Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ką tik ir susiinstaliavau Citybee. Nors man vis tiek stresas susigaudyt, kai 1 kartas. Ir ten būna automatų, kurių gyvenime nevairavus dar. Ir mokėt iš savo pinigų, kai važinėsiu darbo reikalais - nedžiugina.

Matosi, kad drąsi panelė. Iš foto, tai geltoniukas čiučiundrėlis jai ypač tinka! Baltasis irgi, bet, matyt, man karšta žiūrėt į tą kaklą dabar :). Gavai dar užsakymų, ar pakaks kol kas? 

Atsakyti

Man tai prie šortų sunkiai žiūrisi tie megztiniai. Tokia trumputė, suspausta mergaitė. Bet jei su ilgomis kelnėmis, turėtų būti gražu.

Mūsų balkono eglutė:

104336523_1414494245605159_5602360999216

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 birželio 2020 - 20:07

Aha, man irgi geltonas atrodo gerai tinkantis. Nu o.baltas...sakyt ar ne :D 

Labai fainą vakarą apturėjau :wub:  nepaisant zapadlo :D ir siūlų kokio.gerumo apsičiupinėjau :wub: 

Ryt varau tremtin :D  nu nes prie ekstremalios situacijos pasirodo blogiau nei prie.karantino :oh: grasina išvis neįsileisti iš RF

Atsakyti

Katuks buvo pas Liniuką😍?

Oj Laces gi gyvas modelis, būsiu nekukli man ant manęs baltas geriau atrodė.

Gal tie trumpi šortai ir platūs megztukai ją sustumia, striuka padaro.

Bet megztinių atlikimas vistiek nepriekaištingas

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Matosi, kad drąsi panelė. Iš foto, tai geltoniukas čiučiundrėlis jai ypač tinka! Baltasis irgi, bet, matyt, man karšta žiūrėt į tą kaklą dabar :). Gavai dar užsakymų, ar pakaks kol kas? 

sakė, kad link žiemos vėl ko nors prašys  :D

Aha, man irgi geltonas atrodo gerai tinkantis. Nu o.baltas...sakyt ar ne :D

kas dabar? Sakyk jau, kad pradėjai.  :D  Pas tave, katuk, kažkoks teisybės ieškotojos genas instaliuotas  :D nieko nepakeis ta teisybė - nešiotoja laiminga iki mėnulio, aš megztinio tikrai nei taisysiu, nei kada antrą tokį megsiu (tfu tfu tfu, kad neprisišnekėt)  :mirksiukas:

Oj Laces gi gyvas modelis, būsiu nekukli man ant manęs baltas geriau atrodė.

Gal tie trumpi šortai ir platūs megztukai ją sustumia, striuka padaro.

Bet megztinių atlikimas vistiek nepriekaištingas

oi, kritikuotojo jūs  :oh: vat ko iš tos mergaitės daugumai čia pasimokyti reiktų tai meilės sau ir begalinio pasitikėjimo savimi.  :wub:  Na ir kas, kad figūra netobula pagal šiuolaikinį grožio supratimą, bet jinai pati sau graži, bet taip natūraliai, ne nercisištiškai, ir kai į ją žiūri, pirmiausiai matai gražų, drąsų ir laisvą žmogų, net minčių nekyla analizuoti rankovių plotį, megztinio ilgį ar tikimią prie šortukų  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 18 birželio 2020 - 06:47

Pritariu Katukui, kad vakaras buvo labai malonus :wub: Nors ir ne toj vietoj :D 

Apie mergaitę ir jos įvaizdį nekomentuosiu, ką aš suprantu apie jaunimo stilių ir savęs matymą. Svarbu jai gerai :) 

Atsakyti

labas rytas :)

stilisčių būrelis :)

man tai nei suspausta nei ištempta neužkliuvo, kaip sako svarbu jai gerai

o va plikas užpakalis užkliuvo, ir megztiniai čia ne prie ko, ir figūra niekuo dėta :)

(čia babytė manyje atsibudo)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 birželio 2020 - 08:05

Šitos dar nelabai plikas. Esu mačiusi praeitą vasarą mieste kur po pusę bundės matosi. Ir jaunos lieknos mergaitės, nenudribę dar tie užpakaliai, matyt kažkokį ne savo dydį pasirinkę.

Atsakyti

Lace, taigi rankovės :D  nepatinka. O šiaip tai viskas liuks. 

Šortų neaptarinėsiu, vat jei tai būtų mano dukra, tada gal.

Taip, Liniuka turi tokių fainų siūlų... kokios trys babinos net mano spalvų. Ir žalias baigtas megztinis gražus, ot. Nu ir į baseiną norėjosi šokti :D plę, tokiu oru važiuot :oh:​  susiruošiau...

Atsakyti

Kerpena nu taigi čia mada tokia :) bet aš jos tiesiog babytiškai nesuprantu koks gražus tas užpakalis bebūtų miestan eit man taip nepriimtina ir į svetimus net gražius užpakalius žiūrėt irgi nelabai smagu :D

Atsakyti

Lace, taigi rankovės :D  nepatinka. O šiaip tai viskas liuks. 

ai, tai nieko naujo  :D šito rankovės tau nuo pradžių nepatiko.  :D Galvojau dar kažkas kliūna.  :P 

Šitos dar nelabai plikas. Esu mačiusi praeitą vasarą mieste kur po pusę bundės matosi. Ir jaunos lieknos mergaitės, nenudribę dar tie užpakaliai, matyt kažkokį ne savo dydį pasirinkę.

viskas ten sąmoningai pasirenkama  :D kad jaunas nenudribęs užpakalis matytųsi  :P 

gerai katukas pastebėjo, aš irgi gana tolerantiška apsirengimo durnystėms, kol tai ne apie mano dukras  :D 

šiandien taip nuo dūšios pamezgiau atgal  :oh: pabaigusi dizaineriškas nesąmones, susiradau savo numestą kandžių spalvos medvilninį pradėtuką (kur blaškiausi, ardyt ar bandyt megst dėl siūlų nepakankamumo). Su sąlyga, kad besikuisdama po biblioteką, tų siūlų galiukų dar radau, nusprendžiau rizikuoti.  :unsure: Iki apačios buvo likę kokie 5cm, pasimatavau ir išardžiau beveik iki pat pažastų - krūtinės įsiuvai per žemai buvo...  :oh: 

Atsakyti

:D 'mūsų laikais taip nebuuuuvoooooo'  :lol:  :lol:  :lol: 

Pati lakstydavau su džinsiais šortukais tokio ... trumpumo (ilgio - liežuvis nesiverčia pasakyt), kad kišenių vidinė medžiagos dalis iš šortų kyšodavo.

Vakar baigiau metų projektą- savo šilkinį brodo blizgį. nuuuu kokia aš juo patenkinta... Turbūt kaip ta ilgąją iki žemės suknele. Tokie kur - ne standartiniai, ne kasideniais mezginiai. Ir kaip smagu, kad matau, jog tikrai nešiosiu. Vakar prašysiu draugės įamžint kur nors lauke. Net nesinori namie nuotraukų daryt.

Pradėjau sau šviesulį vasarinį, bet kažkaip sugalvojau, kad kolegei, kuri išeina į pensiją, noriu skarą padovanot. Ji pati tokia ryški, tamsiaplaukė (vengrė), tai gana efektingus siūlus pas Vincį išrinkau. Ji vis mano mezginius pastebi, nuglosto, klausia, kada jau ką atsibos nešiot ir jai padovanosiu :) Tai va, nusprendžiau pradžiugint.

Atsakyti