Macrame aksčiau mokėjau pinti
turėjau ir durų užuolaidas ir vazonams pakabinti nusipinus
Noriu kelis vazonus apsipinti, pirtyje ant sienos dekoracijų pasidaryti. Nors gal dar nieko nesigaus
Ko imies tas gaunas, tai ir šį kart nemanau, kad bus išimtis😁
Grįžau. Ir praturtėjus biškutuką. Kuklia nenusakomos spalvos lino babinaite... Ir qqutė likutuku gražiu, gal kokia bliuskelė kuriai mergičkai išeitų.
Žinokit, Lace galėtų dizaineriams megzti tikrai. Tas mezginys šiaip didelių simpatijų nekėlė, bet gyvai jis tikrai haute-couture'inis visu savo preciziškumu, įsivaizduoju, dėl ko užsakovės akys blizgėjo.
Jaučiuosi biškį nusikaltus, kad Lace nuo norimų siūlų atkalbėjau... Ale, tai jeigu labai norės, gi kitą kartą nusipirks
. O bandžiau būti tikra drauge, sakydama, kad visko ji jau turi savo bibliotekoje....
Šiandien pradėsiu online lankyti demokamą dėmesingo įsisamoninimo (mindfulness) įgūdžių lavinimo grupę
. Tikiuosi, pravers tas įgūdis gyvenime.
Makramė mokėjau, buvau mokykloje išmokus. Ale iš špagatų visokių narpliojau - pelėdas kelias, vazonui irgi "lizdą". Dabar įsivaizduoju yra tų pamokėlių daug ir įvairių, o tada tik vienoje knygoje buvo pavyzdžiai
.
aš vaikystėj, paauglystėj pindavau, dar knygą turėjau tokią api makrame tai ten ir rankinukų ir vazonu ir kilimuku buvo...
Nu man konkrečiai baltas sezonas. Taip gražu
Screenshot_20200602_170153.jpg 201,6KB
6 Parsiųsta kartų
Ingridushkos kelnės jai tikrai puikiai tinka, norėjau gyvai pagirt, ale neišėjo
. Foto nieko čia nesimato, tai prašau nieko nerekomenduot keist
.
aš irgi apdovanota ir apskolinta ir vaivorykštinį kamuoliuką pirkau
Tos kelnes buvo kitam kontekste tai nwt ko noret kad ir su tuo megztiniu tiktų
O aš pirkau tik braškių, rūgštynių, agurkų, pomidorų, grybų, salotų, obuolių, lašišos ir tuno
ai, dar šviežių bulvių ir grikių duonos
Makrame nepyniau. Ir kažkodėl nenoriu
gal dėl to, kad pirties neturiu.
Restar kažkokių.keistų kursų prisirinko
bet jei nemokami kodėl gi ne.
Apie Lace gaminį ant Ingriduskos. Man vistiek proporcijos nepatinka. Kaip kokia cukraus vata ant pagaliuko. Apie preciziškumą nėr ko kalbėt net, teko man jį čiupinėt nebaigtą. Bet nieko kito iš Lace ir nesitikėjau.man labiau įspūdį padarė kito baltojo apdaila. Icordas prisiūtas rankytėm ir dar taip, kad siūlės net ir storastikliais akiniais nerasi.
Šiandien tik aš viena gavau mažiau nei tikėjausi
Nu man konkrečiai baltas sezonas. Taip gražu
Omg KOKS gražus!!!!
Bet ir pas tą Liniukos parodytą baltą rankovės neproporcongai plačios, o pats trumpas. Mada matyt tokia.
Su tam tikrais pakeitimais ir kitos spalvos būt nieko