Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš baklažanus valgius 1 kartą.

Nei prieš tai, nei po to. Man - neseilėtekis skaitant :) 

Nusipirkau kulšelių iškaulintos mėsos. Einu 'plovą' gamint. 

Atsakyti

Bandymas pabėgt nuo mėlynos spalvos :D

66227a7f4c19.jpg

Atsakyti

Bet labai toli nubėgt nepavyko :lol:

f05248d40ad3.jpg

Iš anksto žinojau, kad siūlų truks ir reiks kažką pridėt. Savaitę "rinkau" galimus variantus iš turimų atsargų :oh: bet kadangi atsargos mėlynos  :huh2: 

Atsakyti

Nite, net sukrizenau nuo tavo bėgimo :lol:

Išėjau į balkoną trumpam vitamino D pasigamint, tai pradėjo prakaitas tekėti per nugarą, per veidą. Per nugarą, tai vis galvojau kokia musė kutena, bet pasiliečiu - teka. labiau nei pirtyje. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 birželio 2020 - 13:35

Bet tai gražiai bėgi :bigsmile:​ 

Atsakyti

Nu atėjo ir pas mus pirtis...+25, ir rokia tvankuma

Atsakyti

As darau iš baklazanų musaka. Įdarinėju laivelius. Tobuli jie ir irgi baklazanus megstu. 

Atsakyti

Vilmak, paprastai. Tie perekupai 99% perka masinas užsienyje, parsivaro ir pardavinėja. O kai tu perki duoda ne savo vardu pirkimo pardavimo sutarti pildyt o to zmogaus kurio paskutine buvo masina. Tarkim perku masina is Petro Petraicio Pabradeje, o pirkimo sutartyje Hans Schwans Berlin. Perekupas niekur nefiguruoja. VMI jo nemato.

Atsakyti

Baklažanai, paprika, cukinijos galukas ir pomidorai kepa :). Laimė, kad kol buvau išvažiavus, vyras pašėrė visus keptais kiaušiniais :). Tai geriau  vėliau, bet papuotausiu :).

Vakarienei bus lašiša orkaitėj. Dar prisipirkau vištos ir šviežių bulvių - su grietinėle padarysiu kurią dieną, gaila, kad voveraičių dar nematyt. Ale, kai drėgna ir šilta, turėtų greit išlįst, vyro borlis savaitgalį jau patikrins. Nors gali šiemet ir nelabai būt, kai pernai tokie beprotiški voveraičių metai buvo.

Parsitempiau  3 knygas iš bibliotekos. Galėsiu ir nemegzt legaliai :)

Atsakyti

Sakot karščiai, o aš vakar sugebėjau neaišku kurios šalies ar dienos orus pasižiūrėti rytdienai, 25° galvoju nu jau nekaisiu, pasiruošiau suknia trumparankovę, iki keliukų, ryte pusiau miegodama apsirengiau, su pėdkelnėm irgi nutariau nesiterlioti, įšokau į atviras aukštakulnes basankes, išeinu, o lauke pila, kaip iš kibiro, persirenginėt nebėr kada, turiu būtinai būt laiku, gerai, kad nors švarkelį turėjau, negano to atvažiavau pirma, turėjau išlipti vartu automatiką užfiksuoti, paslydau, pasitempiau koją, tai buvau pastirusi, raiša, bet su miniaku🙈laipsniu vos 17 įtraukė

Atsakyti

Nu parsitempiau tų baklažanų :karsta: 

Ir nusprendžiau,kad bus gerai ir šaltibarščiai :laugh:​  jaučiuosi kaip pačioj orkaitėj pasėdėjus

Atsakyti

Juokingai Kapseikos orų optimizmas susiskaitė :) - gal į LT karščius įsijautei.

Nitė netoli pabėgo :).

Atsakyti