Ocho nu nieko sau vagonėlis
visa troba jau
Bet žiūriu jų įrengimo stilius ar prieš 5 metus, ar dabar nesikeičia.
Bet žiūriu jų įrengimo stilius ar prieš 5 metus, ar dabar nesikeičia.
tai čia tie nameliai visi 80-tųjų stiliaus, niekas Lietuvoje jų naujų neparduoda ;)
Parduoda Lace naujus, Lenkijoj gamintus. Dar yra miduliai, lietuvaiciai gamina. Buvau ir tam ir tam.
Bet šitas stilius man ir yra labai mielas, tinkamas, kaip sodybos namukui.
Gyvenom ir tuose naujuose Lenkiskuose.
Nu ka galiu pasakyt, jo sviesiau, bet jausmas vistiek kaip Ikejos ekspozicijos kampe. Bendrai cia kaip su juoda suknia. Lyg ir sunku nepataikyt, neprašausi ją pasirinkęs, saugu, bet dažnai ir nyku nuobodu, vienodai atrodo moterys.
Kalbu apie paskutini baliu, 10 poniu su juodom sukniom, 45metu jubilieju labai liudnai ir visos panasiai atrode.
Butai zmoniu dabar irgi. Alia stilingi, tai yra su saugiu pasirinkimu. Pilka, balta, kava, kakava, zali akcentai, violetiniai. Bet be savos dvasios. Teisingi, tvarkingi....nu bet asmenybiu juose nerasta.
Uzeini i viena i kita trecia ir supranti kad jie visi vienodi, ikejos baldai, saugios "madingos" spalvos.
Grynai tarybiniai laikai. Kai uzeit gali ir ne i savo namus, jaustis lyg sabuose, kaip filme posle bany.
Kitaip tariant man patinka, kai sodyboj vienaip namie kitaip.
Ir patinka kai namai gal ne tobuli bet juose jauciamas tu zmoniu gyvenimo stilius, ju budas, ju suvokimas
Lace namuke buvau, man patiko. O Ingriduskos kaip suprantu dar didesnis. ![]()
Net užsimaniau tokiame pagyventi. ![]()
Pasidariau tokių pošlykščių keto ledų, Tau net valgyt nesinori po jų.
Anksčiau kiek esu darius, tai pasidarau trims kartams ir neištvėrus suvalgau tą pačią dieną. o šiuos vakar valgiau, tai net vakarienės nenorėjau, šiandien suvalgiau likutį, tai irgi nelabai. Nors tokia nauda, kad apetitą apmažino. ![]()
Kai viska sujungsim, padarysim lauko koki kampuka, pasikviesiu norincias pamegzti i trobike
Kerpena kaip darei kad pošlykščiai gavosi?
Avokadas, maskarponė giretinėlė. Ir bandžiau padaryti kavos skonio, nes iš pirktų man patys skaniausi ledai baltosios varnelės kavos skonio būdavo, nors jau paskutiniu metu turbūt nebegamina, nes nebematydavau. Tai ar tos kavos padauginau, ar tas avokadas sugadino reikalą, bet man tokie šleikštūs, riebūs ir truputį karstelėję. Nors šiaip avokadą mėgstu ir keto grupėj dalinosi, kad labai skanūs su avokadu gaunasi.
Man iš pirktų visada plombyras nelabai, geriau grietininiai, plombyras toks per riebus ir per saldus. Pvz. Pols ant pagaliuko niekaip nesuprasdavau - kartais nerealiai skanūs, o kartais kažkokie ne tokie. Tik po to pamačiau, kad ten yra arba polmbyras arba klasika, nors šiaip pakuotė tokia pati. Tai va man tie mano ledai kažkoks plombyras dar kiek karstelėjęs gavos. Anksčiau dariau kelis kartus su braškėm, tai tiek labai geri gavos, nors ir jaučias ledukai, bet nieko.
Tie kaviniai buvo mano megiamiausi, bet jau pernai ju neradau
Prisivalgiau....
Trešnių, braškių, sausainių, čipsų ir dar picos šmotą.
Guliu žiurim serialą.
Vakar MB užmigo, tai pakartojimas tos serijos kurią mačiau😂😂😂
I darbä padariau salotas mažos bulvytes keptos maise, perpjautos, sukepinti baravykai su cibuliais ir salto rukymo kumpiu, viskas sumakaluota, kai atves dar idesiu krapu, svogūno laiškų ir pupelių.
Desertas nesiuosi tik sau brangiajai. Sausainiu arba chia pudingas su trintomis braskemis.
Oras su manim išvien, viską padarė kad juodos pėdkelnės tiktų🤣
Ingriduska, už kiek namelį pirkot?
Man tai čia baisi suma, už brangiai 9000 eur. Kaune
Bet prie Vilniaus kur kibinine toks jau 12000, tai net tipo gal jau reik nusiteikti kad pigiai😂😂😂
Matėm ir uz 19000, bet jau kosmosas