Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O negalvojai apie dvi siūles :hmm: nu jei vietoj šoninės siūlės būtų įstatyta plati juosta :rolleyes:

Visaip galvojau, bet kol kas dar su siūlės idėja nesusitaikiau.  :unsure: 

Atsakyti

Nenorėčiau :D  tokio karščio. Bet meteo žiniomis tai ir išsivešiu ir jums dar liks.

Vos nepamiršau mezginio susipakuot :oh: 

Miegas pas mane kaip pas qqtę. Visiškai kiekvienas žodis apie mane. 

Automatas. Restar-bus kiek neįprasta, bet nesunku. Nors ir aš nerimavau, kai prie dukrų sėdau. Bet užteko kelių metrų, toliau lafa. aišku, koja ir ranka nori dirbti savo darbą :D bet tuščiai pamakaluoji ir tiek. 

Nors man maloniau, kai aš galiu kontroliuoti tą metalo gabalą :D  praktiniais sumetimais miesto kelionėms tik automatas.

Vsio-bandau išvežt tą karštį.

Atsakyti

Tai aš bijau tik to pirmo momento. Kai sėdi į svetimą mašiną, pinigai kapsi, laikas bėga (nes reikalai tokie, kad suspėt reikia), o aš pirmą sykį tą darau. Net neabejoju, kad priprasiu ir t.t., tik laiko pripratimui nėra. Dabar galvoju apie vairavimą - nei kaifuoju, nei ką. Va, kur autostrada, tai stresas, nes mašina mūsų aukšta, o gal ir dėl kitų priežasčių trūksta stabilumo, tai kai šoninis vėjas, o dar fūros, tai padėk dieve, atrodo, kad nutrenks vėjas į kokią fūrą... O visur kitur - viskas normaliai, važiuoju ir negalvoju, jeigu džiaugiuosi, tai tuo, kad esu nepriklausoma ir patogiai reikalus galiu susitvarkyti, ko nebūtų, jeigu nevairuočiau. Na, gerai, gerai, kartais mėgaujuosi, nes visgi praktikos tikrai daug turiu ir niekas varavime manęs negąsdina, nebent gedimai ar avarijos :).

Bet iki darbo savo mašina atvažiavau. Po kiekvieno sustojimo, nerimas, ar įsijungs tas pirmas bėgis arba atbulinis, kai jo reikia...

Atsakyti

Na jei visai visai to automato nemačius, tai reikia susigaudyti pirmą kartą, ką ten įsijungti. Paskui jau nėra sunku.

Šiandien pirmą kartą po karantino į gyvą pilateso treniruotę nuėjau.

Aš pernai vasarą šiek tiek su automatu važinėjau, o paskui visus metus nebuvau lietus. Tai čia per karantiną kartą teko važiuoti, tai vėl turėjau gerai pagalvoti, kur ten tą svirtį pastatyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 birželio 2020 - 13:00

man tai sunkoka persiorientuot ir iki 12 bent jau miegot nueit, tai jau irgi tuoj miego trūkumas pasijaus

nu bet atsigulu ir kukuoju-užmigt sunkoka vakare, per šviesu per šilta o ir šiaip nuo mažens miegui laiko maža-vis dar eilutę, dar puslapiuką, dar fb pavartyt nu o ryte zombis

sektiškai.

Vakar užmigus apie 1. Bet kėliausi paryčiui. Vakar ir šiandien dirbu iš namų, atrodo galiu išsimiegot bent iki 8, kol į stovyklą, derželį reik paskirstyt, tai ne- vakar po 6; šiandien po 4 akys stačios.... Gal kad šilta, šviesu ir ryte. 

Atsakyti

Aš atpūčiau į Kelmę su vyro mechanine, pavargau tikrai, kelio remontas kas kilometra, tai minkai tą sankabą, minkai. Jau atpratus maniškė automatas ir man kaifas su ja lėkti.

Laukiu vyro pi reikalų atlekiančio.

Netilpo daiktai į vieną, abi genam.

Ryt į Liepają pas projektuotoją.

Paskui lauksime namelio atvežant.

Mezginį įsidėjau, siūlų irgi.

Viskas užsikūrė, dūzginamės.

Liniuk, Katuk kaip būčiau norėjus į kompaniją alia trečias lyšnas😂😂😂

Atsakyti

Miegu prastai. Neužmiegu ilgai.

Dėl nerimo.

Jaudulys malonus įkurtuvinis

Ir labai liūdnas dėl šuniuko mūsų.

Raišuoja, vežiojom vežiojom per veterinarus, Jakovas šiandien pasake tik operacija. Pirma viena koja, po men antra, kiekviena po 500 eur

Man 1000 opetacijai brangu,,o neoperuot tai ji kencia skausmą. Užmigdyti šuniuką kuris visaip kitaip sveikas, tik ant kojų nupuolęs nesvarstytinas variantas.

Tai toks nerimas

Atsakyti

Ingriduska, kaip gaila šuniuko... Aš tai iš kaimo, man 1000 EUR šuniui atrodo kosmiškai... Bet pati turbūt  irgi nesvarstyčiau.

Pasimatymas su Katukui nebuvo labai intymus, ale toks ekspromtinis😃

Atsakyti

Liniuk man irgi atrodo kosmosas.

Ir taip pastato veterinarai viska, kad ne nu kaip nedaryt, tai kankinsite suni.

Sakau 1000 cia ziauriai brangu, nu tokios kainos, opetacija, tyrimai bla bla.

Ir jautiesi dabar kaip asocialas.

1000 smarkiai kanda, neoperuot kankintojai.

Fuuuu situacija

Atsakyti

tik pasvarstymas...

Žinau, kad Jakovo klinika- tai veterinarų Olimpas ... Galbūt tą operaciją tik jie ir tedaro Lietuvoje. 

Bet gal pabandyti kituose miestuose? Juk, jei turite  skaitmenines rentgeno nuotraukas, gal galima pasiųsti jas , pasikonsultuoti..

Tarkim, tokia Pauliaus klinika Šiauliuose. 

2 mūsų šuniukus išgelbėjo, lašines sekmadienį pas juos lašinom, operavo abi gana sudėtingos būklės...Tiesa, problemos buvo kitos...

Ir, žinau, pas juos būdavo geroookai pigiau nei tokiuose Mažeikiuose..Iš ten žmonės veždavo..

Dabar gal jie irgi pasikeitę, papildomų darbuotojų prisamdę..Tos jaunos merginos nelabai man patiko...O abu broliai - jėga..

Atsakyti

Visur suvažinėjau. Uf.... Jau praktiškai savaitgalis man.... 

Įngridushka - snagūs rūpesčiai! 

Atsakyti

Ingridushka, čia sveikata šuns. Jūsų gyvenimo palydovo ir draugo. Bet tikrai pasižiūrėčiau, gal Kaune ar kur kitur Vilniuje yra pigiau. Mane tai pribloškė mūsų gluškaimio veterinarų reklama. Žiūrkių anestezologija, šunų dantų plombavimai. Rimtai žiurkes operuot reik🤔🙄 

Atsakyti