Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano kūnas labai reaguoja į ekstremumus - kai šalta, tai reikia vilnonių tapkių, vilnonių kojinių ir t.t., o čia dabar iš visų vilnų iškart basa ir šlapia... Tai dar karšta, tai karšta, jeigu nebūtų šlapios visos galūnės - tai limpa siūlai prie rankų, apsivelia. Gal čia mano skydliaukės tik ypatumas, nežinau. O kai virš 30 karštis, tai prasideda ir padų/delnų bėrimas ir niežėjimas. Pernai buvau lyg išsiaiškinus, kad čia dar kažkokia autoimuninė liga, nes tik per karščius man pasireiškia. Jau pradedu pamažu jausti, kad abi galūnės link "užsidegimo" eina...

Ale nenoriu jokių siūlų visiškai. Tikrai turiu tokių, iši kurių noriu megzti, tai ramu.

Atsakyti

Manęs karščiai nenervina. Nei namie, nei darbe nekaršta. Rytai fantastiški. Galėčiau tokiam ore gyvent.

Atsakyti

Restar, mano vidurinėlė pernai buvo šioje: http://www.stovykla-zvaigzde.lt/ Patiko.

Atsakyti

Restar, mano vidurinėlė pernai buvo šioje: http://www.stovykla-zvaigzde.lt/ Patiko.

Atsakyti

Jurgitak - nagi šioje stovykloje esame buvę dvynukų šeimų sąskrydyje! Faina vieta.  Bet maudynės ten Nemune, ar visai be maudynių? Nėra tokios vietos, kur daugumą stovyklų vienoje vietoje būtų, reikia graibytis po visur, šitos va niekur nebuvau radus...

Atsakyti

Nemune tik su baidarė plaukiojo. Maudydavosi prūde prie stovyklos.

Užpernai buvo stovykloje Raganė prie jūros. Sakė ta gal net įdomesnė buvo.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

siuvu savo storulį ir toks įtarimas kamuoja, ar nereiks permezginėti.  :unsure: 

Nite, kada į MG važiuosi?  :unsure:  Aš šiandien kiek po 15 val. turiu reikalą Domininkonų g., mielai prieš tai su tavim kavos kur išgerčiau.  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

siuvu savo storulį ir toks įtarimas kamuoja, ar nereiks permezginėti.  :unsure: 

Nite, kada į MG važiuosi?  :unsure:  Aš šiandien kiek po 15 val. turiu reikalą Domininkonų g., mielai prieš tai su tavim kavos kur išgerčiau.  :rolleyes:

Apie ketvirtą, bet aš su uodega, pakeliui iš užsiėmimų. Tai pasimatyt šiandien nepavyks :rolleyes:

Atsakyti

Apie ketvirtą, bet aš su uodega, pakeliui iš užsiėmimų. Tai pasimatyt šiandien nepavyks :rolleyes:

supratau, vadinasi kitą kartą  :) 

Atsakyti

čia tas pats Čiučiunelis? 

Vasarinis  :) PHILNATURE-SUKNEL-467x584.jpg

Atsakyti

Labryt,

tylu ramu... Aš iš ryto spontaniškai išsimatavau visas 3 savo vasarines sukneles su tuo savo lininiu megztuku - jį ir mezgiau, galvodama apie tas sukneles, bet kad taip idealiai tiks prie visų net nepagalvojau. Žodžiu, perfect užsimesti, kai vėsiau truputį.

Prisižiūrėjau vakar stovyklų, tai tos pigesnės, masiškesnės tokiuose baisiuose pastatuose nuo tarybinių laikų stovyklų likusiuose...

Ech, vyras negaus darbinio interneto iki atostogų liepos mėn (baigiasi sutartis su tiekėju, tai naujų nenori gavėjų įtraukti)... O savaitgalį sode dirbdamas sunaudojo trečdalį savo turimo asmeninio interneto... Tai nelabai išeina persikraustyt į sodą kurį laiką. O namie mane viskas erzina (išskyrus šiltą vandenį ranka pasiekiamą :D), nieko nuostabaus - vasarą, kai namai man tampa pragarais... O rudenį tampa rojumi :).

Vilmak - nu nelabai tas pats : tas vidurinis trikampėlis kiauras tinklas turi būt, ir pynių daugiau ir stambesnės. Oi, laukiu Lace varianto, smalsu labai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 birželio 2020 - 10:26

https://www.reserved...ith-linen-blend

Aš šiandien savo naują ilgąją nešioju ir žemę šluoju :D Smagutė ji man.

Atsakyti