Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Išėjau į balkoną  saulės pagaudyt ir vitamino D pasigamint, tai sušalau. Toks vėjas.

Aš dar kol kas irgi namie dirbu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 birželio 2020 - 13:33

Aš nuo kitos savaitės grįžtu į ofisą pusei laiko. Dalinsiuosi stalą su savo vadovu, tai arba jis, arba aš į darbą eisim :D​ 

Atsakyti

Pas mus sąlygos iškeltos- ne daugiau 30 proc kolektyvo. Mainytis negalima, nes tada turi visas patalpas dezinfekuot. Kurie eina (nuo šios savaitės), tie ir eina. Kiti- nuotoliniu. Vėliau bus matyt.

Atsakyti

Kurių pilkų :lol: visi norimi buvo pilki :lol:

Imk viską, ką duos :ax:

Aš vargiai suspėsiu atvažiuot pirmai valandai - visi savaitės reikalai sulindo į antradienį :mad2: netgi darbovietės lankymas  :hihihi: 

Bet aš būtinai atvarysiu - lauknešėlis qqtei jau bagažinėj :D

jokių pilkų - kažkaip ignoruoja mano klausimus  :oh: gal gyvai panatysiu. 

13 valandą Aido autobusėlis bus aikštelėje šalia Panoramos (prie gatvės), ten ir susitinkam, o padkui nuspręsim kur toliau.  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos,

gaila dėl ryrdienos  :B Priedas  received_947237062403593.jpeg   65,2KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ingriga, ryt nebebūsi? O tai ko šiandien nešaukei, kad esi ir nori kompanijos? 

Atsakyti

Ingriga, ponia, ką jūs veikiate ant tų griuvėsių 

Atsakyti

Tai kad kai planai priklauso nuo n... keičiačių nuomonę žmonių, tai ir gaunadi š...

Šiandien neplanuotai turėjau tik porai val. apžiūrėjau dukterėčios butą, ir akinių planavau. Katuk griuvėsių nebėra. Tai dar vis Vilniuje.

Atsakyti

jokių pilkų - kažkaip ignoruoja mano klausimus  :oh: gal gyvai panatysiu.

Ne tai ne :rolleyes: sutaupysiu pinigų :huh2: gal  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 01 birželio 2020 - 15:22

Tai kad kai planai priklauso nuo n... keičiačių nuomonę žmonių, tai ir gaunadi š...

Šiandien neplanuotai turėjau tik porai val. apžiūrėjau dukterėčios butą, ir akinių planavau. Katuk griuvėsių nebėra. Tai dar vis Vilniuje.

Nėra, tai bus :D 

Gi ant Tauro kalno?

Tai tas pastatuks jau griuvėsiai

Atsakyti

Tai kad griuvėsiai jau išgriauti  :oh:​ 

Atsakyti

O šiaip tai jo, skonis draugų neturi :D aną dar apsirengčiau, nu bet šito tai jau ne... :D

Mielai nešiočiau abu, ypač antrą  :rolleyes:​ 

Atsakyti