Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Telia turetų informuot kai gryšti į LT. Bet per radiją taip sakė😁

Šalia manęs irgi toks žydi, kaip Kerpenos pirmoj foto. Tik nustebino, kad akacijos dar tik sprogsta😶🙄

Nemezgu, nesiuvu. Mašiną pirkom mamai. Su kaina irgi pasisekė. O jei išlys kas su laiku, tai ir jos gali būt bėdos... nes baisiai važinėja😶🙈🙊

Atsakyti

Freke, taigi buvau grįžus :D neseka matyt manęs LT

Atsakyti

na va, bjaurioji dali baigta, liko rankovės  :rolleyes:

Priedas  FAF3B8C9-D89D-4F28-AE6C-8F4D9885A923.jpeg   205,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Akacijos visada vienos vėliausiai sprogstančių. Kai viskas nužydi, tada jau jos mėgaujasi išskirtiniu dėmesiu :).

Šiandien trūko kantrybė (nenuostabu - pilnatis :), kai man pasireiškia aršus noras ieškoti teisybės) ir paskundžiau laiptinės valytoją. Visą karantiną stebėjausi, kad vis užsirašo, kad dezinfekuoti paviršiai, o valyt, tai, tipo, nereikia? Na, ji, pasirodo, valo, bet niekada nesusekdavau, kada. Tai šiandien pirmą sykį ją sutikau išeinančią po valymo iš "išvalytos" laiptinės su dezinfektantu ir tuščiu kibiru bei šepečiu. Prifotkinau, kaip "valyta" ir nusiunčiau "Rasų valdai". Nusibeždžionavau, ką reikia daryti nuo kaimynės, pati nebūčiau sugalvojus šiukšlių ir dulkių fotkint :).

Atsakyti

Katuk, tai gal Telia zino, kad tau nereikia🤔😊 nors per rūgščias žinias sakė, kad žmonėms vaikštant kur palei sieną prisijungia roomingas ir liepia izoliuotis 😁 

Restar, tai žinau... tik Fb priminė, kad prieš kelis.metus jos jau žydėjo pilna programa... o šiemet vos lapukai matosi

Atsakyti

važiuosim, tik dar nežinau kokie planai bus. Būsi dvare visą savaitgalį? Gal kažkaip ištaikyčiau atlėti.  :rolleyes:

Rytoj ryte važiuoju, ir sekmadieni dar būsiu :B

Atsakyti

Anot kalendoriaus šiandien galima siautėt. Reiks šluotą kurt🤣 nes jau kažko nervas ima

Atsakyti

Liniuka, parodysiu tada atskirom nuorodom, matyt, mano paieškos filtras tik man veikia...

Praktiškai tokį patį praėjusią savaitę užbaigiau. Tik maniškis atrodo geriau  :rolleyes:​ 

7c-2_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 birželio 2020 - 16:18

Freke, tai vat būtent Telia ir sveikina atvykus į RF ir sako, kad jei esate pasieny, bet LT teritorijoj, tai rankiniu būdu pasirinkite tinklą. Bet izoliuotis neliepia :D 

Lietuvoje aš neturiu jokių privelegijų, esu eilinis pilietis...

Čia šiaip teisiog iš neturėjimo ką veikt pasvarstymai :D 

Atsakyti

Va, mano pabaigtukas. Dar neskalbtas.

101858836_687086382146473_22079578999242

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 birželio 2020 - 16:40

Terezza - pasirodyk  :4u:

Mano dukra tą mano anglišku raštu ir vasarą pagatava tampyt :) - labai jau pataikiau pagal jos skonį. Išlėkusi į protesto mitingą dėl juodaodžių...

Atsakyti

Terezza - pasirodyk  :4u:

Mano dukra tą mano anglišku raštu ir vasarą pagatava tampyt :) - labai jau pataikiau pagal jos skonį. Išlėkusi į protesto mitingą dėl juodaodžių...

Pasirodžiau postu aukščiau. Mano galva, kaklo apdaila pas mane žiūrisi geriau.  :rolleyes:​ 

O dėl juodaodžių tai.... Nėra didesnių rasistų, nei jie. Patys muša, patys rėkia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 birželio 2020 - 16:42