Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma - labai graži spalva. Paglvojau, akd gal net man tokia tiktų. Bet... nėra :), tai ir ramu.

Atsakyti

Restar, kokio operatoriaus mobilus ryšys? Telia interneto sąlygos visai neblogos, jei esat klientai, mėnuo išvis nemokamas, po to grąžint galima. Ir šiaip, mobilaus ryšio internetui visokių gerų dalykų, t.y. padidinimas duomenų kiekis ir pan. 

Siūlyčiau kreiptis ir galbūt rasite visiems tinkamą sprendimą

Atsakyti

Katinėlio švelnumo mezginys  :wub: 

103947746_567934214117907_45733575213358

Atsakyti

Ačiū, Katuk. Tegu vyras pasiaiškina. Šiaip tai nesinori papildomų išlaidų darbo reikalams. ir taip sakau, kad elektrą darbui naudoja ir vandenį bei tualetinį popierių, tai darbovietė sutaupo :). Aš savo darbams tai turiu sočiai mobilaus darbinio interneto, niekada neišnaudoju.

Terezza - kas tokio gražaus bus? Tu irgi dirbi iš namų? Kaip ten pas jus situacija?

Atsakyti

Niuma - labai graži spalva. Paglvojau, akd gal net man tokia tiktų. Bet... nėra :), tai ir ramu.

Gali natūroj parduotuvėj pasižiūrėt. Akropoly dydžių buvo.

Atsakyti

Aš ir Akropolis... Turėčiau mirti dėl tos suknelės, kad pasiryžčiau važiuoti į Akropolį... Užtenka man kelių maikučių, šortų ir poros suknelių vasarai. Dar megztuko vieno kito. 

Atsakyti

Išploviau ir balkone padžioviau savo Čiučiunėlį  :D ant gyvatuko nenoriu džiovinti, labai jau tįsta visas. 

Atsakyti

Aš ir Akropolis... Turėčiau mirti dėl tos suknelės, kad pasiryžčiau važiuoti į Akropolį... Užtenka man kelių maikučių, šortų ir poros suknelių vasarai. Dar megztuko vieno kito. 

Bet jei pagalvojai, kad tiktų, tai buvo šioks toks noras :D ne iki mirties, ale bet buvo

Atsakyti

Tai iš pažiūros galiu daug ko panorėt. Panoriu ir praeina :). Jeigu galiu įsigyt internetu, kaip pvz., siūlus, tai netoli iki turėjimo. O kai reikia iki pardės nusigaut - labai greit pernoriu :).

Ar nevadino kažkuri to Čiučiunelio Čiučiundrėliu? :) Nes man toks juokingai mielas pavadinimas :).

Visai dienai nuimta nuotaika ir jėgos po gimnazijos socialinės darbuotojos skambučio  :huh2: . bandau atgauti psichologinį atsparumą... sunkus atvejis, kai jau ničnieko nebegaliu pati padaryti, o tik stebėti beprasmiškai leidžiamą laiką ir nieko nedarymą dėl savo ateities. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 birželio 2020 - 14:40

Ką tik niumos suknelė pravažiavo paspirtuku  :D su geltonais kedais   :wub:​ 

Atsakyti

:D Aš su oranžinėm basutėm :)

Ir Išsirinkau Akropoly mėlynas basutes. Per pietų pertrauką. Rado mano dydį Megoj. Reikės nuvažiuot po darbo.

Tuoj norėsiu atgal į karantiną, nes kažkas mano pinigus leidžia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 10 birželio 2020 - 15:13

Man tai kažkoks kompleksas basučių nešiojime... reiktų pedikiūro, bet gėda eit,nes vienas nagas nudaužtas neseniai, visas mėlynas ir atšokęs, o kitas kažkoks nesveikas, reiktų eit patikrint, ar šiaip oras po nagu, ar vistik grybelis. Bet grybeliui reik nagą užaugint, kad būtų ką nukirpt,o aš tiesiog negaliu pakęsti bent kiek ataugusių kojų nagų,man juos tiesiog skaudėt pradeda. Ir šiaip, kažkada seniai buvau tikrintis,.tai ne tai kad ataugusį nusikirpo, o tiesiog ketvirtį nago nulupo. Va taip, padalinkit nago plokštelę į keturias dalis, ir viršutinį kairį ketvirtį šnai ir nurėžė :blink:  nei išlyginti nei normaliai vaikščiot. Ir kas įdomiausia, grybelio tai nerado tada...vitaminų liepė pagert nagams :oh: 

Žodžiu, nereik man basučių. Turiu batelius skylėtus :D​ 

Atsakyti