Tai kad griuvėsiai jau išgriauti
Va ką reiškia ilgai nebūti Vilniuje
Pasigooglinau, tai jau rudenį buvo nugriauti
Terezza, aš irgi😉 Lace komplimentai, puikiai pasidarbavai!!!
Mes atidarėm palapinių sezoną. Šeštadienio pavakary užsuko draugai pagelbėti įleisti vandens dviratį į ežerą, mane neviltis buvo suėmusi, kai pamačiau jį. Baisulingai didelis, sunkus, o į apačią reikia įveikti didžiulius laiptus. Tai gavosi toks nemenkas projektas su visokiomis lentomis, virvėmis, net vaikai buvo įtraukti...
received_621519142133245.jpeg 257,01KB
1 Parsiųsta kartų
Baigėm jau tik temstant, aišku vaikų nėjo iškrapštyti iš vandens, tai nutarėm, kad liks su nakvyne🏕️šiandien atgavinėju kvapą nuo visų svečių ir talkų.
Šiandien baisi nenuotaika. Su priežastim, bet nesiplėsiu. Padėt vistiek negalėsite.
O gal viakas išsiapręs ir gerai. Dar vilties nelaidoju.
Bet megztuku Katuko noriu pasigirti.
Labai tinkamas, šiltas v mėrų ir jaukus. Žodžiu viskas jame man patinka ir kaklas ir rankoves ir švelnumas.
Ačiū tau Katuk😍
received_298549607974131.jpeg 102,2KB
1 Parsiųsta kartų
bandžiau surast senas fotkes, kaip aš su tuo megztiniu atrodau ir kelintais metais mezgiau.
nu ir neradau.
va kodėl reik tvarkingai vesti pvz ravelrio užrašus
Ingriduska, šitas modelis vadinasi Redy
https://www.ravelry....ns/library/redy
kaklas ten tokiais vamzdžiais susidėlioja
megzta turėtų būt kokiais 2011-12 m.
nu ne mano spalva visiškai, apsivilkau gal du kartus, buvo numestas išardymui, nes siūlas kažkoks rusų puskašmyris, galvojau, gal kur pravers.
praeitą savaitę betvarkydama rūbinę, radau dėžę su visokiais tokiais ardymui ar taisymui atidėtais, ir iškart man Ingriduska prieš akis.
nu ir vat, labai džiaugiuosi šito gaminio atgimimu, net jeigu ir bus apsivilktas kokius du kartus
Va pavyzdžiui šiandien jis buvo nuostabus.
Nes baltas, o tai tinka vasarai ir saulėtai dienai, bet šiltas, jaukus, švelnus,,kas tikrai toje saulėtos vasaros dienos siaubinguose vėjuose buvo tai ko reikėjo.
Prie jo puikiai tiko ir turima juoda odinuke. Diena tai su kedais buvau, o paskui iki veterinarines su skuduriniais bačiukais jau ant greičio.
Tai ir veltui, būtume pasimatę 😉
Buvau nuėjus apraudot..
Labas vakaras.
Ingriduska, puikiai tau tinka😍 Ir tegul viskas teigiamai išsisprendžia 🦋
Darbe jau dirbu trečia savaitė. Be jokių kaukių ir kitų reikalų. Prieškarantiniškai.
Kai kurie kkientai tik su kaukėm. Tai sprendžiu pagal juos dėtis ar ne. Turiu atsargoj lentynoj.
Radau. Fotkinta 2015 sausį, tai megzta matyt dar 2014.
received_1165268337198851.jpeg 16,07KB
1 Parsiųsta kartų
Labas rytas
Apsivilkau savo Summerį, kažkas man su juo ne taip, nepatogu.
Prisiklausius tetos Olios, suprantu, kad jis turi būti gerokai platesnis. O jei noriu tokio pločio, tada turiu rinktis kitokį pečių formavimo būdą.
Gal net reiktų nusimegzti antrą dublį, siūlų dar turiu
bet pirma reikia storuliniais dizaineriškais mezginiais atsikratyti...
Sveikos ![]()
Šiandien mano pirmagimiui 13 m. Paskutinis gimtadienis, kai aš dar už jį aukštesnė
paskui jau bus: užaugo vaikai, kaip liepoooos
Kad ir nuotoliniu dirbu, bet užsisakiau mamadienį: tvarkymai, kirpykla, paskui 9 vaikų šaika. Gerai, kad parkas po langais. Po picų ir torto keliaus į kiemą. Jei atlupsiu nuo kompo.
Dabar dar valandėlės pamezgimas su kava. Noriu žalio rankoves užbaigt.