Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar aišku labai apriboja septynviečiai modeliai. Nes šiaip tai tikrai sakyčiau, kad parvaryta mašina yra didžiulė rizika, visiška katė maiše. Bet LT polizinginių tokių turbūt nelabai būna. 

Naujos mašinos dabar tikrai labai gerom kainom ir labai vilioja. Bet kol kas esu visiškoje nežinomybėje, kaip bus rudenį, nes vyrui keičiasi ofisas ir nežino, kurioj miesto vietoj bus. Jei bus mums nepakeliui, tada reikės dviejų mašinų. O jei pakeliui, tai užteks ir vienos. Na bet gal iki rudens nesubrangs. Pirmiau reikia saviškę parduot, nuo liepos gi tas kvailas registracijos mokestis atsiranda :B

Gal kas turite pasisaugojusios kokių gražių megztukų anglišku raštu? Po M megztinio žegnojausi, kad nebemegsiu to rašto :D​  Bet turiu labai jam tinkantį siūlų derinį...

Katė maiše parvaryta mašina - faktas. Bet laimė, kad ne mes parvarinėjam, o biškį išmanantis žmogus :). Nes pirkti LT iš žmonių, kurie parvaro, paslepia trūkumus, nuima geras padangas ir uždeda belekokias ir t.t. ir pan - dar didesnė loterija. 

O kam kokios geros kainos. Kaip Ingridushka sakė, kad nauja Audi ne 45 k, o 35 k kainuoja, tai santykinai gal gerai, bet į tokias brangybes mes žiūrėti net negalim... Sharanai nauji irgi virš 30 k prasideda.

Kerpena - aš kaip miškininkų respublikiniam konkurse laimėjus II vietą galiu atsakingai pareikšti, kad tai tikrai gudobelė.Ir jų būna įvairių :). Ir smulkios tos uogos, kietos (čia tokia ir bus), ir didelės skanios. Ir net ne baltai žydinčių.

Vilmak - tai aš paprastai ir pažiūrėjau, paskambinau ir sušnekėjau :). Lauksim, kas iš to išeis.

Kačių kraiko silikonas kojinėse irgi išbandytas po to kai visi įmanomi filtrai keisti :). Nežinau, ar bent kiek padėjo, greičiausiai nelabai. Labiausiai patiko šiemet žiema - va jos dėka ir nepatyriau beveik visai visų mašinos trūkumų. Išskyrus tai, kad kokį sykį teko važiuoti į darbą su autobusu dėl spynelės, kurios ir de-icer'is nepaveikė (bent kol siekė mano kantrybė).

Poliklinikoj apsiėjau ir be pirštinių. Visgi reikalavimas tik kaukė. Aikštelėj vietos - kaip visada, t.y. NĖRA :). Gerai, kad dar aplinkiniuose kiemuose radau. Įleidžia likus 10 min iki vizito. Pasitinka skafandruotos asabos, kurios patikrina pas ką kada atėjai ir patikrina temperatūrą. Rūbus gali pasitikti spintelėje. Žodžiu, Antakalnio poliklinika pinai pasiruošus ir dirba. Maloniai pasišnekėjom su gydytoja, pasidariau tyrimus, pirmadienį paskambins pati pakomentuoti tyrimų. 

Gadget, jeigu dar kada norėsi pasibastyti Belmonte (ar Paupy ar po Kalnų aprko kalnus) ir neturėsi kompanijos - skambtelėk, gal pavyktų prisijungti. Kad ir kokia intravertė būčiau, bet pasivaikščiojimui man jos reikia, o saviškius kartais net tingiu kalbinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 birželio 2020 - 11:47

Nu va pirmą žingsnį padariau - mašiną nusiploviau :D 

O jau į kokią makaliuzę buvau pakliuvus. Sugedo prieš pat nosį šviesoforai, teko labai judrioj vietoj į kairę sukt per 3 juostas :B​ 

Atsakyti

Restar, fajnaj pareiškei autoritetingą nuomonę apie gudobeles. Turiu ir aš ją patvory, apsipylus žiedais  :wub: 

Dėl pasivaikščiojimo bendrijos pritariu. Pajūry bent RFI vedžiodavaus kartu  :wub: O į Belmontą su draugija ėjau. Turiu kitai sasavaitei užduotį, parinkti maršrutą. Krūčisusiai esam VAŽIAVĘ į Molėtus, PASIVAIKŠČIOTI.

Atsakyti

Nu keistos rankovės to megztinio. Nuo alkūnių atrodo kaip išsitampę, bet ltg ten tyčia taip

Atsakyti

Katukai, mes su Kacumota, kai pažiūrim ankstesnius savo standartinius mezginius, esam apkalbėję, kad dabar kuo mandriausių technikų prigalvoja(m), o smagiausi ir patogiausi vis tiek tie papratsuoliški, statytom ar reglaninėm rankovėm. Tada niekas neveržia, nespaudžia, nekyla, netempia. Ir vaizdas normalus. Megzt įdomiau naujoves. Nešiot patogiau klasiką. Aišku, kai pačios ne 20 m. plius, o 20 plius 20 plius... tai rūbai nebe tiek stipriai liemenuojami.

Atsakyti

O kam kokios geros kainos. Kaip Ingridushka sakė, kad nauja Audi ne 45 k, o 35 k kainuoja, tai santykinai gal gerai, bet į tokias brangybes mes žiūrėti net negalim... Sharanai nauji irgi virš 30 k prasideda.

O nebandėt ne vokiškom mašinom domėtis :ax:

Atsakyti

Nite, aš tau galiu visus rinkos vienatūrius išvardint :).  Seniau norėjome labai Toyotos Previos, bet jos jau senos, Proace Verso mums gal didokoka, turint omeny, kad daugiausia aš ja į darbą važinėju :). Prancūzais visi pažįstami vyrai nepasitiki :). Amerikoniškos rajos kurui ir šiaip mums per mandros, nros sutinku, kad patogios. O kas, tavo nuomone, būtų vertas demėsio?

Liniuka - padariau paiešką savo favorituose tavo nemėgstamo rašto megztinių :). Tai va kiek jų pas mane, gal tau kas kris į akį:)https://www.ravelry....d_thumbs&page=1

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 birželio 2020 - 12:54

Katukui rankovės baltos :)https://www.ravelry..../kviten-sweater

913F85DC-6DFD-4488-9B2E-C5344755AA51__1_

Atsakyti

O šitos visai normalios.proporcingai plačios :D 

Ale tai kad puolė atkalbėt visos nuo to megztinio :D  nemegsiu aš dar jo, ne. O kai sugalvosiu,.dar kart psitarsiu

Atsakyti

Labai gražiai atrodo tos rankovės

Lace gal į sodyba savaitgali važiuojat :hmm:  užsuktumėt :ax:

Atsakyti

Ir dabar tokia mintis šovė ne į temą. :rolleyes:  Į vakarykščius mano patrizniojimus.

Kad iš Telios tai aš negavau jokių grasinančių žinučių, kai kirtau sieną. Tik sveikinimą :D  kad atvykau į RF ir kam skambint, jei kas nutiktų

Atsakyti

Kodėl tau Telia turėtų grasinti? :D

Atsakyti