Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, girdėjai bumpt? Čia aš nuo kėdės griuvau  :mega_shok:  taigi sakei nieko nemezgi  :blink: tai iš kur tu juos trauki vieną po kito  :D

O koks to rožinio ilgis buvo iki su pynimo? 

Atsakyti

restar, mane atpratino megzt mazoji  kate :D  as dienomis niekada gyvenime nemegzdavau. tik  velai vakare prie tv. o dabar atsisedu  serialo ziuret, o ji ant palanges per orchidejas. stojuos pagaut. vel atsisedu , ji vel ten. zodziu vakarais as sportuoju :D  kas atsilenkimus daro tarp koju saldainiu vazele pasidejes, o  kas sesk stok, gaudyk :)   mezgini tai vezuosi i soda. bet ir ten jei nelyja , yra idomesniu  veiklu....  :D

Atsakyti

O man po visos nekokios dienos nors pabaiga smagesnė- šeštadieniui pedikiūrui priims. Dar pusę kilo pamesiu :D 

Atsakyti

Kapseika, mes ištikimi Latvijai, Papė mūsų kurortas.

Tiesa, jau daug metų važiuojam nuo balandžio vidurio iki birželio vidurio ir tada jau tik rugsėjį, spalį.

Mes abu su vyru laukiniai.

Mums gerai kai nėra žmonių.

Taigi būdavom praktiškai vieni visada pirmi atvažiuojam paskutiniai išvažiuojam.

Žvejys čia duodasi tūdy siūdy, ežeras, kanalas, jūra. Tai plekšnės, tai vėjažuvės, tai lydekos, eśeriai, tai lynai. Žodžiu visą dieną tik keičia lokacijas ir amuniciją žvejybinę.

Taigi pirmi metai kai likom apšalę.

Neįtikėtina bet visi namukai užimti. Vaikų, babų, tėvų, visi išsiilgę matyt vieni kitų.

Biški net susinervinau.

Ramybės tikėjausi kaio kad įpratę, o čia vos ne Šventoji. Vaikai cypauja, kamuoliu žaidžia, pešasi šaukia tai tėtį tai mamą teisybei įrodyti. Širšynas toks visai netikėtas tokiu metu.

Karantinas neina į mokyklas tai matyt atsirado galimybes ir ankstyviau paatostogauti.

Gintarais jūra nesidalina, bet oras fantastiškas.

Jau ko verti valgymai lauke.

Labai mėgstu tokius valgymus.

Restar, netepu jokių kremų niekada. Net Polinezijoj netepiau. Aliejaus kokoso tik uzsimozodavau.

Cia net minties neturiu tept. Raudonai nedegam nei vienas.

Ir jei ką aš dabar sąlyginai balta😎

Susimatysim liepą, tai jokio aristokratiško blyškumo, tiesiog kaimietiškai bronzinė🤣🤣🤣

Atsakyti

Lusasita, labai pralinksminai  :4u: . Geras tavo sportas. O kad sode yra veiklų, tai net neabejoju. Aš prisikraunu maišus savo maloniems užsiėmimas, o dažniausiai net neišsitraukiu.Dabar, kai pradėjom nakvoti, tai geriausiu atveju prieš pat miegą vieną kitą eilutę numezgiau. Na, nebent darganotas oras - tada rojus :). Legaliai galima nieko daugiau nedaryt.

Aš ryt  jau pas endokrinologę pakliūsiu. Nes skambinausi, ar priims, nes nei priminimo, nei nieko nesiuntė, kaip įprastai būna. Kur man tas pirštines susiveiks, reiks eit iš parduotuvės "vogt" ar panaudotas susirast :D.

Atsakyti

Restar, mano panai ryt pilni 9 menesiai susiskaičiuos, jau išauga iš tokių mezginuku. Pažįstami laukiasi, tikiuosi suvaikscios iki Vokietijos laiku.

Atsakyti

Kerpena, girdėjai bumpt? Čia aš nuo kėdės griuvau  :mega_shok:  taigi sakei nieko nemezgi  :blink: tai iš kur tu juos trauki vieną po kito  :D

O koks to rožinio ilgis buvo iki su pynimo? 

Buvau virtuvėn išėjus, tai negirdėjau. :D

Taigi ir nemezgiau ilgai, o dabar nert kai pradėjau, tai negaliu sustot.

Man atrodo  1,10  rožinio ilgis buvo. Žinau, kad kur žiūrėjau, kaip supinti, sakė, kad 90 ilgis, o mano buvo ilgesnis.

Restar, čia pas gydytoją būtinai pirštinių reikia?

Aš tai vis galvoju ir niekaip nesuprantu pirštinių prasmės. Tarkim parduotuvėj - jei tai saugo nuo manęs, kad aš nepaskleisčiau viruso ant liečiamų daiktų, tai tada užtenka gerai nusidezinfekuoti rankas įeinant. Jei tai atseit saugo mane nuo užsikrėtimo, tai vis tiek iš pradžių tas pats, ar nudezinfekuotos rankos, ar švarios pirštinės. O jei jau ką paliečiau užkrėsto, tai tada ar su ranka, ar su pirštine platinu toliau. ir veidą galiu netyčia pasikrapštyt ar su ranka, ar su pirštine. Vienintelę prasmę įžvelgčiau, jei per odą virusą galima būtų pasigaut, bet lyg per odą neplinta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 birželio 2020 - 16:52

Tai užtat aš pirštinių nei turiu, nei nešioju. Bet pasiskambinus registratūroj man pasakė, ką turiu turėt . (Tiesa, Lace - aš jau galiu eiti pro pagrindinį įėjimą Antakalnio polkėje). Pradžioj dar parduotuvėse radusi užsidėdavau, kad yra, tai, mol, gal reikia. Bet su ta kauke, tais maišais ant rankų galima išprotėti, kol apsiperki, o jau ten piniginėj paskui susigraibyti... Užtat neįsivaizduoju, kaip žmonės kai kurie dar ir dabar net mašinoj tvarkingai su kauke, su pirštinėm... Labai įtikėję Veryga... Bet aš tokia biškį anarchistė. Iš pradžių - klausiau instrukcijų, o paskui - sveiko proto. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 birželio 2020 - 17:39

Aš dar prieš pora savaičių su pirštinėm į pardę/turgų eidavau. Ir dezinfekuodavau ir prieš ir po pirštinių. 

Dabar jau per karšta man, tai tik skysčio turiu nemažai, ir "planuosi" juo rankas po apsilankymo kur nors čiupinėjant.

O pirštines kadangi naudoju namų ruošoj, tai turiu jų nemažai. Tų plonųjų. Man nuo vandens ir chemijos rankos ir nagai kenčia. Su tom plonom visai neblogai viskas susigraibo

Ramintas, nu gražūs darbeliukai.

Atsakyti

Aš didžiuojuosi savim, kad jau sode daugiau mažiau kišdama rankas į žemę prisimenu pirštines. Tikrai ne visus kartus per dieną :D. Bet bent nenušerpetotom rankom grįžtu. O namie...nenaudoju. Kai jau čia tos pirštinės "madoj" pasidarė, tai tyčia nepirkau.

Atsakyti

Ingriduska, ar eini pasivaikščiot? Pajūrio smėliu?

Norėčiau į pajūrį..

Aš biškį dabar pasimetusi. Ir man.paranoja :D gavau SMS į rusišką tel. Kad pažeidžiau karantino sąlygas ir palikau gyvenamąją vietą. Liepia saviizoliuotis ir jei dar kartą taip padarysiu, atsiųs tam tikras tarnybas...

Net neišėjau šianden laukan, kažkaip nesu susimodeliavus,ką daryčiau, jei prisitstatytų kokie pareigūnai. Laukiu MB, gal.ką papasakos...

Atsakyti

Nu Katukai, rimtai, gerai įvardinai- atostogos Lietuvoj. Panašu, kad greitu laiku antros negresia. 

Atsakyti