Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Smalsute, yra eglutė. :).  Prieš pora metų šešuras iš rudens pasodino eglutes - sau ir mums,  gal dar ir vyro broliui, kad Kalėdoms būtų. Vyras buvo nusinešęs į darbą ir papuošęs. Paskui nors ir laikėm įstiklintam balkone, vis tiek atrodė, kad jau numirojo. Kadangi niekas neišmetė, pavasarį atnešė į šitą balkoną, po kiek laiko pamatėm kad atsirado keli ūgliukai.  Tai ir stovi nuo tada balkone, lietus palaisto, gal per kokią ypatingą sausrą kartais užpilu vandens. Šiemet tas plastikinis kibiriukas, kur buvo pasodinta, ėmė byrėti, tai persodinau į vazoną, tada tokia visai subujojo. :)

Net nuėjau į raverly pažiūrėt - tikrai ir aš būčiau išsigandus, jei nežinojus iš anksto.

Atsakyti

Šiandien karantinas baigėsi. Bet mūsų mokykla lengvų kelių neieško :B Šiandien vaikai turi grąžinti vadovėlius nustatytą valandą. Reikia kiekvienam būti su kauke, pirštinėm, turėti dezinfekcinio skysčio buteliuką ir savo rašiklį :blink: Na bet Verygos ant debilumo vis tiek neperspjaus :B​ 

gal nuo mokyklos cia priklauso? pas mus mokykloj siandien viskas laisvai

Atsakyti

Jeigu kas ruošiatės jau naujiems mokslo metams- irgi akcija daug kam iš mokyklinių 50 proc. Viliui tik fizinio aprangai tvirtesnį krepšį paėmiau. 

kaip žiauriai nuskambėjo :D mes dar šitų mokslo metų nebaigėm :D

Atsakyti

Aš Viliui šiandien 10 ryto keliu ir sakau, klausyk, tau pamokos, tai dar šią savaitę 'vyksta'. Knygas primadienį atdavė ir jau nebesikelia :D Nors iš tikro net nežinau, berods laisvi ir yra. Nuotoliniu palikta mūsų mokykloj viskas.

Atsakyti

Laba diena  :4u:  vėl ne mano oras, esu leisgyvė per tokius karščius... 🥴

Restar, ba kam man reikėjo vėlimo vilnos 😉 Buvo aplankęs siuviminis įkvėpimas.  :rolleyes: 

A3FF079E-7B1C-420D-831D-905CE432ECC0_med

B14180CE-15C8-483B-A60C-8923ED0D4BA3_sma

A9EBD8F4-3782-4098-A826-9680B5FE35D0_med

553FD8E9-EF36-43E5-9F61-F72D0F90F524_med

B0445BE7-E6C1-4591-BC9F-5151C7B9A65A_med

3B4F2F59-995F-4B39-91F8-6D2DF0EA2572_med

083E31D2-99F5-4515-9E97-1832C485D7D6_med

A5375268-C21C-49A5-A90D-0A63F27904FE_med

Atsakyti

Nu nieko sau, dar vyksta pamokos... Tai kažkaip čia mūsų visos mokyklos suskubėjo baigti, bet aš tuo visai džiaugiuosi - mažiau įtampos namie (daugiau betvarkės, ebt aš jos dažnai įpratusi nematyti...).

Kur ta griūnanti žiurkė  :unsure: - jau kad užėjo Lace įkvėpimas, tai kaip koks uraganas :blink: .  Nuos-ta-bu! Labai produktyvi pastaruoju metu esi visais frontais, tiesiog vau. Ir tos kosmetinės ar projektų krepšeliai (nes sunku dydį įsivaizduoti realų) jau kažkas tokio, o dar pasistengei su cinkeliais/ Slepiuosi aš po pernykščiais lapais, nes džiaugiausi - kad va,  2 skalbykles prikroviau sąžiningai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 birželio 2020 - 13:31

Oho, koks didelis įkvėpimas buvo. Lace, o tu tą gėlytę, šlapiai ar adatėle vėlei?

Darbe jaučiuosi keistai. Klaviatūra, pelė keistos.  Vakar vakare tai iš vis, kaip į kokią kelionę ruoščiausi, galvojau galvojau - ką rengsiuos, ką pasiimti reikia, ko neužmiršti...

Atsikėliau pakankamai lengvai, net keista, bet dabar truputį galvą skauda, gal nuo to ankstesnio kėlimosi, gal dar nuo ko. Ryte ėjau 4 km pėsčia. Išėjau su basutėm tai, kažkaip padą prie pirštų pritrynė, bet nesmarkiai, nieko baisaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 birželio 2020 - 14:08

Mano dičkis aną trečiadienį nuvežė vadovėlius. O viduriukas pirmom birželio dienom. Liko tik sportai dviem. 

Kartais taip pavydu to Vilniaus pasirinkimo.... užėjo mūza, ir gali sau gaut ko reik. O čia.... kol susirasi internetu, kol atsiūs, tai ir mūza pabėgs😂😂😂😂

Atsakyti

Restar, mezginių (ar projektų) krepšeliai čia, gi specialiai babiną šalia padėjus fotkinau, kad dydį įsivaizduot.  :rolleyes: 

o tas mano priduktyvumas tai kaip koks apsėdimas, pati tikriausia priklausomybė.  :oh: Reiktų daugiau laiko šeimai skirti, o aš negaliu atsitraukti...  :unsure: 

Atsakyti

Oho, koks didelis įkvėpimas buvo. Lace, o tu tą gėlytę, šlapiai ar adatėle vėlei?

adatėle vėliau 

Atsakyti

Bet tai dideli čia tie krepšeliai, tik dabar suvokiau, kai parašei, kad čia normali babina šalia stovi.

Lace, man irgi tokie apsėdimai būna.

Darbe maloniai vėsu. Iš ryto, kai atvėsau po ėjimo nes šalta pasidarė, turėjau šalį trauktis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 birželio 2020 - 14:22

Bet tai dideli čia tie krepšeliai, tik dabar suvokiau, kai parašei, kad čia normali babina šalia stovi.

Lace, man irgi tokie apsėdimai būna.

tokie, kad tipltų XL dydzio mezgamas mezginys vežiotis  :P irr babinukė nedidelė  :) 

Aš be tokio krepšelio jau neįsivaizduoju savo gyvenimo, jis visur su manim keliauja, o keliauju aš pakankamai daug.   :D 

Atsakyti