Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

15019620-E390-436C-AC1A-BDEE4A575368_med

Atsakyti

Qqte... skaičiau apie tą nutikimą, ir taip gaila buvo visos šeimos...tikrai nuoširdžiausia užuojauta, labai sunkios bus laidotuvės...

Nu ką, atlaikiau trečią pirkinių dieną. Visi laimingi. 

Dar pareklamuosiu. Mano dukros darbovietė Pinavija gamina laaabai skanų alyvų žiedų limonadą. Alyvos iš ekologiško ūkio, sirupą darė patys. Pamaišo su gazuotu vandeniu. Nu man labai patiko.

Aš ragavau Ogmios mieste, prie dušo fontanų.

Atsakyti

Katukas grįžo su kapšu pinigų :D ir visi laimingi :).

Atsakyti

Kažkokios nelabai kalbamosios ir rašomosios dienos. Bet skaitomosios :)  Ir paliūdžiu su jumis, ir pasidžiaugiu. Koks margas tas gyvenimas...

Pagaliau baigiau savo žalią ryškalą. Nežinau, ko imtis toliau. Kažin brolis ant pajetkų nepyks :hmm:​ Turiu nakties mėlynumo lino ir šilko vasarinės bliuzelei, bet rankom lygiai megzt tingiu. Reiks išbandyt.

Atsakyti

Labas rytas

Restar, nu nereik to kapšo, mūsų dukros kuklios. O dar per karantiną buvo pataupyta. Tai tik laike užtrunka. Nes viena vieną dieną laisva, kita kitą, trečią dieną aš reikalus tvarkiau.

Kai kas kašmyrų už daugiau paperka, nei aš dukrom išleidau :D o ir mainus įvykdom, pvz viena dukra man nagus ilgalaikiu lakuoja, va prašom, jau pora marškinėlių :D arba buvo žoliapjovė sugedus, pasirodo ne, vėl kaip ir atliko remonto pinigai :D  net meistras pasiūlė vyrui pasakyt, jog remontas sukainavo :D​  

Pamenat, buvo laikai, kai vertės matu laikėm šilkmoherio kamuoliuką :D 

Atsakyti

Aha čia aš šilkmoheriu mašinos remontą matavau :D​ 

Atsakyti

Šiandien karantinas baigėsi. Bet mūsų mokykla lengvų kelių neieško :B Šiandien vaikai turi grąžinti vadovėlius nustatytą valandą. Reikia kiekvienam būti su kauke, pirštinėm, turėti dezinfekcinio skysčio buteliuką ir savo rašiklį :blink: Na bet Verygos ant debilumo vis tiek neperspjaus :B​ 

Atsakyti

Aga, Emilį irgi dar sena tvarka prie durų priėmė- su kaukėm, temperetūrų matavimu ir personaliniu nuvefimu į grupę.

Gyčio Robotikos akademijoj jau visi laisvi.

Ir parduovėj pagaliau nedusau.

Nupirkau 4 poras vandens batų- Norfoj 40 % nuolaida lauko batams, o šįmet pirmą kartą plauksim baidarėm. 

Jeigu kas ruošiatės jau naujiems mokslo metams- irgi akcija daug kam iš mokyklinių 50 proc. Viliui tik fizinio aprangai tvirtesnį krepšį paėmiau. 

Atsakyti

labas rytas :)

nu o pas mus darbe reikalavimas su kauke bendrose patalpose arba bendrajant su kolegais ne iš savo kabineto

mokykloj ir mes šiandien buvom, rašiklį davė (toj kur ir Liniukos), bet kaukes užsidėt reikėjo...sakė šalimais židinys kažkur

nu ir dezinfekcinis padėtas bendras

čia matyt vaikam vienos tėvam kitos taisyklės :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 birželio 2020 - 08:36

Vakar dukra vakarojo mieste su draugėm, sakė pilnas miestas žmonių. Tipo-jiems ką-į darbą nereiks ryte :D 

Atsakyti

Labos,

su lengvu stresiuku nuo ryto, bet jau prie pabaigos jis. Reikėjo po nuvedimo stovyklos pavėžėjimui spėt prisišildyt vandens galvos plovimui, išsiplaut, išsidžiovint, pasidažyt (čia svarbiausia - nepamiršt :D) ir pradėt vebinarą. Pirmą sykį viską vienai. Dar žmonės sugeba registruotis net jam prasidėjus ir reikalauja nuorodos, o aš viena vienutėlė už viską šiandien atsakinga... O rytdienos renginio vietoje sugedo kondicionierius, tai sako - nieko tokio, jeigu atšauksime... Mums tai visai ne nieko tokio dėl daugelio priežasčių, žodžiu, statys ventiliatorius, bet ar jie padės tokią karštą dieną.

Čia, kad gyvenimas nebūtų per lengvas  ir neatsipalaiduočiau :). Bet viskas vienaip ar kitaip išsisiprendžia.

Tik su stovyklų paieškom vargstu.

Atsidariau Ravelry ir net išsigandau, kad gal ne ten papuoliau.

Liniuka, apstebėjau, kad nekalbi  :4u: , pasiilgau. Matyt, kad man plepėjimo metas išpuolė... Ilgai pas jus mokslai tęsiasi, mano tik abituriento reikalai mokykliniai, bet nelabai ką žinau ir nekreipiu dėmesio, jei pačiam viskas dzin. O iš kitų vaikų, tai baigėsi viskas kam prieš birželio 1, kas 06.08 atidavė vadovėlius jau. Be jokių pirštinių, o kas atidavė lauke - ir be kaukių. Pirštinės šiuo metu skamba įspūdingai, net negalėčiau užsimauti ant drėgnų patinusių rankų, jau nekalbant apie buvimą. Kai kas nori būti šventesnis už popiežių, nes net poliklinikose, kur yra kokių realesnių grėsmių - pirštinės neprivalomos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 birželio 2020 - 10:30

Čia mano balkonijos poilsiavietė.  Dukra išprašė vyro, kad nupirktų staliuką su kėdėmis, tai aš karantino metu pakankamai prisijaukinau tą balkoną.

Šįryt dar išgėriau jame kavos

Jei dar vieną kitą gėlytę įkurdinus :rolleyes:

Atsakyti