Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, tikrai  labai gražus megztukas. O tas džiazas visa razinka. Visada gražiausios idėjos gimsta iš trūkumo.

Atsakyti

Restar, bet jau tavo pietūs - seilėtekis... būčiau pirma prie stalo

Atsakyti

Lace, ale tikrai, kad kepi dailius mažiulius - ką čia taip puoši? Tie vienaragio karčiai tikrai faina mintis ♥.

ai, čia vienoj FB mezgėjų grupėje kažkokią akciją sugalvojo - dovanos megztukus ar tai vaikų namų vaikučiams, ar vargingai gyvenančių šeimų... man tai tiesiog proga numegzti kažką nedidelio  :D 

Atsakyti

Restar, bet jau tavo pietūs - seilėtekis... būčiau pirma prie stalo

Man irgi buvo, bet ši to kaip vis dar gurguliuoja ir nerimsta pilvas, tai gal man nebetinka kažkas iš to derinio :(.

Lace - kaip gražiai tu čia įsitraukei  :4u: . Nedalyvauju jokioje FB mezgėjų grupėje... T.y. gal kažkur ir esu, paskrolinu ar kartais kokį like uždedu, bet niekas manęs neįtraukė...

Atsakyti

Aš tai esu katinas vienišius, praktiškai vienintelis kolektyvas, kuriam dalyvauju,  yra čia :rolleyes: 

Bet nepasakyčiau, kad man trūksta kažkokių erdvių saviraiškai ar kokiam kūrybiniam, ar gerumo pasitenkinimui. Gal ir blogai, bet kol apie tai negalvoji, tai gerai :D 

Baigiau pusę raudonos meškos. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vienišiau :). Man irgi netrūksta, užtat niekur daugiau ir neįsitraukiu, man tik gražūs kitų įsitraukimai, ypač, kai jie tokie prasmingi. 

Vakarienei buvo ... koldūnai. Kadangi iš vieno maiško nepavaalgom, tai patuštinom didžiajam vaikui nupirktas atsargas: Beatos ir Užkalnio koldūnus. Užkalnio tikrai skanesni, tik ta stora tešla gal kelia abejonių.

Užėjo man skaitymo banga. Pora dienų ir beveik 500 puslapių praryta...

Atsakyti

Ingriduska, nugriuvau. Atrodai fantastiškai. 

Atsakyti

Savo 1,5 metų  šilkinį projektą beveik baigiau. Susiūsiu, kai išdžius. Naujai pradėt noriu bent 4. Užteks pradžiai vieno. Vasariško.

Ingriduška, žydi :lady:   :nail: 

Lace, dailūs abudu vaikiški :) 

Šiandien buvau pas savo mot.gyd. ji vietoj labas- ooo kiek numetei kg??? 

:mastau:  nuo kada?? Net pasimečiau :D paskui prisiminiau, kad kokia pusantrų metų nesimatėm. - 16  :) 

Tai visa laimė, kad komplimentais apdalino (nes kai sumą registratūroj pasakė susimokėt, -apsiverkt norėjau... )

Kiek nedaug toms moterims reikia iki laimės :D sąžiningo komplimento ir kelių min nuoširdaus pokalbio. 

Aš dar savaitgalį su mama apkalbėjau 'sukišt rankas į žemes' poreikį. Sakau, žinai, vis tik teisingai nusprendžiau ne į sodą su nameliu investuot (buvo tarpas, kai ieškojom aplink Kauną), bet į pajūrį... mano dūšia ten atsigauna. Ir kavą man smagu ten gert. Ir vaikščiot daug. Pajūriu ir pušynu.

Važinėjam gana dažnai. Ir kartu su vyru, ir kiekvienas atskirai -leidžiam vienas kitam nuo šeimyninio triukšmo pailsėt. Kad ir su paskolom, bet iki pensijos išsimokėsim. O gal sugalvosim, jog norim ten gyvent. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

gal kuri žinot, kur Vilniuje galima vilnos vėlimui nusipirkti? Man raudonos spalvos karšinio reikia.  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas. Iš man žinomų tai didžiausias pasirinkimas Litwool.  Jie turi internetinę, reali parduotuvė, lyg "Vilnos namai" vadinasi, yra  Universiteto gatvėj, netoli prezidentūros.

Man atrodo net ir Danesoj esu mačiusi, bet aišku mažiau ir lyg pasirodė brangiau.

Šiandien pavyko atsikelti anksčiau ir apeiti ratuką.  Esu patenkinta savim. Rytas nuostabus, šiltas, bet dar nekarštas. Nors aš grįžau šlapia. Stengiuosi eiti greitai, kiek pavyksta išspaust. Esu užsirašius dalyvaut tokiam  iššūky, čia iš keto mitybos grupės. Tai reikia  maistą visą valgomą fotografuot ir judėjimą užfiksuot - vienas iš variantų yra 30 min. nepertraukiamo ėjimo/bėgimo ar pan. užfiksuoto programėle su GPS. Tai paaiškėjo, kad mano ratukas nuo durų iki durų, kai einu išoriniu rato  šaligatviu lygiai 4 km. O mašina kažkada matavau, tai maždaug 3,5 suskaičiavau.  Dabar planuoju, kaip reikės suderinti tą judėjimą, kai jau rytoj išeisiu į darbą. Gal ryte dalį kelio reiks  įveikti pėsčiomis.

Čia mano balkonijos poilsiavietė.  Dukra išprašė vyro, kad nupirktų staliuką su kėdėmis, tai aš karantino metu pakankamai prisijaukinau tą balkoną.

104475850_1188789261453503_8581690226874

Šįryt dar išgėriau jame kavos

104291070_2352493658389681_4432264249706

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 birželio 2020 - 07:54

Kerpena ar tu mūsų balkoną nufotkinai? :)

Labas rytas. Nu toks nelabai labas. Į laidotuves važiuojam....Sunku kai mažus reik laidot...

Atsakyti

qqte, kažką būsiu praleidusi  :unsure: lyg minėjai, kad vyro giminėj kažkokia netektis  :unsure: 

Atsakyti