Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš šiandien spintą susitvarkiau, du mxm maišus rūbų išmetimui sukroviau :B Aš nesuprantu, iš kur jų tiek :blink: Nes liko vis tiek pilnos lentynos :blink: Jie turbūt dauginasi :D Bet deja tik baisūs :D Šalikų ir kepurių turbūt dar maišą  surinkčiau.

Niekaip negaliu užbaigti mezginio. Liko pusė atnaros. Nu bet mezgu po eilę per dieną :B​ 

Atsakyti

:D Liniuka, aną dieną vyras sako- pas tave tieeeeek rūbų, kad vargšas katinas niekaip neįsibrovė į lentyną :D O jis pas mane sliekas (kažkaip visai ne į šeiminkę. Ai, nors gal į Gytį, kuris pastoviai ant rankų nešioja ir kankina iš meilės :D ).

Va, reikėtų irgi ne tik batus sudėt anytai.

Atsakyti

Pas mane LT ne tik mano, bet ir dukrų maišai... reiktų išvešt kažkur. Lyg ir naujus tekstilės konteinerius statė Vilniuje. 

Liniuka, kur veži?

Atsakyti

Vakar pora maišų išaugtų vaikų batų ir diiiiiiiiiiiidelį briedį išvežiau į tekstilės konteinerį. Buvo taip smagu išmesti, kad kyla ūpas dar prasisukti. O tikrai yra kur. Visokiose spintose, palovėse, antresolėse dar pilna visko, ypač visokių striukių, slidinėjimo kelnių, kurių šiemet nebeprireikė niekam, ir jau didžioji dalis išaugta bus. O atiduoti nebeturiu kam, tingiu ieškoti ir siūlyti, paskui tartis atidavimus/perdavimus. Jeigu dar būtų artimas žmogus koks, žinotum, kad tikrai reikia, tai kitas dalykas. Pati tai džiaugiuosi, kai ką gaunam - Kacumota mano mažąją panelę padeda puošti nuolat ♥. O jaunimui savo didžiajam nebent dar ką iš skuduryno pasiseka nupirkti, bet jau bet kas netinka, jiem dažnai naujus reikia pirkt.

Reikėtų suktis ir į kitus daiktus, knygas įsisukt, ale nėra kam :).

Atsakyti

Pas mane LT ne tik mano, bet ir dukrų maišai... reiktų išvešt kažkur. Lyg ir naujus tekstilės konteinerius statė Vilniuje. 

Liniuka, kur veži?

Jo, konteinerių pristatė ant kiekvieno kampo. Tai ten ir kišu. Arba dar kartais į HM nuveža vyras.

Atsakyti

Laba, nelabai matosi, bet labai patinka :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Laba, seniai matyta ingriga!

Pakeitei šukuoseną  :wub: 

Irrrr drabužių dydis jau xxxs, ania?

Atsakyti

Ingriga, griekas dvare tik tokią foto parodyt :). Prašyk pagalbos ir gražiai papozuok beigi detales ir pati gali pafotkyt :). Koks čia siūlas? Aš kažkaip įsivaizdavau, kad tu iš mėlynos moheros su tokiom rankovei mezgei megztinį?

Atsakyti

Čia ne mano darbas  :B 

ITO šilkas ir Ristina  :wub: 

Atsakyti

Ak, tu gudruole :). Šilko jausmą įsivaizduoju... O tu gi dar balto šilko turėjai - pati megsi, sugalvojai modelį?

Atsakyti

Gražiai bendradarbiaujat :4u:​ 

Atsakyti

Manau ženysiu su mohera ir Himmeli, jei nepasikeis niekas  :hmm: 

Visai nera kada megzt  :oh: 

Atsakyti