Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Amžina problema :D

Kai buvau prieš savaitę Akropolio Aprangoj, tikrai bent keli modeliai buvo 33 dydžio. Ir Peeke buvo.  Gal tik nelabai gražūs.

O šiaip lietuvaitės gal siunčiasi. 

matai, aš dar labai gerai žinau ko noriu  :D šalia tinkamo dydžio dar turi būti šiek tiek pažemintu liemeniu, straight'ai ir plonesnio džinso.  :rolleyes: Ir dar normalaus ilgio (ne virš  kauliukų). :B Dabar gi masiškai skiniai ir slimfitai, dažniausiai aukštu liemeniu ir trumpi. Tai tokių net nematuoju  :rolleyes: 

aš jau paneršiau po internetą, porą vienetų užsisakiau. Su sąlyga, kad siuntimas ir grąžinimas nemokami, pasimatuosiu namie.  :D 

Atsakyti

Niu čia ne namas, čia ferma.

800kv.m ploto.

Apgriuvus, bijau jos.

Ačiū kad su manim džiaugiatės

Atsakyti

Ingriduska džiaugiamės, džiaugiamės tik gal ne visada parašom  :B 

Atsakyti

Ką auginsit fermoj? :D 

Ta prasme, koks jai likimas numatytas?

Atsakyti

Alpakas augins  :D 

Atsakyti

Alpakas augins  :D

Reik, kad kažkuri iš sektos pradėtų vilną karšt, tada visas vilna - mezginys ratas suktųsi sektoje. :)

Atsakyti

Ferma per,smarkiai sugriuvus kad alpakom būtų saugu. Papėj arkliukai yra laisvi, laukiniai. Fermą griausim ir tai yra sudėtingas ir brangus procesas

Pridėta:

Atsakyti

Restar, o ne vakar taviškiui buvo anglų egzaminas? Nes darbe irgi kolegės dvyliktokė, ir sesers panelė jau laikė.

Smagūs Ingriduškos įkurtuvių reikalai :) 

Atsakyti

Labos,

Niuma, laiko vakar ir šiandien anglų. Maniškiui šiandien. Aš atsikėliau - jis nuėjo miegot  :fool: . Žodžiu, nors moka, tipo, bet daro viską, kad viskas būtų kuo blogiau  :B. Ai, nesiplėsiu.

Sode atsibundu paisėjusi, laiminga, namie - besidaužančia širdim, o ir šiaip - karšta.... 

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

rytas prasidėjo nuo ardymo.  :rolleyes: Kelias dienas bandžiau save apgauti, kad mano suchaltūrintas numezgimas pasitemps, pasislėps, nesimatys, o šiandien atsikėliau su žinojimu, kad nebus gerai.  :oh: buvau kažkaip negerai pasiskaičiavusi rankovės galvutės aukštį, gavosi kokiais 2cm trumpesnė nei reikia.  :unsure: teko išardyti visokius paslėptus susiuvimus ir pačias rankoves.  :unsure: 

Atsakyti

Lace, man iš ryto arba po kelių dienų lengviau ardyt nei tą pačią :). Nes ryte protas aiškesnis ir mažiau gaila (man) prieš tai sugaištų valandų, be to, yra laiko pasistūmėti vėl pirmyn :)

Atsakyti

Beveik visą vyriją paliksiu namie šeimininkaut ir su mažium lėksim pajūrin :) Nors kelias dienas atsipūsiu. Pasiėmiau atostogų porą dienų.

Atsakyti