Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man irgi makrame panašiai asocijuojasi su vazonų laikikliais ir panašiais dalykais :rolleyes:

O čia net nepasakyčiau, kokia technika pagaminta. pati niekada nesu bandžius.

O bezai pas mus irgi alyvos. :D

Atsakyti

Peleda pamenu pas mociute ant wc duru kabejo. Kisenej budavo popieriaus prikarpius😂😂😂 o Liniukos plunksnos grazios🤩 kaimynka ejo i kursus tai irgi prisimoke visokiu ten mazgu. Nusiriso duru uzuolaida. Medi ant lanko ir baiges😂

Atsakyti

Pintereste visokių gražių makrame dalykų yra, tikrai ne vien pelėdų ir laikiklių. Tos plunksnos man gražios, o kadangi paprastos, tai nuo jų ir pradėjau. Bet yra dar daug visko, ką norėčiau išbandyti. Kaimynė visko prisipynė svetainėje ir terasoje ir tikrai labai stilingai atrodo.

Atsakyti

Beje šeivamedžių ziedus kepa tešloje ir čia toks ant bangos patiekaliuks😉

Liniuk tokios pkunksnos net ir pajurio terasoj butu labai i tema

Atsakyti

Sveikos, nors neieškojau, bet Insta dabar man rodo visokias makrame pamokėles :) pvz užmačiau apvalų pintą kilimuką iš 3 siūlų. Irgi įdomus dekoras būtų. 

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas.

Šiandien vėl atėjau į darbą. Truputį basutė vieną pirštą patrynė ir abiejų kojų pakulnės kažkokios "atmuštos". O šiaip geras jausmas.

Atsakyti

Labas rytas

Mašinos norėčiau, ypač V., bet ar megzčiau  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos, pasilikom dar dienai sode. Bėda - be kompo pakrovėjo :). Na, kažkiek užteks... 

Atsakyti

Labas, Šypsena nenuslenka, laimės pilna širdis jaudulio, na ir nerimo kaip druskos kur nekur pabarstyta.

Mūsų ferma yra apaugusi Šeivamedžiais, dar keli beržai śnarena. Visa kita sodinsim patys, bus mūsų dūšia ir darbas sudėti.

Mūsų pajūrio Vila atvyko.

Nuleista saugiai ant žemės ir laukia rytojaus meistriukų rankų prisilietimo.

Laukiu ir aš, ryt nakvynė jau ten.

Ech....gerumas.

Prasideda nauja istorija😍

Pridėta:

Atsakyti

Ingriduska, o tas medinis pastatas irgi jūsų?

Gal kas žinot, kaip ten pažymas - gydytojai išduoda šiuo metu, stovyklai, tuo pačiu ir tas mokyklines?

Atsakyti

Žinau, kad Medica klinika ir mokyklines išduoda. Čia kolegės patirtis, pati dar neprisiruošiau paskambinti, nors reikia, kad paskui streso nebūtų.

Aš turėjau šiandien pagaliau nuotolinę Santarų gydytojos konsultaciją dėl dičkio kojos (buvo užregistruotas gyvai 03.31...) Kadangi aš registravau, mano telefonas, man ir skambino, Ir gerai, nes tas nei pakeltų, nei ką. Tai juokinga nuotolinė konsultacija dėl kojos :). Gerai, kad gydytoja protinga ir sutarėm kitą savaitę pas ją į priėmimą atvažiuoti. Vis tiek gi reikia daryti rentgeną ir žiūrėti, kaip ten viskas. Jau bevek metai po operacjos praėjo. Jau daug geriau, negu buvo žiemą ir pavasarį, bet vis tiek neatsistatė pilnai. Ryt pirmas egzaminas. Gal reikės nuvežti.

Terasoje turėjau Teams susitikimą, kompo užteko pakrovimo, tik telefonas sugavojo atsinaujinti tuo metu ir buvau nutrūkus kuriam laikui...

Atsakyti