Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš išardysiu, kai nesigaus susiūti :B  bus didesnis džiaugsmas.

Vakar vakarop sugebėjau sušalti :D buvo langai atidaryti, vėjukas pakilo... lyg ir gera gaivu, bet staigiai galūnės atšalo.

Nu ir apie ligas galiu pasiguosti :D . Prieš kelias savaites mečiau gerti savo vaistus, nes kažko su regėjimu pablogėjo. Yr toks šalutinis jų. Tai va, regėjimas pamažu gal gerėja, bet užtat kiti blogi dalykai pradėjo lįsti. Ir esu pasimetime, kas blogiau. Nors ir vaistų reiktų išsirašyti, baiginėjasi...

Atsakyti

Niuma, net nesakysiu, kaip pavydžiu šįkart kažkodėl  :B . Su kokiu vienu vaiku mielai pasibastyčiau kur.

Katuk   :4u: .  Kažin, ar pati nuspręsi, kaip geriau... Jeigu negresia apakimas, matyt, aukočiau akis, nes jos pataisomos akiniais... Bet šiaip mano kolegė labai giria šitą įstaigą  https://www.biorevital.lt/, jos artimajam auglys buvo, paskui ex kolegei - pati savo akimis vis karts nuo karto ją matau: daktarai paleido iš onkologinio, sakydami, kad niekuo nebegali padėti, o ji jau seniai po termino puikiausiai gyvena, daro karjerą ir t.t. Tai ji būtent pas juos kreipėsi. Kolegė vaikus vedė dėl nuolatinių sirgimų. Aš irgi galvoju, kai pribręsiu dėl savo skydliaukės ar alergijų, pasikreipsiu. Ten tikri gydytojai vyras ir žmona, t.y. tradicinio išsilavinimo, tik požiūris nėra tradicinis.

Atsakyti

Restar-ačiū, kad daliniesi.

Bet aš tokia skeptikė :D  iš jų specializacijos sprašymo, tai nesugalvočiau kreiptis

Atsakyti

Tai, žinok, aprašymas nežavi manęs irgi :). Nors ten yra skyrelis apie imunitetą - tai va, ten mudviem aktualu, nes ir autoimuninės įeina. Nesuprantu, pvz. kodėl neįrašyta to gydytoja žmona, kuri irgi gydytoja. Panašu, kad nemoka užsiimti reklama.  Bet keli konkretūs girdėti ir matyti atvejai bei girdėti metodai mane įtikina. Tik aš skūpydla arba nėra dar taip blogai.

Atsakyti

Va va, man tai sakyčiau, visai neblogai viskas, dėl to kartais net nesmagu eit ieškot ligų, kai tikrai su daug didesnėm bėdom žmonės gyvena. 

Kaip ten kainos? 

Atsakyti

Neturiu žalio supratimo. Tik viena girdėta kaina mane buvo išgąsdinusi, bet tai čia labai sena info - kraujo lašo tyrimas kainavo 500 lt lyg... Reikėtų pasiklausti. Aš vis bręstu, kai alergija užkamuoja. O dabar ne tik dvynei sesei, bet ir dvyniui broliui ėmė reikštis - po nardymo ežere kad užburksta nosis, neprakvėpuoja, antialerginiai padeda.  

Atsakyti

Na, paskaičiau visokių atsiliepimų, ypač pincetas.lt net gydytojo atsakymų į neigiamus, tai kažkaip suprantu, kad man ten ne visai vieta. Gal MB labiau rekomenduočiau dėl alergijų. Bet su tokiom neaiškiom autoimuninėm, kaip pas mane kažin ar verta.

Grįžtam prie mezginių :D  oro, namų, vaikų ir kitų gerų dalykų

Atsakyti

Oras tai nekoks. :) Šiąnakt audra buvo.

Atsakyti

Mezginiai. Kadangi siūlus perku greičiau, nei mezgu, tai vienus užvešiu Ristinai pakeliui, kad dar šią vasarą panešiojau bliuskytę. 

Skarą kolegei mezgu. Lygią dalį nuvariau per vieną pusdienį, iiilgai pasėdėjus. Kiauraraštį, matau, kad užtruksiu tikrai ilgiau. Ir dar tas, kurį buvau išsirinkus, pasirodė per stambus. Rinkausi kitą. 

Gyčio I komunijai pagaliau laiką išrinkau. Paskambinau, persitariau kitą.

Atsakyti

Lietus ir pas mus.

Siūlų neperku, bet noriu :D​ 

Atsakyti

Apie mezginius kalbant tai neapsisprendžiu iš ko Nualą megzt

Ten originale storas linas, pas mane toks nesiveisia :) o jei ir veistųsi kažin ar smagu jį megzt būtų

Atsakyti

Storo lino macius kamuoliukuose. Lanoso Lino turbūt: 50 % - Linas; 50 % - viskozė; 50 gr. - 175 mt. Bet turbūt iš savo drakiaus guolio nori retinti kažką? 

Atsakyti