Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tavo dičkis  nerimsta? Laikykis, turės kažkada išsidurniuoti, o gal taip turi būti, gal ne per aukštuosius mokslus susikurs savo laimę. 

Atsakyti

Oi, jis ramus kaip belgas  :B  - naktim žaidžia, dienom miega, pamokų beveik nelankė, konsultacijų prieš egzaminus nelanko (nes miega), išeina neigiami pažymiai ir nieko nedaro dėl to, planuoja egzaminus išlaikyti be nei vienos pastangos  :B . Sakyčiau, olimpinė kantrybė ir ramybė. Va, man, tai ne kas....

Atsakyti

Oi Restar, kaip mama mamą suprantu tavo rūpestį. Nu bet, ot bus bajeris jei ims ir ištikrųjų puikiausiai susitvarkys su tais egzais. O jis turi kokį b planą, ką darys jei egzai nepavyks, eis dirbti, kartos kursą ar apskritai nesileidžia į kalbas.

Aš aisku dar neturiu tokio amžiaus pacano, tai nelabai turiu supratimo, kaip ten su auklėjimu, pvz. savo be penkių min. penkiolikiniui, dar galiu uždrausti telefoną, ar prieigas prie interneto, nors jau irgi ima šiauštis, pas jus tikriausiai apie tai nebėr tokios kalbos. Išties žinau šeimų kur visai nepropoguojami kokie tai draudimai, atėmimai, šiais laikais jau baisu ką kam besakyti, nes gali į oho kokia diskusiją įsitraukti. 

Atsakyti

O berniuko mergaitės jau nebėr? Lyg ir kažkokia įtaka buvo teigiama?

Normalu, kad nervinies. Ir visą gyvenimą nervinsies. 

Aš pastebėjau, kad mano panų palikimas tvarkytis visame kame pačioms labai teigiamai atsiliepė viskam. Kažkaip suaugo ir veiksmais ir kalbom ir mintim. Nesakau, kad ir kitų atvejais tas suveiktų, bet gal tiesiog leisti tvarkytis gyvenimą pačiam, kiek tai įmanoma?

Atsakyti

Kapseika, nėra jokios kalbos su juo. Visi raginimai, įkvėpimai, gąsdinimai, tikėjimas iš mano pusės, pažadai iš jo pusės - perniek. Nevyksta niekas, bukvaliai. Ketino dirbt užsienyje, tas nuplaukia. Atseit, ketina mokytis, bet jeigu ir toliau taip viskas, tai atestatą gaus rugsėjo pradžioje - nuplauks galimybės stoti kur nors. Bet kokie vijimai ir gražūs ir ne iš namų - neveikia. Galėtų dirbt jau dabar, betgi ar jis ką moka. Ar išvis nori dirbt. Fizinius darbus dirbt trukdo koja. Žodžiu, sėdėt/gulėt namie patogu. Jeigu paspausiu rimčiau - jis grasina savižudybe, ir, deja, rimtai. Rankos jau supjaustytos. Tai viskas lieka tik mano problema. Ne, patarimų man nereikia. Priimčiau tik iš tų, kas sėkmingai išsprendė panašią situaciją. Aš nebedarau nieko ir stengiuosi negalvoti bei pažiūrėt, kas iš viso to išeis...  Apie mergaitę nekalbėsiu. Kai kas jau žino, kaip viskas buvo  :B. Praverstų psichologo konsultacija man, bet gaila pinigų, kurių daug kam dar reikės... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 birželio 2020 - 19:01

Oi Restar, galėčiau tiesiog stipriai apkabinčiau. kiek jau įmanoma pasaugok save, esi labai reikalinga visai šeimai :console:​ o ir mums

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 10 birželio 2020 - 19:29

Restar :(  viskas daug rimčiau... 

Negailėčiau pinigų konsultacijoms, ne tik savo, nes tai jau sveikatos reikalai, o ne šiaip. Sveikata visada svarbiausia. Bet kokiu atveju labai norisi, kad viskas susidėliotų taip kaip reikia

Atsakyti

Restar, ir aš tave tiesiog apkabinu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 10 birželio 2020 - 21:36

Ačiū, bet keiskim temą. Normaliai aš tvarkausi, kol niekas žaizdų nepakapsto. Šiuokart tas skambutis  :oh: . Aš nei ką sakyt nebežinau... Nesąmonė ta vidurinė iki 19 metų...

Baigiau baktusą ir esu tokioj megztinio vietoj, kad nežinau, ar jau reikia rankovę pradėt ar ne. Sunku su mezgimu kita kryptim.

Pasidalinkit, ką darot valgyt pastaruoju metu. Man chana su idėjom... Rytdienos valgymams nei vienos minties...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 birželio 2020 - 21:45

Dariau grikius aną dieną, lengvai apkepiau daržoves, pyliau grikius, užpyliau sultiniu ir viriau, skaniai viskas susijungė, tada išviriau kiaušinį be lukšto, dėjau į lėkštę ant viršaus, buvo kaip padažas.

Kepiau šviežias mažas bulvytes su daržovėm orkaitėj+ smidrai kelias minures ant keptuvės.

Šiandien buvo šamo gabaliukų ir bulvyčių+ svogūno morkų troškinys (orkaitėj)

Kažkada buvo aštri sriuba a la kinietiškai, nes buvau daug plonų lakštinių, daržovių ir omleto juostelių

Šaltibarščiai aišku.

Žemaitiški blynai, nes košės buvo likę :rolleyes: 

Makaronai su rūgštynių/lašišos padažiuku :wub: greita-žiauriai skanu.

Tiesiog didelis bliūdas salotų su kepta lašiša ir kiaušiniu virtu

Žuvies kotletai su bulvių koše ir burokėliais...

Kažkaip taip ir valgom😀

Atsakyti

Restar, ką tikrai pas mane visi valgo tai netikrus balandėlius- mėsos kukuliai su ryžiais ir daug pjaustytų morkų, bulvių ir kopūstas.

Dar mėgsta, kai orkaitėje stikliniame inde darau: vištienos kulšelių (arba kiaulienos) mėsą gabaliukais, morkos, bulvės, konservuotos pupelės baltos ir raudonos, marinuoti agurkėliai. Gerai valandai patušint. Dariau plovą, bet ne su ryžiais, o su perlinėm kruopom. Kotletai, Lazanija, šaltibarščiai.

Toks grožis prie Kauno pilies:

Priedas  received_649399258983106.jpeg   56,32KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_253902209044290.jpeg   71,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Milžingalviai :).

Katuko meniu pas mane gal tik mudu su vyru valgytume, išskyrus šaltibarščius... Tai ir neverta stengtis. Be to, tokių įmantrybių tai ir nesugebėčiau pasigaminti.

Atsakyti