O mezgimo knygos ar vertingos?
Porą senų esu atidavusi, bet tik todėl, kad turėjau po du egzempliorius, kitų gaila.
Manu, kad knygos vertė yra absoliučiai subjektyvus dalykas.
O mezgimo knygos ar vertingos?
Porą senų esu atidavusi, bet tik todėl, kad turėjau po du egzempliorius, kitų gaila.
Man kai kurios vertingos, tam kas nemezga - niekalai. Viskas nuo požiūrio priklauso. Asmeniškai aš esu knygų kaupikė. Turiu įtarimą, kad mano vaikai ateityje jų pusę išmes, nes jiems jos bus nevertingos ir nereikalingos.
Mezgimo knygos net ir dabar išleistos ne visos vertingos.
Aš pritarčiau tai nuomonei, kad bibliotekos turi savo metodikas nustyti vertei.
Apie Vilniaus tekstilės konteinerius rašė kažkada neseniai, kad veža atliekas tvarkančiai Ekonovus, jie ten išrūšiuoja į perdirbamus, labdarai ir sąvartynui. Kaip ir pakuotes. Anskčiau skirstydavom patys į popierių, plastiką, metalą, stiklą, dabar gi metam visas pakuotea į vieną konteinerį. Ir aišku, kad jas reik išrūšiuot.. ar tas tikrai atliekama, neaišku, buvo kažkada skandaliukas, kad kažkuri ten įmonė netvarko. Bet esmė, kad ES turi griežtus reikalavimus visų atliekų tvarkymui ir berods prieš pora metų LT prisiėmė juos vykdyti.
Aš už rūšiavimą ir tinkamą atliekų tvarkymą.
Beje, parpūčiau į LT. Ciongu tiesiog.
Gera būt namie.
Katuk, nu a prašėm vėjo😂😂?
Nu
a išvis ko nors prašėt?
Kaip ten sako-svajok atsargiai
O aš net grįžus pamezgiau vakar. Ir šiaip, myliu vasarą dar ir dėl to, kad net 22 val dar šviesu, kelionė neprailgsta.
Mano rūpestėliai tokie buitiniai.... mašiną reiktų nuplaut, oras neleis kieme. Nes anam kieme tokia sena eglė auga... visos mašinos ne tik kad spygliais, bet kažkokiu skysčiu nutaškomos. Net gėda važinėt.
Ir galvą skauda trečia diena, plę, įtariu kad nuo tų antibiotikų, nu bet pamest gert irgi nieko gero... o dukra tempiasi mergaitiškam apsipirkimui..
Oj vakar pas kaimynus vakarojom. Turim uz daugiabucio tvoros mažą kaimynų trobikę.
Puikūs, bijūnais, svogūnais, salitomis vaišina.
Vakar plepam arbatą geriam, vyrai alutį, o šviesu, paukštukai šnekadi irgi, žvylgt į laikrodį, ogi 22.45val.
Tikrai smagu vasarą.
Dėl daugelio dalykų, bet šviesa ir saulė yra tikrai jėgelė.
Aš Katuk laukiu trečiadienio, be kaukės kad galėčiau eiti.
Turėsiu malonių rūpesčių.
Indai, patalynė, stiklinės, viskas bus perkamą į mūsų nameliuką.
Rašau o pačiai pilvas kaip per egzus skauda gurguliuoja
Labryt,
Man sode tokia atostoginė nuotaika, nepaisant oro. Gaila, kad vakare į miestą, bet pati ir kalta - mažė į dienos stovyklą užrašyta.
Ingridushka, o jūs tą namuką, kad patys poilsiaut galėtumėt ar nuomai? Keliavietis? Užsiturbinau atostogoms, vakar tiek prisiminimais dalijomės apie Madeirą, Juodkalniją, viskas taip gyva, taip norisi vėl kur bastytis, norisi ir jūros.
Qqute - visi sveiki?
Vakar kiek numezgiau su pora serijų Poldarko, tiek iš ardžiau, ir vėl pradėjau iš naujo rankovę...