Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriga man gražu, tiek kiek matosi puikiai tinka Ristina maladec.

Spintas tvarkau tvarkau,  kaip ir Liniuka metu, bet kaip pilna, taip pilna ir net ne visai tu kurie butu jau tokie wau wau.

Kaip ir Kerpena turiu saliku, kuriu mest niekaip negaliu, o nesiot ne visada pavyksta. Pasiautejau Aprangos isparduotuveje. Pavyzdziui viena bliuzke vietoje 99eur kainavo 6.99 Tai kaip nepirkt?

Zodziu 2 baltos 2 sejuonai 1 dzinsai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 12 birželio 2020 - 16:23

Nu va irodymas

Pridėta:

Atsakyti

Siautėtoja ingriduska. Aprangos išparduotuvėje  kainas tikrinu. NesENes psichologiškaitpsichologiškai gali taip "prabangiai" prapirkti....  nukovus esu seniai, gegužį, hareminę viskozės suknią už 20. Labai verta.

Mano public offer birželio mėnesiui: neperku daiktų.

Drakys iškart - o  siūlai tai ne daiktai!!!

Atsakyti

Nuėjau į power TRX. KAIP FAJNAAAAAA

Ir mano presas po lašiniais neveikia! Ok, ant lankstumo pratimų aCigriebiau, bet presą per vasarėlę reikia suimt.

Svarbiausia, žiūriu į savo trejų vasarų senumo fotkes ir nesuprantu, kur aš teeeee lieknėt norėjau???

Atsakyti

Dar vienas smulkus mezginukas :rolleyes:

Priedas  B5C3819F-DEF7-4DC5-B981-704942584228.jpeg   265,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ingridushka, geriau ne etiketes, o save su rūbais parodytum :)

Kepu granolą ir važiuosim į sodą. Tikiuosi, neplauksim :). Arba kad iki šiol neišplaukė sodas dar kur nors. Šiaip, per liūtis, priklausomai nuo lietaus krypties, tai varva per stogą į triobą :). Tai 2-3 bliūdus reikia padėti. Dabar sau lijo laisvai, gal kai karšta, tai ir išdžiūvo savaime....

Atsakyti

Aprangos išparduotuvėj esu nemažai papirkus pigių gerų ir nelabai :D  rūbų. Nes kartais tų po brūkšniuku  ir šalia skaičiukų santykis užhipnotizuoja, o paskui pasirodo, kad prie niekp netinka.

Lace-čia toks mažiukas daiktelis ane? Toks pusdienio darbas?

Atsakyti

Katuk, iiiii rankovės geros???

Atsakyti

Aš pasirodysiu pasirodysiu, jau neišvengsite.

Pirmadienį oficialus ofiso atidarymas.

Kai kuriu kolegų nemačiau nuo Naujako.

Aišku kad tarp 69 ir 80 su uodega yra skirtumas. Tai ka cia meluoti, noriu tai pademonstruoti ypac vienai Asabai. Kitaip tariant sukelti furorą😋😉🤣

Nenorejau nei kantri stiliaus suknios, nei pliaziniu, nei juodos, nei pamergių suknių, nei kelniu.

Nusprendziau kad geriausiai būtų pieštukinis sijonas, geriau pilkas, balti marskinukai ar kazkas is ju gimines ir aukstakulniai. Toks lyg ofisinis sexi onsamblis🤣🤣🤣

Katuk, va purkau jau is karto komplektus, kurie gali tarpusavyje mainytis, tiks prie turimu kelniu, dzinsu. Tai spintoj nauji gyventojai is tu reikalingu: du sijonai abu piestukiniai - juodas ir pilkas.

Dvi baltos palaidines, viena Masimo kita Karen Milen. 

Na o dzinsu baltu norejau seniai, sitie gal tokie ant ribos patikimo nes turi plonas lyg dygsniuotas, lyg austas juodą ir raudoną juosteles sonuose.

Bet nu sunešiosiu, juk vasarikė.

Atsakyti

Reikėtų suktis ir į kitus daiktus, knygas įsisukt, ale nėra kam :).

Knygų tai gal į konteinerį, kaip briedžio :D , nemestum? :unsure: O visokios mainyklos šiuo metu ko gero nelabai veikia (bent mano pamėgta bibliotekoje tai neveikia – džiaugiuosi, kad spėjau prieš karantiną po generalinio lentynų tvarkymo kelis maišiokus priduoti, tik gaila, kad nebėra galimybės ką nors vertingo rasti).

Atsakyti

Owwww, ingriduska, show the juosteles!!!!

Atsakyti

Lace-čia toks mažiukas daiktelis ane? Toks pusdienio darbas?

Daiktelis nedidelis, ant 3-4 metų vaiko. Bet man per pusdienį nu niekaip nesigautų tokį numegzt.  :unsure: aš matyt tikrai kokia lėtamezgė.  :oh: 

Atsakyti