Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena :4u:

atnešu savo natūralaus dydžio mėginuką :rolleyes:

originalas

Priedas  D58082E2-6895-4751-865A-06330A918AD3.jpeg   503,44KB   0 Parsiųsta kartų

ir mano replika 

Priedas  1F75C3DA-1552-46BC-B7A2-27935044C457.jpeg   114,75KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  F696587E-CDF7-4138-81BA-7C596901B438.jpeg   117,65KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2BB80362-BA3A-4350-B2DD-2E97CAB679DC.jpeg   115,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  4A3B6D58-03C6-4969-A2BD-6E6925719586.jpeg   117,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, labai gražus, ir dukrai labai tinka.  Gal ji ir nešios?

Atsakyti

Oho-ho oho-ho :wub: Lace, nerealiai :bigsmile: ovacijos ir aplodismentai  :ploja2: 

Atsakyti

Lace, labai gražus, ir dukrai labai tinka.  Gal ji ir nešios?

oi ne, šita dukra tokių “baisių” megztinių nenešios.  :D Šitas be šeimininkės, reiks gal bandyti parduoti  :unsure: 

Atsakyti

Žiūrint į Lace mezginį norisi paieškoti trijų skirtumų :)  Labai vykęs :wub: 

Mes šiandien visą dieną dažėm tvorą :B​ 

Atsakyti

Labos :4u: 

Lace, nerealiai :wub:  :wub: zEurei vykusi replika. O tai uzsakovei si netinka? Ji kitokios spalvos ir fakturos siulo norejo? Beje, ar mate, matavosi sita? 

Bbeeeet tai kai truksta dukros sypsenos nuotraukose  :ax: nu bet vis tiek megztelis nugriuviminis :wub: 

Atsakyti

Lace, super  :4u:​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Lace, nerealiai :wub:  :wub: zEurei vykusi replika. O tai uzsakovei si netinka? Ji kitokios spalvos ir fakturos siulo norejo? Beje, ar mate, matavosi sita? 

Bbeeeet tai kai truksta dukros sypsenos nuotraukose  :ax: nu bet vis tiek megztelis nugriuviminis :wub:

užsakovė norėjo gelyono, jai jau siūlai nupirkti už 53 eurus  :rolleyes: Dabar jau geriau šito tegul nenori - kur aš tuos geltonus dėsiu  :D šito dar nematė, bet kalbinu dukrą, kad atvežtų draugę pasimatuoti, žinosiu, ar reikia kokių korekcijų.  :) 

o šypsenos turbūt pas visas penkiolikines išinstaliuotos  :rolleyes: 

Oho-ho oho-ho :wub: Lace, nerealiai :bigsmile: ovacijos ir aplodismentai  :ploja2: 

ačiū, aš pati savim didžiuojuosi  :B 

Žiūrint į Lace mezginį norisi paieškoti trijų skirtumų :)  Labai vykęs :wub:

mano pečių linija geriau padaryta  :ax: 

Atsakyti

o šypsenos turbūt pas visas penkiolikines išinstaliuotos  :rolleyes:

Aš, aišku, ne penkiolikinė :mirksiukas: bet mano veido išraiška irgi tokia būtų, jei man tokį megztinį reiktų vilktis  :lol: 

Atsakyti

Wow, Lace!  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Rankovės gal ir geriau įstatytos, bet per plačios

Bet šiaip tai superinė kopija.

O aš jau už sienos. Gaila, pastaroji savaitė kaip kokios atostogos buvo. Na, bet lauksim kitų.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

na ką, mano mėginukas vakar persikvalifikavo į užsakymo megztinį.  :D Atvežė Rūta mano užsakovę ant primatavimo, ta kai pasimatavo, tai užsispirgėjo, kad reikia jai šito megztinio.  :D Tik pailginsiu truputį  :rolleyes:  o geltoniems siūlams man kitą dizainerišką modelį pasiūlys  :oh:  Tuoj nebeatsiginsiu šitos užsakovės su jos įdomiu skoniu  :hihihi: 

Atsakyti