Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tuo pat metu parašėm :), tai ir nemačiau. Jaučiu, kad labai gražus, kai pasirodysi ant savęs  :4u: . Labai mėgstu tą purų raštą.

Lace irgi nebuvau mačius geltonojo. Šįkart skirtumų nuo originalo turbūt daugiau - tingiu ieškoti originalo, bet skylėtoji dalis proporcionaliai turbūt didesnė buvo. Jaučiu, kad užsakovė ir vėl bus patenkinta :4u: .

Nediskutuosiu, nesu turėjus kontaktų su jokiu juodaodžiu. Visgi manau, kad viskas nėra paprasta nei iš vienos, nei iš kitos pusės. Senos skriaudos, vergovė, istorija daro savo ir, matyt, nėra taip kad vieni visada teisūs, o kiti ne. Aš nuomonę apie diskriminaciją susidarius tik iš filmų "12 vergovės metų", "Paslėpti skaičiai", knygos "Dėdės Tomo trobelė", va ir dabar neseniai matyto serialo " Dailusis čiuožimas" (kažkas panašaus :) ) taigi nuomonę suformavus tik iš tokių epizodų. net neabejoju, kad viskas daug sudėtingiau. Paauglikė kol kas mato, aišku, viską juoda arba balta.

Atsakyti

O ta Volga visai užkabino :wub: 

Atsakyti

Tuo pat metu parašėm :), tai ir nemačiau. Jaučiu, kad labai gražus, kai pasirodysi ant savęs  :4u: . Labai mėgstu tą purų raštą.

Lace irgi nebuvau mačius geltonojo. Šįkart skirtumų nuo originalo turbūt daugiau - tingiu ieškoti originalo, bet skylėtoji dalis proporcionaliai turbūt didesnė buvo. Jaučiu, kad užsakovė ir vėl bus patenkinta :4u: .

Nediskutuosiu, nesu turėjus kontaktų su jokiu juodaodžiu. Visgi manau, kad viskas nėra paprasta nei iš vienos, nei iš kitos pusės. Senos skriaudos, vergovė, istorija daro savo ir, matyt, nėra taip kad vieni visada teisūs, o kiti ne. Aš nuomonę apie diskriminaciją susidarius tik iš filmų "12 vergovės metų", "Paslėpti skaičiai", knygos "Dėdės Tomo trobelė", va ir dabar neseniai matyto serialo " Dailusis čiuožimas" (kažkas panašaus :) ) taigi nuomonę suformavus tik iš tokių epizodų. net neabejoju, kad viskas daug sudėtingiau. Paauglikė kol kas mato, aišku, viską juoda arba balta.

Viską suprantu ir istorinį kontekstą žinau. Bet. Tiek skriaustieji, tiek skriaudusieji seniai išmirė. Dabartinė karta išaugo lygiomis sąlygomis. Todėl bet koks atlyginimo/bausmės už kadaise buvusią diskriminaciją reikalavimas yra ne kas kita, kaip ta pati diskriminacija, tik atsukta į kitą pusę. O tai veda į dar ne vieną "antidiskriminacijos" bangą vėliau. Tai baigsis tik tada, kai praeitis bus palikta praeičiai ir bus nustota ieškoti teisIbės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 birželio 2020 - 18:39

Terezza, labai gražiai numezgei, aš ir norėjau tą raštą išbandyti, bet buvau pasirinkusi netinkamus siūlus, tai išardžiau, taviškis megztukas ir vėl sukėlė norėjimą. O ta kita tema pasisakymas, labai priminena Vokiečių amžiną kaltę... Blogiausia, kad ji netik, kad jiems primetama, bet daugelis jų,  patys save vis dar plaka, o kad išpirkti ale "kaltę" leidžia visiems šikti sau ant galvos, kad tik ne duok Dieve kas nepagalvotų, kad tu nacistas,košmarassss....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 05 birželio 2020 - 19:18

Kam pudelio rankovių :):  https://www.ravelry....odle-pullover-2

8FD02602-B971-4668-954C-8B7E4A5D8464_med

Atsakyti

Terezza, labai gražiai numezgei, aš ir norėjau tą raštą išbandyti, bet buvau pasirinkusi netinkamus siūlus, tai išardžiau, taviškis megztukas ir vėl sukėlė norėjimą. O ta kita tema pasisakymas, labai priminena Vokiečių amžiną kaltę... Blogiausia, kad ji netik, kad jiems primetama, bet daugelis jų,  patys save vis dar plaka, o kad išpirkti ale "kaltę" leidžia visiems šikti sau ant galvos, kad tik ne duok Dieve kas nepagalvotų, kad tu nacistas,košmarassss....

Ačiū.

Ir taip, labai pritariu. Baisu, kai žmonės be kaltės kalti...

Kam pudelio rankovių :):  https://www.ravelry....odle-pullover-2

Labai graži idėja. Išsisaugau.

Atsakyti

Šiandien pirma tokia aktyvi diena po karantino, pabuvojau pas draugus, net dviejuose miestuose tvarkingai apsiprekinau, grįžau net su dviem juodomis kelnėmis ir kitokia smulkme, ir net prisiminiau, kad reiktų nupaveiksluot jau baigiamą sunešiot Girlfrend'ą. Tikrai mielas ir prilipęs. Bitte schön jūsų teismui. Priedas  received_2674595062822461.jpeg   133,3KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_2679984825611583.jpeg   41,7KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_675017789732181.jpeg   45,63KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_3117464248372921.jpeg   45,38KB   0 Parsiųsta kartų Dar vienas raudonas kabo spintoje, bet kol kas vis nerasdavau kada jį užsidėti, gal ir per drąsi man ta spalva, na bet dar ne vakaras.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 05 birželio 2020 - 20:05

Wunderschon!

Gal man dar veno reik....

Atsakyti

Dankeschön!!!

Man jis toks universalus, žiemą nešiojau net prie plonos šilkinės suknutės ir aulinukų. Dėl to ir antrą mezgiau, va tik spalva sunkiau įtraukiama į bendrą garderobą. 

Atsakyti

Kapseika, puikus gi  :4u: 

Galirmanreik?

Atsakyti

Kapseika, kiekvienas tavo darbas toks vykęs, ir foto, ir tu pati - nu grynas modelis ♥. O mezginio gerumą žinau, tik gaila, kad pati siūlus ne itin tinkamus pasirinkau... O trečias toks megztinis kažkur įpusėtas ir nutrenktas guli... Bijau, kad irgi siūlai ne itint kokie, medvilnė+merinas+linas - labai jau sunkus gaunasi. Gal reikės bandyt pajudint kada, gal kas gausis arba ardysiu. Metmas praėjus nuo pradžios - nebus gaila :).

Atsakyti

Kapseika megztinis aišku tau tinka ir gražus bet kokia tu pati man graži

aš net vyrui parodžiau, sako nu tikrai graži :wub:

Atsakyti