Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, rimtai :D ? Paskaityk dar kartą

Grikiai su daržovėm. Neišvirtum? 

Bulvyčių nei skust nei pjaustyt, nuplovei, sumetei į skardą, ant viršaus druskos, aliejaus, kokią žolę, pamakalavai ir vsio, geri kavą atsipūtus.

Makaronų padažas tai išvis-pakepini svogūniuko, beri gerą kalną rūgštynių pjaustytų, pakaitini kol sušyla, beri parūkytos lašišos gabalėlių , užpili grietinėle, aš kokosų pieno pyliau, užverda, suverti virtus makaronus, sumaišai ir valgai. Makaronai ilgiau verda nei padažas

Ta sriuba, tai ne kas kita kaip naminis bomžpakis :D ir ją vyras gamino :rolleyes: 

Kad nevalgys, tai čia kitas reikalas, bet tik tu ir žinai, ką tavo chebra mėgsta. Gal paskaičius maniškius kokia idėja pvz šaus galvon :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Restar, mano pastarųjų mėnesių atradimas - šilkinė miežinė košė, valgo ir giria net išrankioji Vaiva  :rolleyes: mums su vyru dar prie jos karšto rūkymo šoninės papjaustau sotumui  :) 

kitas visų užskaitomas patiekalas - kapotos vištos krūtinėlės kotletukai. Vištos krūtinėlę supjaustau mažais gabaliukais, šaukštas majonezo, šaukštas krakmolo, kiaušinis, krapų pundelis, prieskoniai, viską išmaišau ir kepu keptuvėje kaip blynus.  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas

Aš irgi kartais panašius kaip Lace kapotos krūtinėlės blynelius kepu. Tik mano recepte gal kiek tešlos daugiau.

Prisiminiau, kaip kartą sūnaus paprašiau supjaustyt krūtinėlę. Sakau, tik reikia smulkiai. Tai kai supjaustė buvo praktiškai kaip sumalta. :)

Šiandien atėjo pranešimas, kad nuo trečiadienio jau reikės į darbą eiti. Baigėsi gero miego laikas. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 birželio 2020 - 08:24

Labryt, kepdavau ir aš, tik dar su kukurūzais. Ačiū, šitą reiks pagamint. Man bėda, kad aš noriu greitai, sveikai, skaniai, kad visiems tiktų (ir būtų daaaaaaaaug)  ir patiekalai nesikartotų bent 2 savaites... tai misija neįmanoma. Visokius angliavandenius - grikiai ir kitos košės tik pusryčiams. Na, ir dičkis grikių nebevalgo....

Žodžiu, kas kas, o aš tai jau moku save įsivaryt į kampą. Taip man ir reikia :).

Lace - apie tą šilkinę košę turbūt jau rašei, bet gal dar gali man pakartoti?  :4u:  :blush-anim-cl: .

Dar prisiminiau tortiljas ir vištienos su daržovėm vėrinukus orkaitėj.

Šviežios bulvytės būtų gerai, ale be mėsos nepraeis :). Ir daugokai reikia papirkt mano familijai, dar senų turim iš kaimo  :B . Bet šiuo metu jos sode rūsy, kugeliui nėra pakankamo kiekio namie...

Vyriškis tai galėtų maitintis ir vaikus maitinti blynukais, sūriukais, varškytėm... Dičkis - tik picom ir kebabais. Na, bynų neborkyja niekas, išskyrus mane  :B . Tai vat taip vat ir gyvenam, vis kas nors nepatenkintas, t.y. dažniausiai aš  :B .

Bet šiandien negailėsiu savęs (užteko vakar visos dienos), o imsiuosi veiksmų, va, dar tik vieną renginį atbūsiu ir važiuosiu mamuto medžiot. Pakeliui gal kokių rūbų maišą išmesiu ir pašviesės dūšioj. 

Atsakyti

Labas, mamutų medžiotojos!

Maži vaikai - maži vargai...

Man ryte gardu iš vakaro pastovėjęs šiltas graikinis jogurtas, sumaišytas su miusliais. Kiaušinienė ketaus keptuvytėj (išnešu į lauką, lėtai valgau ir neatšąla). Virti kiaušiniai su petražolėm. Blynai (iš vakaro sumaišau avižas su jogurtu ir kiaušiniu, kaaaip pabrinksta šaldytuve iki ryto). Košė kokia grikinė niammmmm.

Pietums - virtos bulvės su rozmarino šakele, silkė ar tsaciki šalia, sriuba kokia su lašiša. Antradienį išbandžiau bulvių košę su čiorizo dešra, niam niam. Vartojau prie keptų krevečių.

Vakare:košė, kumpis su ridikėliais, balta mišrainė, šiaip kokia nors mišrainė.

Mezgu. Alpaką. Lėtai.

Atsakyti

Labai gardus kumpis ir dešra yra KNIO.KNIO (fb) ir Lidl (Petro mėsinė).

Atsakyti

Jo...kiekviena šeima turi savų valgymo įpročių :D 

Aš irgi noriu greitų ir skanių patiekalų. Apie sveikumą tik dažnai negalvoju, nes ir taip džaugiuosi įveikusi anas dvi užduotis. Kūdikiai vieni namie, kai reik rūpintis ir mamutu ir ką iš to mamuto darysi, o ypač kai dirbi visą dieną, irgi suprato, kas tai per misija, kiek nervų kainuoja :D 

Mano abratsa taip pat lėtai, bet užtikrintai juda. Vis dėl to su siūlu kiek prašoviau, gal.per lengvas ir per pūkuotas. Nu bus matyt kokia gauruota ir dar raudona meška iš jo gausis :D tik labai jau smagiai mezgasi :wub:​ 

Atsakyti

Mano abratsa taip pat lėtai, bet užtikrintai juda. Vis dėl to su siūlu kiek prašoviau, gal.per lengvas ir per pūkuotas. Nu bus matyt kokia gauruota ir dar raudona meška iš jo gausis :D tik labai jau smagiai mezgasi :wub:​ 

Labai smagiai nuskambėjo :D "gauruota ir dar raudona meška" :wub: vietoj ryžo katuko :hihihi:

Gal gerai, kad lengvas iš pradžių atrodo, nes dar daug megzt :rolleyes: kai iš pradžių atrodo normaliai, tai į pabaigą pradeda atrodyt nebepakeliamas :huh2: 

Atsakyti

Sveikos,

Baisiai esu isitempus, zinau del ko. Noriu namuku tu vagoneliniu savo sklype pajuryje.

Tai ka noriu daryti, is tiesu negalima. Lyg ir neleidzia ju statyti. Bet pastatytu galybe.

Daryti kaip galima, gauti leidimus ir statyti tikrus namukus, gali nepavykti dar daug metu, o gal ir niekada. Rizika didele, bankrotas jei taip kaip negalima padarius principingai reikalautu panaikinti.

Rizikuoti, nerizikuoti, daryti nedaryti.

Savo gyvenime visada rinkausi sauguma.

Atrodio tie kurie,buvo drasus ir rizikavo daugiau laimejo, o gal tik atrodo taip, kaip su ta kaimyno pieva.

Zodziu noriu labai ir bijau labai.

Atsakyti

Nite, tu kaip.visad teisi :D 

Jeigu jau tiksliai apie spalvą, tai ji avietinė :D net suabejojau dabar, ar man tiks :hmm:  nu bet reik kažko ir ne vien mėlyno :D o tai dabar vis kai ruošiuosi miestan, tai džinsai mėlyni, maikytė mėlyna, megztukas, net ir striukė mėlyna :D 

Apie lengvumą, tai irgi.viskas pagal planą. Yra viena rankovė ir koks ketvirtadalis kūno, netoli 70 gramų. Visas megztinis turėtų apie 250 gramų sverti :D  žiūrėsim, ar į temą skaičiuju :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ai, tiesa, ten kur nuotraukoj esu- matosi mano naujas vakarykštis pirkis, kai ūmai mėlynos basutės pavirto į raudonas- Staigi nauja meilė iš pirmo žvilgsnio  :lol:  bet kokios man jos graaaaaaažioooooosssss.  :wub:​  mėlynų nepirkau. 

Atsakyti

Restar as žaidžiu restoraną dviems😂.

Vyrui visada sueina kiausiniene su sonine jei ka😉

žuvis salotos bulves

Plovas

Čili troškinys

Tortilijos

Barščiai su kukuliukais, žirnienė su kukuliukais.

Pica

Salotos tuno su kiausiniu, cezario ivairus variantai su krevetem, su vista, su lašiša

Sprandine maise

Kumpis maise

Desreles pakeptos supjaustytos kapeikytem, su bulviu kose ir svieziom salotikem.

Na o as,sau tai pupeliu kotletai, pica, troskiniai, sviezios salotos, tofu viokiais pavidalais.

Sese savo šutvei įtikti noredama daro vistienos file pirstelius orkaiteje

Tokius vistos krutineles blynelius su kiausiniu ir majonezu ir krakmolu

Teftelius mesos

Varskes apkepus

Atsakyti