Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mane apsėdimai aplanko tik knygą skaityt arba filmą žiūrėt, iš ko visai jokios naudos... Na, ir pamezgu šalia, bet neperdaug...

Net nemačiau tų babinų, tik kaip dekoro detalę užskaičiau :).

Atsakyti

Oho, Lace  :bigsmile: super  :wub: niekur nekeliauju, bet priglausčiau bet kurį krepšiuką  :D Man siūt neužeina įkvėpimas  :unsure: siūt tik iš reikalo, iš didelio reikalo  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 17 birželio 2020 - 14:40

Jei neturėčiau Kerpenos krepšiuko, tai stočiau į eilę :wub:​ 

Atsakyti

Man kilo mintis gal babinų suktuvą į Lace krepšiuką bandyt išsimainyt, nors net ne aš darysiu ir nežinau kada padarys vyro brolis ir kiek tai gali kainuoti... Ale praeitą kartą jau klausė - kiek reikia :D.

Atsakyti

Net nuėjau į raverly pažiūrėt - tikrai ir aš būčiau išsigandus, jei nežinojus iš anksto.

O tai ten dabar visada taip negražu ir bus? :unsure:

Atsakyti

O man R. naujas stiliukas patiko..Gana patogus naršymas ir vaizdai, bet aš telefome žiūriu, gal kompe ne taip.gerai.

Lace-fantastika. Norėčiau ir aš taip stilingai megzti, bet neturiu kantrybės taip gražiai siūti :D

Dažniausiai projektam naudoju visokius reklaminius krepšelius, vilnius.lt,  pirmininkavimlo ES  :D  o namie prie sofos tai turiu Šarangės nertą  krpešiuką :wub: kadangi dažniausiai einamasis mezginys tik vienas, tai pilnai pakanka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 17 birželio 2020 - 16:19

Gal tikrai telefone labiau pritaikė, nes buvo nelabai patogus telefone. Dar nebandžiau nieko labai, tik atsidariau pažiūrėti. Neturiu nuomonės gražu/negražu - tiesiog neįprasta.

Atsakyti

Lace, kažkaip tikrai apgaulingai pateikei savo terbukus, kol neprasidėjo diskusija ir aš neįvertinau jų realaus dydžio, bet užtat gražumą dar ir kaip įvertinau❤️

Atsakyti

Aš nugriuvus.

Ne nuo karščio, nes karštis man kaip driežui gerai, patinka.

Nugriuvus nuo tašiujų, tijrai labai labai gražučiai.

Reikėtini, subtilūs.

Mes žingsniuojam pardėse.

Perkam kaldras,pagalves, samčiys, puodus, keptuves, lekstes, sakutes, peilius.

Reikalü kaip kiaulę papjovus.

Staliuką išsirinkin tokį apvalų is Ikejos.

Lentynele.

Nusizengiau savo grozio supratimui ir nupirkau netikru geliu is Ikejos.

Pabijojau to nuogumo plikumo.

Gyvu pasodint galiu, bet sudegs nabages, kol jokios pavesines nesugalvojom.

Tai bus lenkiškas stiliuks

Atsakyti

Atrodo. parėjo.mašina.to, tik. ir.betrūko.  :B Vos parvažiavau namo - vos ne vos sugebėjau bėgius įsijungti reikiamus ir toli gražu ne iš pirmo karto... Ir taisyti jos neapsimoka visai, o naujos dar akiratyje nesimato... O ryt didžiausia važinėjimų diena nusimato darbo reikalais. Eina sau...

Atsakyti

Restar, Citybee pasiimk, jei jau tokie reikalai ;)

Atsakyti

Buvo atvažiavusi mano dizaineriškų modelių užsakovė  :rolleyes: pats tas oras storulius megztinius matuotis, bet paprašiau kelis statistinius kadrus padaryti  :)

Priedas  326A920B-2F88-4587-90E5-938B43860C14.jpeg   167,25KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  52D987DF-D984-4289-9CA9-58001D38C8D3.jpeg   169,12KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  70E089AB-6D4F-4942-AECF-1FEC80F65D72.jpeg   166,13KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  CF5AAF4F-2477-4D5D-A596-B0856B960DE2.jpeg   168,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 17 birželio 2020 - 18:40