Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Būtent. Atostogavo.

Nu jo :B 

nėr teisybės ant svieto.

Su virbalais irgi. :D  

nenoriu smailų, bet nenoriu ir labai bukų. 

Gal karbonzai :hmm: 

ar vistik mediniai. Kažkokie ten krūti japoniški buvo vienoj pardėj.

Pas Vincį dar naujovių nemačiau.

Ot turiu ką veikt :D​ 

Atsakyti

Smailūs.

Addi buki  :rolleyes: bukiausi iš visų  :rolleyes:​ 

Tik su geltonu valu. Su raudonu- irgi smailūs.

Bet gal tai kaip tik mediniai patiktų, jeigu ieškai bukų? Aš smailų mylėtoja. 

Atsakyti

Katukai, Vincis užsisakęs, dar tik bus naujienos.

Karbonzai- tarpiniai. Tik man pvz., jie per tiesūs. Su plonesniais sunkiau megzt. Su 3,25-ok.

Dabar patinka Novel: ne apvalūs ir ne kvadratiniai- banguoti. Sako, jie prie smailesnių, bet tikrai ne tokie smailūs, kaip Addi raudoni ar tie čiau-čiau. 

Atsakyti

Dar Knitpro Zing prie bukesnių  :ax: jie labai lengvi. Patys "čiudniausi" Prym Ergonomic – plastikiniai trikampiai  :D​ slidiems siūlams ir moheroms – superiniai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 29 birželio 2020 - 21:15

Va kažkokie japanski. Tik nesuprantu, ar jie su prisukamu valu ar ne. Nes detaliam apraše kažką apie 360 laipsnių besisukantį valą rašo, bet vaizdas lyg ir ne

Priedas  circular_Shirotake_image_2.jpg   82,73KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.siuludam...rbalai-su-valu/

Atsakyti

Katuk, čia bambukiniai. Kiek suprantu tai neprisukami, o valas sukasi ne tik šituose, sukasi dar Knitpro Royal ir Chiaogoo skaidrus valas, kuris eina bambukinių virbalų komplekte. 

Atsakyti

O gal ir prisukami  :unsure: bet tada nepagaunu logikos pardavimo  :unsure: iškart valo ir virbalų  :hmm:​ 

Atsakyti

Tai jo,  bambukas, tik tipo kažoks krūtas.

Nu žodžiu, einu pamegsiu su turimais, o rytas už vakarą protingesnis :B​ 

Atsakyti

O gal ir prisukami  :unsure: bet tada nepagaunu logikos pardavimo  :unsure: iškart valo ir virbalų  :hmm:​ 

Aš supratau, kad paėmė tiesiog firmos reklaminį aprašymą ir sudėjo prie visų. Nes radsu atskirai dar ir antgalių bei valų, bei kitų priedų. O konkrečiai šitie tiesiog su valu

Atsakyti

Santarose 3 val prabuvom. TIksiau, aš tik priėmime, kiek leido, paskui šalia. Tai teks dar biškį paoperuot po egzaminų. Bet tik varžtus 2 išims, sakė, kad galės priiminti vos ne iš karto. O dar važiuojant klausė manęs, ar galės atsisakyt operacijos, jeigu siūlys, nes nenori dar 4 mėn nevaikščiot....

O grįžus patekau į braškių karalystę. Tai va dabar biškį baigiau virt, bet dar ne pabaiga :D. Ryt truputį pavirsiu kitaip, tada dar kokį  pyragą ar ledų sumeistrausiu. O jau kiek prisirijau... Prišaldėm tai daugiausia, ten lengviausias sudorojimas. Nors vyras sakė, kad trynė vos ne ilgiau, negu išdorojo, nes nemažos, tvirtos buvo.

Nepamezgiau nei akelės užtat...

Atsakyti

labas rytas

aš ir be darbų ir be braškių nepamezgiau, jau sekmadienį pas mamą galvojau jau jau valio

grįžau namo vėl noras dingo

nusipirkau ledų mašiną tai visą vakarą receptų ieškojau :) pirmas blynas biškį prisvilo-labai riebalų gabaliukai jautėsi kaip sviestas būtų :)

Atsakyti

Man skanūs labai Beatos braškių ledai, kur graikiškas jogurtas, braškės, kondesuotas pienas ir gal grietinėlė pilasi? O gal ir ne :), reikės pasitikrinti. Bet su aparatu mums daug vaznios, mažai naudos, vis tiek tik po nedaug iš jo išeina. Tai dar pagalvosiu, bet gal jo atsikratysiu. 

Šiandien gal jau paskutinė intensyvi darbinė diena... 

Tai kažin buvo ta prognozuota audra ar ne? Nes miegojau kaip šernas, tik jaučiau, kad atvėso, nes langai atidaryti, Jeigu būtų kas rimčiau, tai turėjom atsibust ir užsidaryt.

Atsakyti