Šiandien jau apspangusi. Ryte sunkiai kėliausi. Vakar skaudėjo galvą ir šiandien tokia pačia atsikėliau, bet dabar jau nustojo. Darbe maloniai vėsu.
man tai sunkoka persiorientuot ir iki 12 bent jau miegot nueit, tai jau irgi tuoj miego trūkumas pasijaus
nu bet atsigulu ir kukuoju-užmigt sunkoka vakare, per šviesu per šilta o ir šiaip nuo mažens miegui laiko maža-vis dar eilutę, dar puslapiuką, dar fb pavartyt nu o ryte zombis
oi, kritikuotojo jūs
vat ko iš tos mergaitės daugumai čia pasimokyti reiktų tai meilės sau ir begalinio pasitikėjimo savimi.
Na ir kas, kad figūra netobula pagal šiuolaikinį grožio supratimą, bet jinai pati sau graži, bet taip natūraliai, ne nercisištiškai, ir kai į ją žiūri, pirmiausiai matai gražų, drąsų ir laisvą žmogų, net minčių nekyla analizuoti rankovių plotį, megztinio ilgį ar tikimią prie šortukų
Čia kaip patarlėj, kur sutinka ir palydi
tai va - tu palydi ir matai laisvą ir drąsų žmogų, o mes ją tik dabar sutinkam ir matom - rankoves, šortus ir t.t.
Aš matau tik, kad ant suaugusios moteriškės figūros megztinis guli geriau nei ant paauglės
šiandien taip nuo dūšios pamezgiau atgal
pabaigusi dizaineriškas nesąmones, susiradau savo numestą kandžių spalvos medvilninį pradėtuką (kur blaškiausi, ardyt ar bandyt megst dėl siūlų nepakankamumo). Su sąlyga, kad besikuisdama po biblioteką, tų siūlų galiukų dar radau, nusprendžiau rizikuoti.
Iki apačios buvo likę kokie 5cm, pasimatavau ir išardžiau beveik iki pat pažastų - krūtinės įsiuvai per žemai buvo...
![]()
O paskui ta ardymo musė perskrido visą Vilnių ir įkando man
nuardžiau visą apačią iki įsiuvų ir dar žinau, kad rankoves ardysiu
Per karantiną daug daugiau miego kliuvo, man atrodo dėl to net nuotaika pasidarė geresnė. Net darbuose klaidų mažiau darydavau O dabar matyt tuoj vėl pasijus tas miego trūkumas. Jau šiandiena jaučiasi, bet gal dar tik dėl to, kad kėlimasis paankstėjo
Sveikos,
šiandien be galo užimta diena. Ir pilna nežinomybės. Bandysiu dar važiuoti savo mašina, kol važiuosis, o jeigu ką, persėsiu į Citybee, net apmokėjimą darbo kortele susitvarkiau. Bet tas stresas dėl pirmo karto automatu mane tiesiog purto. Norėčiau ramiai saugioj aplinkoj išsibandyti tokį važiavimą. Nes greičiausiai ir mūsų kita mašina jau bus automatas.
Miegot anskčiau niekaip, bent iki 12.30 ar dar vėliau, o keltis išeina +-7 ar dar anskčiau. Nes nerimai visokie įsijungia,karštis ir pan. Per karantiną ~ 8 keldavausi, guldavausi panašiai. Miego trūkumo nejaučiu.
O paskui ta ardymo musė perskrido visą Vilnių ir įkando man
nuardžiau visą apačią iki įsiuvų ir dar žinau, kad rankoves ardysiu
![]()
atsiprašau
kurį tu čia dabar taip nuskausminai?
atsiprašau
![]()
kurį tu čia dabar taip nuskausminai?
Tai tą, kur bėgau nuo mėlynos
nusprendžiau, kad dryžiai ant kūno prasideda per žemai, o ant rankovių jų per daug
nu tai varinėju pirmyn atgal
Restar, prie automato nėra ten ko pratintis. Va atvirkščiai tai jau būtų reikalų. Aš persėdau į automatą ir atsidžiaugt negaliu
Man tokia keista nuotaika, kad šiuo metu noriu greito mezgiminio rezultato, o ne ilgo ir malonaus proceso...
tai nuėjau pas bruolį padraugauti, mėginukų prasimezgiau, dabar reikia išmedituoti modelį ir suskaičiuoti viską.
beje, pajetkos mano bruoliui nepatiko, vieną tą siūlą dar megztų, o suporuotą su kitu - springsta, kliūna, sunkiai mezga. Teks rankytėm gaminti.
Pagrindinė bėda - jei noriu plono mezginio, neužtenka adatinės pločio, o siūlės per priekį daryti nenoriu.
o šiaip tai labai norėčiau, kad tą karštį kas išjungtų.
Gal katukas į tremtį išsiveš.
Pagrindinė bėda - jei noriu plono mezginio, neužtenka adatinės pločio, o siūlės per priekį daryti nenoriu.
![]()
O negalvojai apie dvi siūles
nu jei vietoj šoninės siūlės būtų įstatyta plati juosta
Restar, prie automato nėra ten ko pratintis. Va atvirkščiai tai jau būtų reikalų. Aš persėdau į automatą ir atsidžiaugt negaliu
![]()
nu žmogai skirtingi
aš vairuoju automatą, bet ypatingo džiaugsmo nepatiriu
gal dėl to, kad aš apskritai vairuodama nepatiriu džiaugsmo