Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net man, praktiškai niekur nekeliaujančiai,kažkoks didelis noras yr kur nors nuvykti :D čia tas karantinas kaltas...kai žinai, kad gaii, tai nelabai nori, bet tik uždraudžia, iškart begalinis noras sukyla

Gadget,nu grynai fiziologiškai, tau nesišviečia turėt tokias kojas :D kaip ir man. Gali kad ir maratonus bėgiot.

Bet aš jau nusiraminau, ir šiandien planuoju iškišt nosį. Tik oras nieko gero nežada. Karšta, vėjas,o pop piet škvaliukas :oh:​ 

Atsakyti

Vaivorykšyę ir aš vakar vakare mačiau, kai savo ratuką ėjau, nors tokią nelabai ryškią.

10 000 niekaip nepasiekiu. Maximum kokius 7 000. Bet džiaugiuosi, jei ir tų nenumuilinu.

Vakar mano kelyje žydėjo toks medis, net nežinau, kas jis toks, bet atrodė įspūdingai ir stipriai kvepėjo, tiesa kvapas tai neypatingas mano nosiai.

Priedas  8.jpg   603,08KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  10.jpg   188,4KB   0 Parsiųsta kartų

Bet užtat labai gerai kvepėjo besiskleidžianti erškėtrožė.

Priedas  11.jpg   407KB   0 Parsiųsta kartų

O šitos gyvatvorės man visada primena vienos dukros stojamuosius į gimnaziją. Tais metai jos labai gausiai žydėjo, kaip tik tuo metu, kai ją lydėjau stojamųjų laikyt.

Priedas  12.jpg   424,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  13.jpg   312,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 birželio 2020 - 10:11

Katuk, не обламывай!

Priedas  Screenshot_20200605-111221.jpg   62,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O dievai! :oh:  :oh:  Kas čia per proporcijos. Kojos dar suprantu, jei ilgos, nu bet rankos :blink: kaip kokie tramdomieji.....

Kerpena, užvakar ir aš mačiau tuos pirmuosius. Ir kvapą tyrinėjau. Ir nežinau, kas jie tokie

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 05 birželio 2020 - 10:16

katuk, man atrodo rudenį ant jų būna tokios raudonos uogos, kurias mes vaikystėje krakatūzais vaidindavom.  Pgūglinaiu tai lygtai gudobelė turėtų būt, nors nesu tikra.  Pas uošvius gyvatvorė iš gudobelių, tai jos  kažkokios smulkesnės, nepanašu, kad į tokius medžius užaugtų, nors gal, jei nekarpytų

Atsakyti

Sveikos :)

Na, mes tokie - aš šnekėt galiu, bet bijau atrodyt durnai, kad nieko neišmanau, vyras bijo skambint.

Restar, o tu žiūrėk paprasčiau:)

Aš , paprastai, prieš pirkdama labai išsinagrinėju kais, kaip, po kiek  :D 

Vyras mano nei kalbėtojas, nei derybininkas, jei gali, laikosi principo:"perkam greitai"  :oh: 

Taigi, skambinu dažniausiai aš. Bet dar ir dėl kitko- vyrai dažnai labai atlaidžiai žiūri į moters naivumą...Tai galima paklausti ir ne visai tiksliai, ne visai aiškiai techniškai išsireikšti, jie į tai dažniausiai atlaidžiai žiūri ir stengiasi paaiškinti. 

Tuo tarpu, jei vyras taip užklaustų, kalba būtų kita   :lol: 

. Labiausiai mane užknisęs dalykas tai buvo žiemą užšąlantys langai iš vidaus ir durelių spyna. Dar neteko susidurt, kad prilytų į bagažinę, ale, pasirodo, būna ir taip :D.

Salono langai iš vidaus dažniausiai užšąla, kai salone per didelė drėgmė-arba salono filtras užsikimšęs, ar kitos priežastys. Dažnai gelbėja paprastas drėgmės absorbuotojas, na, kad ir katino kraiko pripilta kokia kojinė po sėdyne   :lol: 

Vaivorykšyę ir aš vakar vakare mačiau, kai savo ratuką ėjau, nors tokią nelabai ryškią.

Nuostabus žydėjimas, ir gebėjimas pasidžiaugt tuo grožiu  :wub: 

O pas mus vis dar nei lietaus, nei vaivorykštės  :(

Vilniau, dalinkis lietum..nors truputį... :)​ 

Atsakyti

katuk, man atrodo rudenį ant jų būna tokios raudonos uogos, kurias mes vaikystėje krakatūzais vaidindavom.  Pgūglinaiu tai lygtai gudobelė turėtų būt, nors nesu tikra.  Pas uošvius gyvatvorė iš gudobelių, tai jos  kažkokios smulkesnės, nepanašu, kad į tokius medžius užaugtų, nors gal, jei nekarpytų

Pas mus vaikystėjirgi buvo gudobelė. Medis, nekarpytas. Žiedai panašūs, bet dydis tai toli gražu ne toks.

Atsakyti

Kerpena, užvakar ir aš mačiau tuos pirmuosius. Ir kvapą tyrinėjau. Ir nežinau, kas jie tokie

man atrodo, tai- gudobelė :)

Ir , Kerpena, teisingai beveik vadindavot- lotynškai gudobelė -Crataegus, graikiškai  kratos – jjėga, tvirtovė.  nu, liaudiškai, kaip ten sakei?- Krakatūzai   :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 05 birželio 2020 - 10:27

Vilmak,mes kai džiovinom sėdynes ir bagažinę, buvo pilna mašina to kraiko pėdkelnių maišeliuose :D  nu bet padeda, tik reik vis keist juos,t.y. išimt padžiovint. Ir jo-buvo žiema, užšaldavo langai iš vidaus. 

Jei sena mašina,gali būt durelių ir bagažinės sandarinimo gumos pasenę ir praliedžia drėgmę. Balos nestovi,nes nedaug,bet vat langams užšalt pakanka.

Atsakyti

Priedas  WS_Vol8_Sentosa_Pullover_4_medium2.jpg   173,17KB   0 Parsiųsta kartųVisai patiko. Ne baltas :D

https://www.ravelry....entosa-pullover

Atsakyti

:D Katukai, man tada geriau pūstos rankovės. Nes čia irgi proporcijos neskanios :) Čia viskas jau platu- ir kūnas, ir rankovės.

Atsakyti

O tu neragauk tų proporcijų :D

Rankovės čia ne pūstos. Megztinio plotį gali pasireguliuot. Ir jis ne ką platesnis už pvz qqtės mėgstamus. Pas qqtę su proporcijom kol kas normaliai gaunas :D  o čia gal siūlas  biškį netinkamas.Tiesiog gana paprastas modelis su nestandartine technika. Norisi kažko įdomesnio mezgime

Priedas  WS_Vol8_Sentosa_Pullover_3_medium2.jpg   132,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti