Restar aišku labai apriboja septynviečiai modeliai. Nes šiaip tai tikrai sakyčiau, kad parvaryta mašina yra didžiulė rizika, visiška katė maiše. Bet LT polizinginių tokių turbūt nelabai būna.
Naujos mašinos dabar tikrai labai gerom kainom ir labai vilioja. Bet kol kas esu visiškoje nežinomybėje, kaip bus rudenį, nes vyrui keičiasi ofisas ir nežino, kurioj miesto vietoj bus. Jei bus mums nepakeliui, tada reikės dviejų mašinų. O jei pakeliui, tai užteks ir vienos. Na bet gal iki rudens nesubrangs. Pirmiau reikia saviškę parduot, nuo liepos gi tas kvailas registracijos mokestis atsiranda
Gal kas turite pasisaugojusios kokių gražių megztukų anglišku raštu? Po M megztinio žegnojausi, kad nebemegsiu to rašto
Bet turiu labai jam tinkantį siūlų derinį...
Katė maiše parvaryta mašina - faktas. Bet laimė, kad ne mes parvarinėjam, o biškį išmanantis žmogus
. Nes pirkti LT iš žmonių, kurie parvaro, paslepia trūkumus, nuima geras padangas ir uždeda belekokias ir t.t. ir pan - dar didesnė loterija.
O kam kokios geros kainos. Kaip Ingridushka sakė, kad nauja Audi ne 45 k, o 35 k kainuoja, tai santykinai gal gerai, bet į tokias brangybes mes žiūrėti net negalim... Sharanai nauji irgi virš 30 k prasideda.
Kerpena - aš kaip miškininkų respublikiniam konkurse laimėjus II vietą galiu atsakingai pareikšti, kad tai tikrai gudobelė.Ir jų būna įvairių
. Ir smulkios tos uogos, kietos (čia tokia ir bus), ir didelės skanios. Ir net ne baltai žydinčių.
Vilmak - tai aš paprastai ir pažiūrėjau, paskambinau ir sušnekėjau
. Lauksim, kas iš to išeis.
Kačių kraiko silikonas kojinėse irgi išbandytas po to kai visi įmanomi filtrai keisti
. Nežinau, ar bent kiek padėjo, greičiausiai nelabai. Labiausiai patiko šiemet žiema - va jos dėka ir nepatyriau beveik visai visų mašinos trūkumų. Išskyrus tai, kad kokį sykį teko važiuoti į darbą su autobusu dėl spynelės, kurios ir de-icer'is nepaveikė (bent kol siekė mano kantrybė).
Poliklinikoj apsiėjau ir be pirštinių. Visgi reikalavimas tik kaukė. Aikštelėj vietos - kaip visada, t.y. NĖRA
. Gerai, kad dar aplinkiniuose kiemuose radau. Įleidžia likus 10 min iki vizito. Pasitinka skafandruotos asabos, kurios patikrina pas ką kada atėjai ir patikrina temperatūrą. Rūbus gali pasitikti spintelėje. Žodžiu, Antakalnio poliklinika pinai pasiruošus ir dirba. Maloniai pasišnekėjom su gydytoja, pasidariau tyrimus, pirmadienį paskambins pati pakomentuoti tyrimų.
Gadget, jeigu dar kada norėsi pasibastyti Belmonte (ar Paupy ar po Kalnų aprko kalnus) ir neturėsi kompanijos - skambtelėk, gal pavyktų prisijungti. Kad ir kokia intravertė būčiau, bet pasivaikščiojimui man jos reikia, o saviškius kartais net tingiu kalbinti.