Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Čiučiundrėlis  gerokai gražesnis už originalą  :)

Bet iš kur jūs tą karštį randat?  :unsure:  Kaip skirtingose šalyse gyventumėm :D​  Labai normaliai vasariškas oras pas mumi.

Qqute, kaip ten pajūry? Yr karščio?

pažiūrėjau Meteo puslapyje, akurat, pas mus gal 10 laipsnių mažiau nei Vilniuje ir kokiais gerai 5 mažiau nei pajūryje   :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 11 birželio 2020 - 20:24

Sveikos, darbe baklažanais erzinotės  :oh: 

Gavau labai faina siuntinuką  :wub:

Vilmak kokioj tu šiaurei gyveni?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 11 birželio 2020 - 20:30

Vilmak šiandien pajūry gerai, apie 25 ir saulės buvo. Nu toks pats tas oras  :wub: 

Kitom dienom buvo debesuota ir vėsoka

Atsakyti

Paravėjau daržą, atsidariau baseino sezoną :wub:  O dabar užėjo baisulinis debesis su vėju.

Balionus ir aš mačiau.

Atsakyti

Vilmak kokioj tu šiaurei gyveni?

ir net ne šiaurėje  :D​ Kuršėnuose.

Atsakyti

Nu tikrai kaip kitoj šaly. Vilniuj visą savaitę apie 30, važiuojant pavakare prie ežero rodė 31. Vanduo šiltas ♥. Na, o paskui... vos spėjom iki mašinos nukurnėt, beeinant šalimais lūžo medžiai, o tada... gerai, kad vyras stiprių nervų, kai kurių vairuotojų tai neatlaikė, stojo pakelėm. Mes parplaukėm per krušą, liūtį ir vietom tvaną. Pirmą sykį pakliuvom į tokį įspūdingą važiavimą per visą miestą. Žiūrėdamas, kur važiuoti (kur mažiau vandens) vyriškis vos per raudoną nepralėkė, pakeliui namo dar susirinkom dukrą krušos apdaužytą ir šlaputėlę... Žodžiu, linksma, tikras nuotykis :). Namie tai vis tiek baisi šutra...

Atsakyti

Sveikos :) 

Kaip gerai kartais susitvarkyt spintas. Vakar radau pernai pirktas basutes, apie kurias buvau pamiršus :D dar sudėjau anytai ir mažiausiam sūnėnui dovanų. Rūbeliai netiko- per maži, nors nepilni 2 m. jaunesnis už Emilį, bet svorio kategorija ne ta.

Važiuosiu pasiimt Gytį iš močiutės. Gal pas mamą liksiu nakvot, sode kavą pagersim. Jei vėtros neužpuls. Vakar vakare Kaune ūžavo vėjai ir lietus šniokštė.

Mokslų gale nusprendžiau perrašyt Gytį į kitą mokyklą. Skambino, kad priimtas :) Reikia dokumentų kopijas šiandien nunešti ir sutartį pasirašyt. 

Tokių visokių veiklų pilna diena nusimato. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lace, man taviškis gražesnis šįkart. Nors prie rankovių pasikabinėčiau :D

Tau kažkokia manija prie rankvių kabinėtis  :D

o šiaip tai iš tų storų virvelinių siūlų mezgant sunku prognozuoti galutinį rezultatą. Man kol kas visiška mistika jo kritimaa/styrojimas  ir šiaip elgsena išplovus. Tikiuosi kurį laiką pailsėt nuo virvių.  :B 

nežinau ką megzt, tiek visokių gražių siūlų turiu, o vat tikrai gražių projektų jiems nesugalvoju...  :hmm: 

Atsakyti

Saulėtas Lace virvelinukas - greitukas. Koks čia siūlas?

Labas rytas

Aš po ryto jogos. Oras gaivus, kilimukas vakar audros išplautas, puiki diena.

Gal tilps kelios eilutės į dieną?

Atsakyti

Lace, matyt jautri vieta :D ir mezgime ir nešiojime.

Mano "meškoje" kaklo iškirptė. Viena pusė, kita pusė ir bus galima bent maždaug žinot ar pataikau :rolleyes: 

Pliam, iš kažkur atsėlino cistitas... bjauru, nežinia... nuvariau vaistinėn, sakau, duokit ką nors. Parėjau su antibiotikais :bigsmile:  niekaip neįprantu, kad čia taip paprasta jų gauti, kad tik namie pagooglinau ir supratau. Na, nedažnai juos geriu, tai svarbu tas bacilas užmuštų.

Atsakyti

Saulėtas Lace virvelinukas - greitukas. Koks čia siūlas?

Rico Fashion Jersey  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas.

Kadangi vakar išskalbiau šalikus, tai nenorėjau spinton sudėt švarių, kitų, ten esančių , neišvėdinus. Šįryt išnešiau į balkoną - siaubas, kiek aš jų daug turiu. Veltų, megztų, pirktinių. Reikėtų pamažint,  nes kai kurių taip ir nepanešioju, bet kažkaip ir to gaila, ir ano... Tas prie to tinka, tas reikalingas kokiai progai...

Atsakyti