Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, nesijautrink. Kaip tik čia kepi mezginį po mezginio. Ryte rodai geltoną, vakare mėlyną  :super:​  - mes iš pavydo mirštam, kad bimbalinam, o kažkas mezga ir produktyviai. 

Atsakyti

Nu Lace, aš gi nerimtai. Aišku, kad per pusdienį ne. Nu bet savaitės gal irgi nereikėjo.

Rankovės? Kokios rankovės? Taigi čia klasika, standartas, beveik kūdikiui. Viskas proporcinga.

Ingriduska-aš gi sakiau, kad pardė gera, o pirkėja (t.y. aš) kartais sufeilina :D 

O furorą labiau gal su tais juosteliniais džinsais sukeltum. Vasarą ofise ir dar per party, galima ir ne visai klasika pasipuošti. 

Вопрос на засыпку-ar iš Naujanų iki Žvėryno planuoji su tais aukštakulniais pėdint?

Aš sugebėjau net su medžiaginiais lengvučiais kedukais nusitrint visus kulnus :oh:  su kojinėm. Ir ėjau ne 15 ir net 5 km, greičiau 0.5

Atsakyti

Katuk, aišku vaziuosiu savo Pasačiuku juodu😂

Kaip filme praversiu dureles, iškišiu koja su aukstakulniais.

Dar reik atsinest maisto, bus pradzioj sunestiniai pietus.

Dzinsai tai su juostele neee, ateis SEB atstovas dar veliau, pasakos apie banko niuansus dabartiniu metu.

Man kojas trina daznai ir negailestingai.

Kedai vienintelis geris.

Tai einu su kedais dazniausiai.

Su bateliais ejau irgi, bet pedu geriau nerodysiu, visur kur nutrinta. Kulnai, mazi pirsteliai ir net sonai kelties

Atsakyti

Sinsay plokštukai randandoni, 10.000 atlaiko.

(Jip, turiu batelius BE pakulnės!)

Atsakyti

Knygų tai gal į konteinerį, kaip briedžio :D , nemestum? :unsure: O visokios mainyklos šiuo metu ko gero nelabai veikia (bent mano pamėgta bibliotekoje 

Nemesčiau :). Yra galimybės parduot šen ten, jei kas geriau, atiduot, o bibliotekoj buvau vakar, tai yra ta lentyna, kur galima padėti, prie mokyklos irgi stovi knygų namelis.

Ingriduka taip vaizdingai pasakoja, kad net susijuokiau iš tos kojos su aukštakulniu iš pasatuko :). Aš tai abejinga įspūdžių darymams. Nei turiu kam, nei noriu. Svarbiausia - pačiai jaustis gerai ir patogiai.

Sodas nenuplautas :). Viskas, kas sugebėjo sūdygti ir nenugraužta - klesti. Vėl yra savų braškių ir keli agurkai. 

Atsakyti

Sinsay plokštukai randandoni, 10.000 atlaiko.

(Jip, turiu batelius BE pakulnės!)

Ta prasme nesuplyšta :D 

Mano tai kojos neatlaiko. Šito karščio. Suprakaituoja ir nuo trinties pūsliukai. Nesvarbu kokie batai. Aišku, kad yra mažiau trinties sukeliantys, ir šitie šiandieniniai vieni iš tų. Kappa.mėlyna

Aha, o sakiau neturiu mėlynų :D 

Jau buvau sugalvojus basutes trauk, dzin kokie nagai, bet... neradau.matyt už 400 km.

Atsakyti

Restar, o mezgėjoms įspūdžio padaryt nenori? Kartais?

Įspūdį galima padaryt ir patogiai.

Atsakyti

Mano aukstakulniai tai yra itin patogus, ne 10000 zingsniu, bet siaip galiu ne tik po ofisa pavaiksciot o ir klube atsokt puse nakties su jais. Patikrinti. Kazkokia nusilesus jauciuosi. Retai taip buna, bet čiuju nuo kamščiuose sedejimo. Nu taip atpratau. Nuo ŠM iki Naujanu 45min. Nusišauk. Parduotuvej eiles matuotis, eiles apsimoketi. Zmones net piktai reikalavo atidaryt daugiau kasu. Bet dar padariau vegan mocarela, ryt degustuosiu kas gavosi. Atrodo, kvepia skaniai. Iškepiau sausainiuku avinžirniu miltai.

Pridėta:

Atsakyti

Ingriduska, tu su ta koja iš pasačiuko man kaip ant mazolio :B Nebeturiu mašiniuko :cry2: Nu tiksliau persėsiu į naujesnę ir didesnę ale ne savo, o vyro, tai aiškins ant kiekvieno kampo :B​ 

Atsakyti

O.

Taip staigiai nupirko?

Atsakyti

Nupirko per kelias dienas. Dabar jau gailiuosi :)​ 

Atsakyti

Qqte, ką iš šilko?

Aš tokio nuostabaus tvidinio laukinio šilko iš Italijos parsisiunčiau. Dabar įkvėpimo ieškau.

Ar prisimenate kada fb grupę atsidarėt? :)

Atsakyti