Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu Katukai, rimtai, gerai įvardinai- atostogos Lietuvoj. Panašu, kad greitu laiku antros negresia. 

Nu laba diena :D 

Nėr taip blogai.

Išvažiuot man neuždraus jokie pareigūnai. Gali neleisti grįžti. Iki karantino pabaigos tik. RF karantino.

Ir šiaip, juk ne visiem sienos uždarytos. Toli gražu. Bet prie telefono nr tas nenurodyta. O čia tiesiog susekė, kad telefonas buvo už RF ribų. 

Na bet vistiek, kartais prasilenkia su sveiku protu tie įstatymų vykdytojai. Todėl reik būt pasiriošus.

Atsakyti

Vaikštai Katuk, vaikštau ir vakar ir šiandien pažingsniavau. Sunkus ėjimas Papės pakrantė akmenuotą ir minkšta, kojos smenga. 

Įvažiavus į Latviją mes gavome smsus maždaug tokio turinio

Jūs įvažiavote iš kitos valstybės. Jums privaloma saviizociacija 14 parų.

Tai netaikoma jei atvykote iš Lietuvos ar Estijos su sąlyga kad per 14 paskutinių dienų nebuvote išvykę iš Lt ar Est.

Atsakyti

Jap, Ingriduska. 

Neseniai minėjau, kad trys Baltijos šalys kaip ir koridorių turi laisvam judėjimui.

Bet žinant šios šalies elgesio ypatumus, ne visada gali pasitikėt nutarimais. Daug vietos netikslumams, interpretacijom, o kai kurie pareigūnai nieko neklausia, veikia be garso :D​ 

Tau SMS negrasino. O man taip.

Atsakyti

Ingriduska, ar eini pasivaikščiot? Pajūrio smėliu?

Norėčiau į pajūrį..

Aš biškį dabar pasimetusi. Ir man.paranoja :D gavau SMS į rusišką tel. Kad pažeidžiau karantino sąlygas ir palikau gyvenamąją vietą. Liepia saviizoliuotis ir jei dar kartą taip padarysiu, atsiųs tam tikras tarnybas...

Net neišėjau šianden laukan, kažkaip nesu susimodeliavus,ką daryčiau, jei prisitstatytų kokie pareigūnai. Laukiu MB, gal.ką papasakos...

Tai kitą kartą tiesiog nesivežk į LT rusiško telefono. Tegul tarnybos galvoja, kad užgėrei savaitei  :lol:

Šiaip tokias žinutės gi automatai siuntinėja... 

Atsakyti

Nu čia MB kaltas :D nes aš visada išjungiu tel.  dar neįvažiavus į LT. O šįkart prašiau jo. Tai kol jis ten sužaidė su tuo telefonu, tai jau beveik Tauragė buvo :oh: 

Suprantu, kad automatai. Bet grasina po kito karto pranešt ne automatam. 

Nu žodžiu,MB grįžo, esu nutaminta. Tiksliau, žinau, ką daryt, jei kas nors kėsinsis į mano laisvę :bigsmile:​ 

Atsakyti

Nesmagiai skaitosi Katuko nuotykiai...

Atsakyti

Nu blyn taigi Lietuvoj mažesnė tikimybė tą virusą pasigaut nei Rusijoj, tik nežinau kaip  aišku Kaliningrade, ten įtariu situacija kaip LT.

Dėl pirštinių tai mano mylimiausios buity naudojamos virtuvinės viledos pirštinės be latekso dingo iš prekybos per tą katantiną

Rankos ačiū nepasakė.

Nusipirkau vaistinėj lateksinių bet gamindama maistą jų nesimaunu nes dvokia baisingai

Atsakyti

Man tai juokinga truputį, kaip Katukas pateikia. Su ypatingu statusu truputį viskas kitaip, bet jo, automatai to nežino.

Mes mašinos ryt nebeperkam. Prarandam apžiūros pinigus... Bet nuo to tik ramiau. Kaip Kacumota sako  vis "pasaulis ne be gerų žmonių" - nu mažu pavyks gauti dar geresnį variantą. Dabar tiesiog radom  žmogų, kuris mašinas tiesiai iš Vokietijos varo. Kaip ir rekomenduotas, patikimas, mes neišrankūs, tai gal ką ir parvarys būtent mums, o ne ieškoti ko nepametus tarp tų kelių mums tinkamų skelbimų LT...

Atsakyti

O man atvirkščiai reikia parduoti mašiną, bet tam reikia pirmiau nuplaut :D Tai jau antrą savaitę neprisiruošiu iki brolių nuvažiuot. Kažin išvis dabar kas nors perka mašinas :hmm: Nu be Restar :D 

O juokingiausia, kad vis aplankau savo buvusią mašiną :D Kai nuvažiuoju į Anykščius ji visada stovi šalia berniukų siūlinės :D 

Buvau pas klientus, parsivežiau dėžę eko skalbiklių ploviklių :)

Atsakyti

Na, mūsų kategorijos mašinas perka.... Geriausius variantus nunešė iš po nosies, kol mes bandėm apsispręsti, ko iš tiesų norim ir įsidrąsinti paskambinti. Na, mes tokie - aš šnekėt galiu, bet bijau atrodyt durnai, kad nieko neišmanau, vyras bijo skambint. Tai kol susirinkom visą info, išsigryninom, ko norim, tai ir dingo visi dėmesio verti variantai.

Atsakyti

Restar, o kokias žiūrit?

Atsakyti

Nu 7-vietes vis dar, nors bandėm save apgauti, kad gal jau užtenka ir 5-vietės, būtų pigiau.... Ir vėl apsistojom prie to paties - Sharan arba Alhambra, tik naujesnio modelio. Niekur nuo savęs nepabėgsim :).

Man didžiausias atradimas buvo, kad ir pargabenti dabar mašinas jau gali, gal ir visą laiką galėjo. Žmogus ką tik grįžo iš DE Škodą parvaręs. Labai viliuosi, kad iki liepos gal spės ką surasti mums padoraus.

Atsakyti