Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, sveikinimai tavo 13 meciui.

Grazaus gimtadienio

Lace aš jau neatsimenu tavo Sumerio, bet kazkodel atsimenu kaip Niuma sake kad jis turi but platesnis.

13 val Panoramos kieme.

Lace is kurios puses?

Ten kur autikai i uzsieni veza?

Atsakyti

O Niuma-sveikinimai!

Linkiu atlaikyt masinio susibūrimo išbandymą po ilgo jo nebuvimo :D 

Lace, man rodos sakei, kad tau tokie modeliai-laisvi-netinka. Ar tikrai jo nori?

Man šiam etape tai tik maišai, visokiais pavidalais. Nors antrasis Haywardas vėl gaunas tiesiog laisvas, o ne kaip priklauso. :D bet man patinka.

Jau svajoju apie raudoną pūkuotą :wub:  ta prasme, noriu jį megzti. Butas mano tamsokas vėsokas, tai prakaitai negresia :D 

Ir vis dar miegu. Apsnūdus visą dieną. Reiks gal išeit šiandien prasieit biškį, gal atsigausiu.

Atsakyti

Aš Summerius du turiu. Skirtingus dydžius mezgiau ir su savais pataisymais.

Ryžas, kuris per didelis, šiek tiek per daug nuo pečių nuleistas ir varžė vieną rsnką vairuojant. Bet permezgiau apdailą laisviau, dabar gerai.

O iš Vincio dažytų - rankoves primezgiau, mažesnį gaminausi. Tas nešiojamas ir smagus :) 

Abu ilgesnę dalį rankų iškirptėm pamezgiau. Ir abu po rankovių sujungimo kūną labiau siaurinau, nei originalas.

Kartosiu receptą savo rudojo. Ten irgi antpetinis, bet tvarkingesnio - įstatytų rankovių vaizdo. Planas iš Vernito pusalpakės dviejų spalvų. 

Atsakyti

Niu va Lace mezginys ant moters Nu net man reik sukirbėjo😂

Pridėta:

Atsakyti

Ingrida galėtum etatiniu modeliu mums dirbt :D 

Fainas man šitas megztukas. Rankovės kiek keistos, bet gal tik foto taip atrodo. Jo prisipirkot?

O aš šiandien laimėjau Prototo :)  Ir net prizą turėčiau gaut :B​ 

Atsakyti

Aš grįžau, merginas palikau dar kavintis.

Virbalus savamezgius turiu ir laiminga.

Pirkau lino pilko servetėlėm, nes kai jūs mezgat kojines, aš į tą vietą bandysiu servetėlių.

Gavau nuo Qqciuko dvejus siūlus dovanų.

Vieni tai tobulai mano, kai nė menkiausios abejonės nėra, kiti atrodė kad gal ne visai mano, bet kol kavinomės, jie mane viliojo iškišę nosį iš Qqtės taśiuko, viliojo viliojo ir suviliojo. Sakau duokš, sumegsiu, reikia.

O šiaip kita savaitę sužiūrėsiu ką turiu lyšno, gal kam bus naudingi visokie manieji prikauptukai.

Gal gims koks rūbas kitos mezgėjos rankuose. Na visada smagiau kai siūlai ir mezginiai turi gyvenimą.

Atsakyti

Užsisakiau siūlų. 2,5 kg :B Bet ne mezgimui. Mano kaimynė per karantiną išmoko pinti macrame. Nu ir man mirtinai prisireikė :B​ Bandysiu ir aš mokytis.

Atsakyti

Fainas antmodelinis, - moterinis variantas👌

O aš sėdžiu su deganču veidu, ypač barzda, neaišku nuo ko, negi kokia alergija, iki šiol nieko panašaus nesu turėjusi. 

Atsakyti

Liniuka, ką pinsi? 

Atsakyti

Noriu kelis vazonus apsipinti, pirtyje ant sienos dekoracijų pasidaryti. Nors gal dar nieko nesigaus :D​ 

Atsakyti

O wau!!!!

Ingriduska, puikiai atrodai! Esi baltų megztukų moteris.

(Kelnes aš keisčiau)

Atsakyti

Lace, man rodos sakei, kad tau tokie modeliai-laisvi-netinka. Ar tikrai jo nori?

taip, labai laisvi man netinka. Aš ne Summerį kartoti noriu, o vasarinę tokių pačių siūlų bliuzkelę, tik jau daryčiau reglaną arba perpetę.  :rolleyes: šiandieniniam 17 laipsnių orui man buvo pats tas.  :D Restar atėjo su megztuku ant maikelės ir striuke, o mes su Nite trumpom rankovėm  :D 

Atsakyti