Perka perka
Ypac naujas, nes kainas viliojancias paleido.
Seses seima siandien nusipirko irgi.
3 vaikai jie du tai autobusiuka toki nedicka pasieme.
Restar, kartais su tuo statusu dar blogiau
faktai.
Bet nu o ką, nėr man dėl ko nervuotis, tai bent dėl šito pasinervinu. MB irgi iš manęs biškį žvengė.
Mūsų pirmoji mašina irgi ilgai Ignalinoj po akim stovėjo...
Restar-nenauja mašina visada loterija. Net ir nauja. Gali būt didžiausiu meistru, bet kai kurių vidinių problemų gali nepastebėt. Pvz kad langų valytuvo bakelis trūkęs ir ten telpa tik truputį daugiau 1litro... arba matai kad dažyta, didžiuojies, o per pirmą lietų supranti, kad dažant gumas blogai sudėjo ir semi vandenį iš bagažinės bei ilgai džiovini net galinę sėdynę...
Bet tai smulkmenos, jei nereik nuolat taisyt.
Sienas galėjo kirsti visada tolimųjų reisų vairuotojai. Kažkuriuo metu net nereikėjo 14 dienų izoliuotis. Bet turbūt nelabai kas pirko tas mašinas.
Ne, nebedrumsk
. Svarstėm ir tą variantą. Visgi mes dideli. Ir daiktus didelius/daug vežiojamės
. (Pvz, kai reikia susikrauti kelias dėžės pomidorų daigų
). Svarstėm ir naują, bet vėlgi - mūsų dydžio nauja mums kainuoja gerokai perdaug, o ir vežioti joje pomidorus bus gaila
. Priėjom išvadą, kurią jau parašiau. Reikia mums tiesiog patikimos tarnaitės, nesiruošiam vergauti daiktui. Na, arba laimėsim loterijoje, arba ne, kaip ir visi. Šito nenumatysi gi. Gal kada nors gyvenime, kai dvyniai jau nebevažinės su mumis - imsim ir nusipirksim mažesnę naują mašiną.
Juokinga buvo, kai šita savo mašina išvažiavom į Latviją ir pradėjo lyti. Paaiškėjo, kad valytuvai neveikia kažkodėl
. Perkant nesugalvojom patikrinti, o ir, matyt, ilgokai neteko vairuoti lyjant
. Labiausiai mane užknisęs dalykas tai buvo žiemą užšąlantys langai iš vidaus ir durelių spyna. Dar neteko susidurt, kad prilytų į bagažinę, ale, pasirodo, būna ir taip
.
Restar aišku labai apriboja septynviečiai modeliai. Nes šiaip tai tikrai sakyčiau, kad parvaryta mašina yra didžiulė rizika, visiška katė maiše. Bet LT polizinginių tokių turbūt nelabai būna.
Naujos mašinos dabar tikrai labai gerom kainom ir labai vilioja. Bet kol kas esu visiškoje nežinomybėje, kaip bus rudenį, nes vyrui keičiasi ofisas ir nežino, kurioj miesto vietoj bus. Jei bus mums nepakeliui, tada reikės dviejų mašinų. O jei pakeliui, tai užteks ir vienos. Na bet gal iki rudens nesubrangs. Pirmiau reikia saviškę parduot, nuo liepos gi tas kvailas registracijos mokestis atsiranda
Gal kas turite pasisaugojusios kokių gražių megztukų anglišku raštu? Po M megztinio žegnojausi, kad nebemegsiu to rašto
Bet turiu labai jam tinkantį siūlų derinį...
Čia šiaip ne į temą. Užsirašiau į kažkokį augalinės mitybos iššūkį, tai siunčia visokią info, kuria aš sėkmingai nesinaudoju😀 Bet gal kam pravers. Aišku Katukui ir Ingriduskai jokia jokia čia naujiena.
Screenshot_20200605_092046.jpg 183,19KB
0 Parsiųsta kartų
Būtent kulinarijoje, nes konditerijoj tai nepakeisi
pvz morengų nepadarysi iš nei vieno pakaitalo. Sako, kad tą avinžirnių skystį galima išplakt. Bet tas kas sako, žino kažkokią paslaptį, kurios neišduoda.
Man geriausiai 'suklijuodavo' bananas bei linų sėnenų košelė.
Plę, seniai jau nebeužsiimu tais žaidimais... o gal vertėtų
O aš parodysiu kokią gudrybę nuo vienos rusaitės nusižiūrėjau
Ten viduje įdėtas toks vąšelis, kaip šalia padėtas. Neįtikėtinas patogumas pūslėtam pirštui.
102412043_243792653588554_6813711778241839104_n.jpg 53,91KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas
Mano vakarykščia bruolinis projektas sutvarkytas, išplautas ir padžiautas.
Laikau čiurikus, kad Rūtai tiktų.
Labai man patiko medvilnė, kurią MG pirkau
nemercerizuota, bet turi truputį blizgesio, mašininiam mezginyje iš viso super atrodo ir maloni liesti.
Net kirba noras nuvažiuoti ir dar porą spalvų nusipirkti.
Bet palauksiu iki kitos savaitės, gal praeis...
Reikia grįžti prie dizaineriškos nesąmonės...
Kapseika, kam tau tas pajūris su nuosavu ežeru?
🤭Tai ir aš pati savęs klausiu... Bet būna dienų kai va norisi pakelti sparnus ir visus ir viską palikti už savęs. Šiaip mes tikrai nemenkai išnaudojam ežero galimybes, plaukiojam, buriuojam, stand up paddling'uojam, žvejojam ir pan. Bet jau atkreipiau dėmesį, kad iš tikrųjų atsijungiu nuo buities nebent, kai svečių turim, tada nebent ko valgomo surasti grįštu namo, o šiaip vis tiek neišbūnu, kaip per atostogas visa dieną, kur ant gulto ar dekučio, vis tai šiltnamis, tai daržas ar nesiurbtos grindys pakiša koją. Nu bet tikrai nevarau Dievo į medį, viskas gerai, net kai galėdavom kiek nori traukti į pajūrį, dažnai nubalsuodavome už namus, pagailėdavom savęs sėdėti kažkur kamščiuose, ieškoti parkingų, pakuoti tašes, ypač jei vienai dienai.
Šią vasarą jei vis tik nutarsim nevažiuot į LT svarstėme aplankyti aplinkines salas, bet ir tai atkrenta, nes beveik viskas užkišta jau dabar, o trigubai permokėti neturiu nei noro, nei galimybių. Dar vaikai labai nori Olandijon prie Šiaurės jūros, bet dar net nesidomėjau kaip ten kas, bet bijau, kad kaip ir De bus viskas vietinių okupuota, nes visi prisibijo tolimų kelionių. Tai va, kai jau ilgai laukta pavasario kelionė nuplaukė, dabar dar ir vasarinė kybo ant plauko, ima biški padai svilti😁
Labos!
Oho tempai!
Aš pažiūrėjau į ingriduskos kojas po mėginukais ir toliau tęsiu projektą "kas dieną po 10.000". Vakar juos rinkau Belmonte: net vaivorykštė buvo. Pagal užsakymą ;)
O grįžusi radau LRT Dauntoną ;) ir numezgiau raudoną rankovę. Lėtas tas mano pyniuotas megztukas, bet malonus. Ir jau žinau, kad siūlų pakaks.
Mezgu vasarišką derinį - pusalpakę su medvilne.