Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos, stilistės :).

Aš tai naktį miegojau ~4 val, vėl nervais užgrojo man mokytojos skambutis sekmadienio vakarą, ilgai nėjo užmigti... O paskui, su sąlyga, kad laikrodį užsistačiau 7.30, tai jau lipau iš lovos 6, nusibodo vartaliotis. Paskui išlydėjusi mažę į stovyklą, pasiėmiau knygą ir ... konkrečiai migtelėjau ant sofos. 

Ingriduska - tai sulaukei VAU šūksnių? Ar pavydolės tylėjo uodegas pabrukę?

Man gražu drąsiai svajojantys žmonės. Aš kažkuriuo metu tai praradau ir nebeatrandu savęs... Išsvajojau dvynius (dar vaikystės svajonė), 4 vaikus, sodą... Dabar dar "gera mašina" el. pašto slaptažodyje figūruoja, bet kažkaip viskas žemiška, net gėda. O kiti geidžiami dalykai tokie neapčiuopiami ir ne tik nuo manęs priklausantys  - sveikata, vaikų sėkmė...

Atsakyti

Niu ką, ofisas atidarytas. Šarkos,pavyduolės gyvos😂 Matyt įspūdis toks nemenkas, sakė tikrai nepažintų gatvėj. Pati savim patenkinta.

O vagonelio nuotaika šokinėja nui eufirijos iki liūdesio iš baimės. Bet reikėjo bijot prieš, dabar jau vėlu.

Pridėta:

Atsakyti

O tai kiek laiko tos pavyduolės nematė? Aš prisimenu, kad jau pirtyje pakankamai liekna atrodei, o ji tai turbūt buvo daug seniau.

Atsakyti

Laba diena :4u: nekalbadienis kažkoks... užtai pusę spintos sutvarkiau, džinsus nešiotinus radau, buvau pamiršusi, kad tokius turiu :D atneš dar vieną “pusdienio” megztinuką :rolleyes: rankogalių džiazas iš siūlų trūkumo atsirado. :rolleyes: Ot turėjau džiaugsmo siūlų galus sukaišioti :oh:

Priedas  24720110-CF74-4F70-8269-A02853F88CA2.jpeg   215,11KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DB8D09F4-6943-4A93-AFD3-34B6BA63BA1C.jpeg   196,18KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  57340BDE-FF0E-4A1C-BA9C-8C672DD188EE.jpeg   226,96KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  7B15616A-A302-4FF7-92A8-8F0CD452DCCC.jpeg   199,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, o parodyk kaip atrodo sukaišioti galiukai

Atsakyti

Ojei Laceeee, cia tai darbas.

Grazus

Kerpena, pirtyje svėriau kokius 83 o gal daugiau neatsimenu jau

Dabar 69

Nemate puse metu kai kurios nuo sausio.

Kai kurios nuo vasario.

Atsakyti

Reikėjo iškišt į gerąją pusę, surišt pradžią su pabaigą, šiek tiek patrumpint ir pasakyt, kad čia stebuklingo vienaragio karčiai :D

Atsakyti

katuks, 15 Bir 2020 - 17:40, parašė: Lace, o parodyk kaip atrodo sukaišioti galiukai

va taip atrodo  :rolleyes:  Palikau truputį ilgesnius galiukus, nes kitaip į gerą pusę bando išlįsti  :unsure:

Priedas  3F4176FE-1B3A-4D63-84EE-EEDE47724F16.jpeg   157,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, nu kai gražumo tavo vaikški mezginukai, tokie neužsaldinti, subtilūs, o tas rankovinis džiazas tai išvis 💜

Ingriduška, nu stirnaitė tu, pasaka❤️

As šiandie jau gyvensiu, kubiečio mokytojo neturėjom, moteriškė mokino, pradėjom nuo mokinimosi į eilutę sustojus, pabaigėm jau kaip partneriai, nu linksma buvo😃...

Kai tik klubas ims vėl veikti, sakėm būtinai važiuosim pasirodyt ko išmokusios ir išmokinusi, ji ten nuolatinė klientė. 

Ingriduška, nu ko gi tu panikuoji nesuprantu, sprendimas jau priimtas, nupirkta, kas jau ten blogo benutiks, lieka tik džiaugtis. 

Atsakyti

Pasaulis ne be geru zmoniu,

Gasdina mus bauda 1500 kiti sako 15 eur

Paklaust Latviu kiek ji butu jei butu neturiu galimybes😂😂😂

Bet nors sklypas musu, ferma musu, reik verkiant tvarkyt, latviai mala suda

Atsakyti

Va va, man tas ir rūpėjo-palikti ilgesni galiukai. Maniškių galiukų tame ir bėda matyt.

Atsakyti

Lace, ale tikrai, kad kepi dailius mažiulius - ką čia taip puoši? Tie vienaragio karčiai tikrai faina mintis ♥.

Nuvažiavau parsivežti saviškės ir dar kelių mergaičių iš dienos stovyklos Mickūnuose (~5 km už N.Vilnios) - radau svajonių sodybą.... Aišku, daug yra tokių, kur aš alpėčiau, bet man beveik visada svarbiau ne tiek pačios sodybos stebuklingumas, kiek tai, kas už jos tvoros. Ir taip gražu man ten laukai ir pušynai (ir kažkur šalia VIlnelė dar), kad oi... Noriu pradėt gyvenimą iš naujo ir kažkaip sugebėt turėti namą su gražiais vaizdais aplinkui, kad būtų erdvės vaizduotei... O kiek ten smagaus veikimo vaikams ♥. Aišku, vežiojimas visų į mokyklas tikrai neviliotų  :B . Ale bent kai vaikai užaugs tikrai norėčiau gyventi kur nors gamtoje ir dirbti iš namų...

Pietums buvo bulvės su voveraičių ir girteinėlės padažu bei šviežiai raugtais agurkėliais, o vakarienė mane žudo. No idea  :B​ .

Atsakyti