Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena  :4u: 

Buvau šiandien pedikiūro, toks geras jausmas, labiausiai tai net ne tie tvarkingi nagai džiugina, bet švelnios pėdos ir kulnai  :wub: 

Tada atkakliai džinsų ieškojau  :oh: išsimatavau kokias 20 porų ir vis tiek nieko nenusipirkau  :oh: Daugumoje parduotuvių dydžių pasirinkimas baigiasi ties 31 dydžiu, o man 33 reikia  :frusty: , kai kurių modelių dar 32 būna įmanomas...

Pikčiausia, kad buvau atradusi tobulus džinsus, bet Tom Tailor kažkokdėl nusprendė jų nebegaminti...

Atsakyti

Tom Tailor išvis kažkoks džinsų trūkumas paskutiniu metu.  Vos pora modelių.

Aprangoj buvai? Jie dar šiek tiek daugiau turi Tomo. Bet per nuolaidas būna dydžiai prapirkti.

Atsakyti

Maniškis tai  šiandien laiko anglų kalbėjimą.

Atsakyti

Liniuka, o tu frigo šiemet ar pernai sodinai?

Maniškėm jaučiu žemė per rūgšti🙄🤔 asiūklis bujoja, o braškės egzistuoja😶

Atsakyti

Kaip faina dėl Ingridushkos. Net man šypsena nenurimsta. Kažkodėl matau ten Ingridushka kokius sveikatingumo ir savęs mylėjimo seminarus vedančią. Daug maž tema: mylėkim sace ir šypsokimės. 

Atsakyti

Pamenu, kaip stebėjausi, kad Kerpena dėl vaikų egzaminų nesijaudina. Aišku, dėl kitų priežasčių, bet nesijaudina dėl saviško ir aš. Nes kaip pačiam viskas visai dzin, tai jau aš ničnieko nebepakeisiu. Anglų išvis turėtų būti geriausias rezultatas.

Ingriduko tvartas man įdomesnis nei namas :). Nors jei ten kokia ferma buvus, tai gal ne... 

Atsakyti

Liniuka, o tu frigo šiemet ar pernai sodinai?

Maniškėm jaučiu žemė per rūgšti🙄🤔 asiūklis bujoja, o braškės egzistuoja😶

Sodinau pernai, uogų buvo visai nemažai. O šiemet antrametės, tai iš proto kraustosi.

Atsakyti

Tom Tailor išvis kažkoks džinsų trūkumas paskutiniu metu.  Vos pora modelių.

Aprangoj buvai? Jie dar šiek tiek daugiau turi Tomo. Bet per nuolaidas būna dydžiai prapirkti.

visur buvau - ir Aprangoj, ir Peek&Copenburg, ir Parkas Outlet visą apėjau.  :rolleyes: Nieko keisto, to mano modelio ir jų oficialiame puslapyje nebėra.  :unsure: Reikia ieškoti kito gamintojo.  :unsure: Bet tai kaip išsirinkti, jei dydžių matuojamų neturi. Toks vaizdas, kad Lietuvoje vien modeliai gyvena, o džinsus tai tik S dydžio pacankės nešioja...  :oh: 

Atsakyti

Amžina problema :D 

Kai buvau prieš savaitę Akropolio Aprangoj, tikrai bent keli modeliai buvo 33 dydžio. Ir Peeke buvo.  Gal tik nelabai gražūs.

O šiaip lietuvaitės gal siunčiasi. 

Pliam savo mezginy padariau klaidą. Pririnkau vienam šone akis kitu būdu nei kitam. Nu ir taip nesinori ardyt... ne darbo gaila, o tiesiog siūlas sunkiai ardomas. Kaži pavyks vienodai susiūt :hmm: 

Kažkaip vis nepakomentuoju Ingriduskos džiaugsmų. Bet iš tikro tai net nežinau, ką pasakyt. Viskas lyg ir gerai, bet kai to nerimo irgi nemažai... žodžiu, aš į avamtiūras nelinkus :D  

Vagonėlis tai visa trioba sakyčiau.  :D​ 

Atsakyti

Fainas namukas vagoniukas. Dziaugiuosi su Igriduska kartu :) mes sventojoj pas zmones tokiam vasarojom.  tik pasitaike  karsciai  kaip dabar, tai vajei.... nakti miegot  negalejom kaip jis ikaista. sita problema vyro kolega, musu  sodo kaimynai   issprende storai  apsiltine vagoniuka. Dabar nebekepa :)

Atsakyti

Lusasita,.taip.apšiltintas turėtų ir šaltu metu, rudenį ar pavasarį, būt visai komfortiškas.

Man gal.ne pats namelis kelia abejonių, bet jo vieta. Bent jau fotkėj tai atrodo, kad plynam lauke toks vienišas...

Atsakyti

Sodinau pernai, uogų buvo visai nemažai. O šiemet antrametės, tai iš proto kraustosi.
O tai fainai tada. Nes mano pirmametės. Ir dar balandį tik sodintos. Jau uogu yra, bet žalios dar. Tik aš kaip beprotė keliom dešimtim neapsiribojau :huh2:  :unsure:  :umn:   
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 22 birželio 2020 - 18:39