O tam pirmam pailginus kūną ir rankovių plotis gal bus normalesnis. Nes dabar tai man tikrai proporcijos akiai nepatinka.
Dar gali būti, kad Lace "piktoji modelė" pečiuose smulkesnė
ir tos rankovės šiek tiek ne vietoj prasideda
Lace, bet visai gal nieko klientė
mezgimo malonumą tau suteikia, nešiot nereikia, nesikaupia, įdomybes išbandyt gali ir siūlus visai kitokius pažindinies nei iki šiol
aha, dar ir pinigų duoda
mane kol kas labiausiai veža tas iššūkis - ar galiu pagaminti tokį patį iš paveiksliuko
nežinau, ar ilgam...
OHO Lace iššūkių visiem metam gavo
nu man tie abu megztiniai tokie, kad žiūrėt galiu, nešiot nenorėčiau, bet jei ir žiūrisi tai tikrai ne geltoni
pliusas tik kad greit ko gero mezgasi
kur jau metams
tą pirmąjį per 9 dienas pagaminau, iš jų mezgiau gal 5
Per savaitę tokį megztinį be didelių įsitempimų numegzt galiu.
greit mergaitei pinigai pasibaigs
Katuk, man tos proporcijos irgi tokios keistos, visi tie a la bomberiniai drabužiai nesuprantami.
Bet būtum mačius kaip tos merginos akys spindėjo
ir labai pergyveno, kad per daug nepailginčiau
Dar gali būti, kad Lace "piktoji modelė" pečiuose smulkesnė
ir tos rankovės šiek tiek ne vietoj prasideda
![]()
aha, ten visai kitas figūros tipas.
ūgio mažesnio ir graži kriaušės figūra - nedidelė krūtinė, plonas liemui ir išreikšti klubai.
Megztinis turėjo tik keliais cm žemiau liemens būti.
Nite, rytoj kavą geriam
Dėdė Aidas 13 val. žada būti aikštelėje prie Panoramos. Tik tavo pilkų siūlų dar nerado, kiba bus neatidėjęs ir pardavęs.
Pasimatymas ir vėl viešas, junkitės, kas norit ir galit
Ingriduska, tavo virbalai jau paštomate, pasiimsiu kažkada vėliau
Kurių pilkų
visi norimi buvo pilki
Imk viską, ką duos
Aš vargiai suspėsiu atvažiuot pirmai valandai - visi savaitės reikalai sulindo į antradienį
netgi darbovietės lankymas
Bet aš būtinai atvarysiu - lauknešėlis qqtei jau bagažinėj
Aš gal irgi visai noriu
ir panašu, kad kol kas turiu galėt. Jeigu ir Liniuka būtų
. Bet turbūt tokiu metu ofise jis bus...
Smalsu, kas jau rimtai grįžot į biurus?
Aš tokiu metu dar nueidavau, bet nuo birželio iki rugpjūčio pabaigos dirbom iš namų paprastai. Vyrui karantino pradžioje duotas leidimas (oficialus) dirbti nuotoliniu būdu neribotai. Tai visą vasarą irgi niekur neis, nebent ten kokių slaptų dokumentų paskaityt ar pasirašyt
.
Myliu savo šeimą ale gi nors kokia petraukėlė būtų, nros kokiu žmogum kartais mažiau
. Nu dičkį savaitgalį paliekam vieną, bet tai vis tiek jam reikia šio to valgyt palikt, o sode vis tiek būnam 6 - vyro brolis nuolat su mumis. Svari pagalba ūkyje.