Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tai taip ir bus gal nutikę, nes telefonas kai buvome grįžę, kažkaip įsiminė ir vis Telšius rodo, reikia vis perstumti, kad De rodytų, o gal ir diena toliau pažiūrėjau, nes ryt tai dabar rodo 25😁

Atsakyti

Mano telefono orų pirmo pasirinkimo miestas - Palanga ;)

Atsakyti

Baklažanų pati nesu gaminus, bet esu skanių valgius.

Vakarienei varškėčiai ir rūkyta skumbrė. Atskirai :D Labai skanių rūkytų dalykų į kiemą atveža toks baikeris su harliu :D Sūris :wub: 

Savaitgalį laukia darbinė vasaros šventė Molėtuose. Orai patys tie. 

4 dienas dirbau ofise, visai smagu, jau buvau pasiilgus. Bet rytoj iš terasos irgi gerai bus :) Myliu vasarą :wub:​ Ir laukiu atostogų...

Atsakyti

Liniuka, buvau pasigedus tavęs.

Kada atostogos?

Pas mus MB darbas planavo Jonines švęst kur nors pajūry, bet lyg suabejojo, nes vistik RF dar karantinas nesibaigė, išsiųs dar visus pirma laiko :D namo.

Atsakyti

Aš šiandien per pietus net visokius šalikus kepures pirštines išskalbiau. kai supratau, kad jau tuoj nebebūsiu namie...

Atsakyti

Atnešu savo Čiučiundrėlį parodyti.  :rolleyes:  gerai, kad spėjau iki karščių pabaigti, nes šiandien tai jau nei akelės nenumezgiau...

Ant Auštos tai man šiaip sau žiūrisi, jinai ne tik aukšta plona, bet ir labai nuolaidžių pečių.  :unsure:  Tikiu, kad ant moteriškų formų savininkės atrodys gerokai geriau  :rolleyes:  bandysiu prisiprašyti nusifotkinti. :unsure:

Priedas  D8F39866-7C6D-495F-B340-39FA5A32FAA6.jpeg   192,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  571C098B-3BDB-43A4-8A03-33C79C6C6B3B.jpeg   181KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  D4DE35FE-3605-4220-8400-1FF840E82470.jpeg   169,08KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  914CE399-3FFF-4C89-B716-1FBF8DFBDD47.jpeg   163,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, negreit dar atostogos, nuo antros liepos savaitės.

Čiučiundrėlis gražesnis negu originalas. Bet dizaineris vis tiek ne itin su skoniu :D​ 

Atsakyti

Lace, man taviškis gražesnis šįkart. Nors prie rankovių pasikabinėčiau :D 

Atsakyti

Rankovės Aušrai matyt kieki per žemai prasideda. bet gal savininkei geriau atrodys.  O šiaip toks maloniai saulėtas.

Pilnas dangus oro balionų, dar nemačiau tiek niekada. Vienu metu 26 matėsi, o dar matyt ne visi. Nes mažiausiai du anksčiau nuskrido.

Norėjau pasivaikščiot, bet karštis ištirpdė, šlaunys ėmė trintis, joks dezodorantas nepadėjo - tai parėjau namo.  Pasiteisinu sau, kad šiandien pilatesas buvo, kuris irgi gerai ištirpdė, net ėjau šaltu dušu persipilt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 birželio 2020 - 19:31

Dabar per langa

Pridėta:

Atsakyti

Esu mačius kažkuriais metais irgi įspūdingą kiekį.

Ingriduska, pamiršai jau kaip foto įkelti :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 birželio 2020 - 19:40

Gera atsivėsinti ežere :wub:, gyvenimas kitom spalvom sušvito :).

Net ir Čiučiundrėlis visai gražus. Saulė šią sędėdama užmatė ir sakė, kad gražus, norętų tokio, tik... paprastesnio, be tinklo nugaroj :)

Atsakyti