Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pols ant pagaliuko niekada nenusibostantys ledai :). Net nežinau, kokius valgau, visi man tie balti skanūs, nes ne per saldūs :).

Mes irgi galvojom apie namelį, jeigu būtume tik sklypuką nusipirkę. O iš kur vanduo į tą namuką?

Visą dieną skaitau šiandien. Knyga ot tokia, be literatūrinės vertės, tik vis įdomu, kaip ten viskas išsirutulios, kelių moterų istorijos. 

Atsakyti

Restar vanduo, kanakizacija, elektra viska teks organizuoti

Atsakyti

Kokios fainos ikurtuves pas Ingridushka. Kad viskas tik tobulyn ir geryn!!!

Gal kas is ikea turit užuolaidas naktines? Gal kuri zinot ar vienos palos ismiera 145 ar abieju😊 

Atsakyti

Freke, aš neturiu, bet draugė buvo atnešus patrumpinti, ir tuos galus paliko, tai pamatavau -  vienos plotis 145. Bet nieko nežinau, gal skirtingos būna. :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2020 - 17:13

Aš turiu. Viena pala 145×300. Pakuotėj dvi palos

Atsakyti

Man tai čia baisi suma, už brangiai 9000 eur. Kaune

Bet prie Vilniaus kur kibinine toks jau 12000, tai net tipo gal jau reik nusiteikti kad pigiai😂😂😂

Matėm ir uz 19000, bet jau kosmosas

mes saviškį prieš 10 metų už 20 tūkstančių litų pirkom. Irgi daug atrodė. Bet paskui pabandėm paskaičiuoti, kiek kainuotų nuo nulio namelį pasistatyti ir įsirengti, tai suma dešimtim kartų didesnė gavosi. Plius visos statybos, nervai, laikas, pykčiai dėl sienų spalvos ar plytelių rašto  :rolleyes: 

o čia - atsitempi ir praktiškai iš karto gali gyventi  :D pas mus elektra buvo, tik pajungti reikėjo. Ir šulinius vandeniui bei kanalizacijai iškasti. Bet pradžioje galima ir be vandens pagyventi, panašiai kaip palapinėje, tik komfortas didesnis.  :D 

Atsakyti

Mes skaičiavom kad jis sukainuos 14000

Tai namas joks neišeitų, bet va atostogaut 10 metų galėtumem kur norim, skirdami 1400 metam.

Viesbuciuose, sodybuose ir pan

Kur jokio tvarkymo, jokio rupescio.

Bet taip neteisinga skaiciuoti. Turi savo tai kada nori ir kiek nori. Jokio taikymosi prie kazko.

Musu uzmojai kiti, mes norim kurtis pajūry, tai nuo kazko reikia startuoti, pradeti, kurtis, nes jei nieko nedarysim taip ir liks tik plynas sklypas.

Su tiek pinigu vistiek nieko dar nenuveiktumem statybuose.

Atsakyti

Mūsų gatvėje tarp gausybės baltų akacijų (apie 1 km ), yra viena rožinė.

104291971_1748221578665022_6407668164794

103962391_944475719313866_52806163422398

Atsakyti

Liuks Ingriduška, sveikinu su puikiu pirkiniu🌺🌺🌺

As mokiausi salsą iki 5 ryto, tai šiandie tokia tingi diena, net nemezgu. 

Atsakyti

Kapseika, pasiutus merga.

Ojei kaip smagu būt mokytis iki penkių, o jei koks kūbietis mokytų😋

Atsakyti

Ačiū labai😍 bus vadinas gerai🤩

Atsakyti

Noriu palečių ir tokių baldžiukų

Pridėta:

Atsakyti