Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Restar, jo pas mus visi sveiki, tiesiog giminėj pas MB laidotuvės kitą savaitę, penktadienį parlėkėm  nuo pajūrio penktadienį..

Ingriduška, nu net pavydoka to namelio..nors aš didelė komforto mylėtoja, tai vistiek pavargstu nuo kitos nei namų aplinkos, man savo lovytės, savo puodų, savo vonios prireikia  net pas mamą :)

Atėjo mano šilkai, nagai niežti bet smagiai ir medvilnė mezgasi, baigiau nugarą, pradėjau priekį, tik nesu tikra ar gerai kaklą padariau, labai jau gal nuplatinau, iš kitos pusės platesnio ir noriu, dar tinginių ketliavimu apdorosiu. Bet vistiek išlepus esu tuo besiūliu mezgimu nuo viršaus, man daaug mažiau nervų.

Katuk o mes galvojom kad mes tą orą parsivežėm...toks juokingas debesis vis prie mūsų namo kabo, tai sakėm matyt suvažinėjo su mumi ir grįžo :)

Atsakyti

Sesė Palangoj.

Nu ten šviesu, saulėta ir šilta.

Turguj pirkom braškių, jau bulviu svieziu lietuvisku

Tada,Prome zuvikes, alyvuogiu tresnikiu.

Dabar bus tinginio diena.

Isemiau is kameros baravyku galvytes apkeptas svieste,,bulves,iškepsii maise su sakele rozmarinu. Zuvikes iskepsiu.

Seriala pabaigsim.

Ryt ofiso atidarymui ka nors teks sumeistrauti.

Gal grybu misraine

Atsakyti

Braškių vis nenusiperku. Palangoj norėjau, bet tik maksimoj buvom, o ten po 5 eurus pusė kilo..nu iš principo nepirkau. Vis dar noriu. Bet tai aš kelias tik suvalgyt galiu..

Atsakyti

Ingriduska, džiugus pirkinys. Ar esate tokiame namelyje nakvoję?

Atsakyti

Braškių ir aš pastoviai noriu, bet dar neperku. Laukiu lietuviškų.

Atsakyti

Laba diena  :4u:  kažkodėl lyja mūsų kaime, nors prognozė žadėjo lietų tik nuo 3 valandos.  :unsure: 

Ingriduška, nu net pavydoka to namelio..nors aš didelė komforto mylėtoja, tai vistiek pavargstu nuo kitos nei namų aplinkos, man savo lovytės, savo puodų, savo vonios prireikia  net pas mamą :)

qqte, tu turbūt niekada nebuvusi tokiame namelyje  :P mūsų sodybiniai namai - toks vagonėlis.  :rolleyes:  Turim pilną komfortą - svetainė, du miegamieji, dušas, tualetas, virtuvė, net dujinis židinukas yra.  Tai yra tiesiog kiti savo namai, su savo puodais, savo lovom, savo patalais...  :rolleyes:

Priedas  B90E560C-3DDE-41FD-917F-001C58456A3C.jpeg   117,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 14 birželio 2020 - 11:26

Lace nesu buvusi aišku, bet kaip supratau Ingriduškos šiek tiek kitoks variantas nei tavo?

Atsakyti

Dėl tų lietuviškų braškių tai bet jos gi dažniausia rūgščios ir kaina nepagrįstai aukšta..aš tai lenkiškų nebrokyju :)

Atsakyti

Mes dažniausiai perkam didesnį kiekį tiesiai iš augintojų, tai jos skanios būna. Ir saldžios, ir rūgščios.

Turgelyje pirkdamas tai net nežinai kokias perki. Sertifikatų gi nieks neturi.

Atsakyti

Oj mes tuose nameliuose jau 12 metu atostogaujam.

Kokiuose tik nebuve, tai yra visuose kokius turi. 9 variantai. Dar Zarasuose pas draugus.

Dabar mes išsirinkom toki geresni, su mibtim veliasniam rudeniui, ankstyvam pavasariui. Nes tie Papėj su aliuminio remais langai ir sildymas namely elektra, o zidiniukas dujinis svetainej, bet spali vesoka.

Dabar turesime trobike 3 miegamieji, vienas tai toks mazutis , dviaukste lova, spintele ir vsio. Svetaine, virtuve, dusas, wc. Skalbianke saldytuvas. Centrinis šildymas, langai su stiklo paketais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 14 birželio 2020 - 11:29

Va musu zaluma

Pridėta:

Atsakyti

Ech....kad viskas pasisektų

Pridėta:

Atsakyti