Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kuo didesnė šeima - tuo daugiau įpročių :D ir daugiau gamybos. Viena sau aš irgi prifantazuočiau. Arba lašinukų užkrimsčiau dažnai, ir tiek. Dar  dažniausiai išmetu baklažanus ir pievagrybius. Nes aš jų parduotuvėj taip užsimanau, o namie atsimušu į realybę, kad valgytojų jiems tik 2. O tiems 2 negaminu atskirai, nes užsiknisu ir taip. va, kai išeidavo visi į darbus/mokyklas, tai aš sau pietums kartais pasigamindavau paprastai, skaniai ir visai kitaip, nei galinu visiems. Svajoju apie tuos laikus.

Atsakyti

Ingriduska :4u:  tik ru geriausiai žinai visus aspektus. Pliusus ir minusus. Aš tokiais atvejais susimodeliuoju minrtyse blogiausią variantą, ir ką su juo daryčiau. Jeigu  tas paveikslėlis ne toks baisus ir kažkaip sutvarkomas,  tai ir ok. 

O MB pvz visai kitaip.jam viskas turi būti idealiai, jokių blogų scenarijų, tik tada daro.

Atsakyti

Nite, tu kaip.visad teisi :D

Jeigu jau tiksliai apie spalvą, tai ji avietinė :D net suabejojau dabar, ar man tiks :hmm:  nu bet reik kažko ir ne vien mėlyno :D o tai dabar vis kai ruošiuosi miestan, tai džinsai mėlyni, maikytė mėlyna, megztukas, net ir striukė mėlyna :D

Kaip aš mėgstu būt teisi :bis

Apie tą mėlynumą :D tai gal į mane žiūrėdama rašei :lol: dar galim pridėt, kad turiu krūvą mėlynų batų ir net dvi mėlynas rankines  :oh: 

Atsakyti

Katuk tas blogas scenarijus yra labai blogas😎😎😎😂😂😂😂 Kol kas dar galvosiu O geras scenarijus yra toks is mano svajoniu😍 Kai atsilo grizo vienas tobuliausiu desertu i mano meniu. Kokoso piene brinkintos chia su trintomis braškemis. Skanu, gaivu, lengva

Pridėta:

Atsakyti

Nu ne... bent batai ir rankinės ne mėlynos :D 

Paskutiniu metu vien tik rausvi :bigsmile: kedai ir raudonos rankinės :D turiu šviesią rankinę,bet dar jos neištraukiau, mano kelionėms ji ne pati patogiauisa. 

O vat batai :hmm:  tai neturiu net mėlynų. O, turiu, bet jie ofisiniai labiau gal.

Reikia batų :B  šiaip,nes per mažai turiu

Gražu man balti visokie kedukai, bet taip bijau,kad nemokėsiu jų baltų išlaikyt. Jausu tais rausvais kedais. Jie verstos odos,nu ir pliam išvalyt be šansų,tik išlyginu dėmes ir tiek,vis pilkėja pilkėja... 

Atsakyti

Kuo didesnė šeima - tuo daugiau įpročių :D ir daugiau gamybos. Viena sau aš irgi prifantazuočiau. Arba lašinukų užkrimsčiau dažnai, ir tiek. Dar  dažniausiai išmetu baklažanus ir pievagrybius.

Baklažanai - supjaustai riekelėmis apie 1 cm storio, gal šiek tek ploniau. Į skardą kloji kepimo popierių, ant jo klot baklažanų girežinėlius vieną šalai kito. Aptepi juos aliejumi. Aš tepu teptuku, (kaip pyragą kiaušiniu) arba galima naudot purškiamą aliejų, tada pabarstyt druskos ir prieskonių mišiniu. Ir į orkaitę apie 180 laisnių, laiko nežinau, matosi kai iškepa :rolleyes: galima valgyt karštus, galima šaltus. Kepu ne vieną skardą, atvėsta - susidedu į dėžutę ir valgau šaltus su pomidorais, mocarela, duona arba vienus :D jei per mažai druskos, galima pašlakstyt sojų padažu :D jei perkepė - sutrint ir naudot kaip padažą :rolleyes:

Atsakyti

Ingriduska-o blogiausias tai.mirtis? Ar kalėjimas?

Turiu vieną draugę, kuri sėdėjp kalėjime. Už būtent sklypų reikalus. Ir nieko-gyvena visai neblogai. Taip.kad,.visada yra išeitis.

Atsakyti

Nu ne... bent batai ir rankinės ne mėlynos :D

Paskutiniu metu vien tik rausvi :bigsmile: kedai ir raudonos rankinės :D turiu šviesią rankinę,bet dar jos neištraukiau, mano kelionėms ji ne pati patogiauisa. 

O vat batai :hmm:  tai neturiu net mėlynų. O, turiu, bet jie ofisiniai labiau gal.

Reikia batų :B  šiaip,nes per mažai turiu

Gražu man balti visokie kedukai, bet taip bijau,kad nemokėsiu jų baltų išlaikyt. Jausu tais rausvais kedais. Jie verstos odos,nu ir pliam išvalyt be šansų,tik išlyginu dėmes ir tiek,vis pilkėja pilkėja... 

Balti batai ir pilka rankinė gelbsti mane :D balti batai - odiniai - jokių problemų  :D  šiais baltų batų mados laikais - yra dažų pageltusiems padams pabaltint, yra dažų įbrėžimams užtept :rolleyes: svarbu batraiščių perdaug neišbalint  :lol: 

Medžiaginius turiu naujus baltus, dar nenešiojau ir turiu tipo sportinius - tuos kišiu į skalbyklę. Numirs, tai taip jiems ir reikia :ax:

Atsakyti

Katuk tas blogas scenarijus yra labai blogas😎😎😎😂😂😂😂 Kol kas dar galvosiu O geras scenarijus yra toks is mano svajoniu😍 Kai atsilo grizo vienas tobuliausiu desertu i mano meniu. Kokoso piene brinkintos chia su trintomis braškemis. Skanu, gaivu, lengva

gal reik šiandien pasigaminti  :rolleyes: 

šiandien naujų nagučių diena :D trumpins, nes kaip nepatogu tokie ilgi...

Atsakyti

Nu tada netaip blogai😎😎😎. Praktiškai galim daryti😂😂😂😂

Nei mirtis, nei kalėjimas negrėstų.

Sklypai mūsų, pirkti ne vogti. Vagonėlius irgi pirktumėm. Imtumėm paskolą ir visus ką turim savus sudėtumėme. Paskolą tai Vartojamąją palūkanos kandžios bet tik tokia įmanoma. Jei viskas ok patys vagonėliai viską ir užsidirbtų, t.y. praktiškai save išlaikytų.

Bet jei lieptu juos nutempti, bauduotų ir pan, tai tada jau būtų liūdnos mišios.

Gal ne iki kalėjimo bet taip nejuokingai

Atsakyti

Nu... nori uždirbt pinigus, tai turi būt pasiruošus juos ir pradirbt :mirksiukas: 

Bet šiaip su versliuku tokie dalykai, kad visada atsiras,kas pavydi ir darys viską,kad tau būt blogai

Atsakyti

Ingridushka - o sklypai jūsų lyg Latvijoje? Reikėtų labiau žintoi, kokia ten reali situacija, kiek jie rimtai žiūri į pažeidimus. Aš galvojau, kad tuos namukus visur galima statyt...

Bet... mes nenusipirkom mašinos, nes nesutiko tikros kainos rodyti sutartyje pardavėjas, kad išvengtų mokesčių. Man tai būtų dzin, nes aš gal nesuvokiu rimtumo pažeidimo, bet mano vyriškis galėtų lėkt iš darbo už bendrininkavimą slepiant mokesčius. Tai apsiraminom ir pasielgėm pagal sąžinę. Tokie turbūt dažnai pralošia, bet ramybės nenusipirksi už jokius pinigus.  Tai mes tokie durni ir ne verslūs ir liksim. Nesmerkiu tų, kurie mėgsta rizikuoti ir randa visokių apėjimų ar spragų - tokiems dažnai ir pasiseka (arba ne :) ). Tikiuosi, kad priimsit tokį sprendimą, dėl kurių nesigailėsit.

Atsakyti