Sveikos,
pirmas savaitgalis su nakvyne sode. Tiesa, šeštadienį nuvažiavom tik gerokai popiet, kai jau lijo, bet oras vis tiek buvo mielas. Nuostabu buvo rasti visą bliūdą braškių šiltnamyje, kai ten vos keli krūmeliai, tikrai tiek nesitikėjau. Ugnelę židiny kūrenom ir net pamezgiau kokias 3 eilutes
. Sekmadienį buvo nerealu pabusti šviečiant saulei į langus (bute mūsų miegamasis į vakarus) ir paukščiams čiulbant.
O smagiausia, kad spontaniškai į svečius įsiprašė draugai ir taip gera buvo ♥. Su jais tik kokį sykį metuose ir pasimatom, tačiau taip, tarsi ir nebūtų to laiko atstumo... Abu studijų metų bičiuliai, vienam bendrabutyje gyvenom su abiem, draugė buvo kursiokė, jos vaikinas - iš to paties aukšto, kur ir aš gyvenau
. Mūsų pagrandukės - gimę 2 sav skirtumu
. Pamiršom visą karantiną ir viską, apsikabinom labai spontaniškai... Sunku patikėti, kad visa tai buvo kuriam laikui atimta/uždrausta...
Laces replika tobulai atlikta. Net neįsivaizduoju, kaip ten tas kaklas užbaigtas. Keliu kepurę prieš meistrę. O pats vaizdas tai man toks šiaip sau
. Rankovės irgi atrodo kiek per plačios, originale kūno/rankovių proporcija taip nekliūva. Nors šiaip plačios rankovės man kartais gražu. Na, bet šauniausias yra užsakovės įvertinimas
. Tikiuosi, kad i rfinansine prasme įvertino. Net smalsu, kokį naują iššūkį gausi
. Jaučiu, ir tau bus įdomiau naują megzti, negu tą patį kartoti ;).
Taip sunku buvo vakar išvažiuoti iš sodo, norėjau pratęsti atostogas... bet šią savaitę dar visiems įvairių mokyklinių reikalų, kam ir pamokos tęsiasi.