šilku, atnara(ar kaip tą vietą kur atseit susegimas ir apykaklė) seniai ramybės nedavė nes kažkaip atbulai numezgus buvau o ir laisvokai, nuo pečių krito

atardžiau ir permezginėju

O šilkinis dryžius keli cm po pažastim, rankovės yra, tikiuosi šią savaitę pabaigt, norėč pajūrin vežtis

Atsakyti

Qqte, pajūrin ruošiatės?

Aš ir mielai nulėkčiau, ale bet pas mus uždaryta, gal į kokį laukinį pliažuuką ir patektum, bet reik juos žinot

Atsakyti