Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Dabar toks esminis klausimas :D man atrodo net kažkada aptartas, bet neaktualus buvo-neužfiksuota.

ar būna ant šio svieto prisukamų virbalų rinkinių, kur būtų 2mm, 2.5mm.  :hmm:​ 

Atsakyti

a man su kondensuotu pienu netinka, bet gal ir be jo gautųsi :)

mums kai tik 2-3 porcijų tereikia tai pats tas su aparatu, tuo labiau kad jei šaldikly darau kas pusvalandį maišyt

kažkada kai nusipirkau beatos pirmą knygą darydavau šerbetus

kameroj gerai gaudavosi bet sakau dažnai vis permaišyt reikėdavo tai atsibodo

o gal kas žinot kodėl praktiškai į visus ledų receptus kiaušiniai dedasi?

Atsakyti

katukai būna

https://narplioju.lt...u-rinkinys-mini

Atsakyti

ale bet tačiau nelabai praktiški šitie, sako lūžta per sujungimą

Atsakyti

Ai nu, smailūs šitie :D 

jau gal net noriu pabandyt tuos japoniškus arba tuos Lykke, kur Vincis veža. 

Nes

Knitpro man smagūs, bet pasirodo trūksta valas. Per dažnai.

Chiaogoo per smailūs

Dar yra Addi, klasika. Bet kažkaip tų geltonu valu irgi ne itin pasirinkimas.

Apskritai, 2.5 mm kad būt normalaus ilgio ir vqlas ir patys virbalai, nu taip minimaliai minimaliai.

Dar kol veikia šitie cubikai, pamedituosiu, į tą laiką gal Vincio naujienos atvažiuos, o greituoju būdu mačiau mano kaimo black rabbit turi Knitpro.

Atsakyti

katuk o tu bandei megzt chiaogoo, kad sakai per smailūs?

Atsakyti

be to galima gi ne rinkinį pirkt o atskirus susirankiot

dar dropsai yra kažkokie

Atsakyti

2,5 Chiagoo yra ne per smailūs, tikrai neduria pirštų, normalūs. Neįsivaizduoju, kaip tu nori buko plono virbalo? Aš turėjau Hyia Hyia 3,25 - patys mylimiausi ir smagiausi (ir smailiausi virbalai buvo), bet Lace, kuri mezga antrukais - jie per smailūs. Gal ir man tokio plonumo būtų per smailūs, nebandžiau. Tiesa, valas tas žilka keičianti formą, na, ir damušiau aš juos pati tikrai, nes daugiausia jais primezgiau, tai nutrūko valas galų gale, bet tai ne po pirmo mezginio, kaip kokie kubikai ar carbonzai.

Mano nekenčiamiausias virbalas yra Addi 3,5 :) - dėl to, kad bukas bukutukas :). O Knitpro toks pats - tobulas ir jų pačių (ne Carbonz ar Cubics) man valas tikrai netrūksta. Turiu medinukus jų spalvotus Nr.4 - irgi baisiai smagūs ir daug mezgiau jais.

Kapseika - tik norėjau pasitikrinti savo versiją:). Nes kiek matau, tai lietuviai dažniausiai savo chebrose bendrauja, bet jūs man tokie atrodot neužsidarantys savo rėmuose, tai taip ir įsivaizdavau margą publiką. Ta įvairovė ir pats įdomumas ♥.

Qqute - nesu dariusi nei vienų ledų su kiaušiniais :). Bet šiaip - dėl skonio, dėl ko gi daugiau :). O tu kiaušinius gi vartoji, ar  ne jau?

Vakar prisiminiau vaikystės vieną iš mėgstamiausiųvalgių ir ne tik kad vaikus paraginau prisivalgyt, bet ir pati bliūdą sukapojau - trintos braškės, cukrus ir pienas. Ir dar su baronka  :B . Nu, galvojau, kaip čia tie mano viduriai sureaguos. Nes kartais nuo kokio pieno pareaguoja. Dabar tik prisiminiau, kad nebuvo ničjokios blogos reakcijos :yahoo: , o taip skanu buvo  :wub: .

Atsakyti

Restar vartoju kiaušinius bet kažkaip abejoju, kad dėl skonio, galvoju gal konsistencijai kažką padaro kad vientisesnė būt, nes kaip tik pabrėžia, kad neperkaitint kad neatsirastų kiaušinio skonio

tai va ieškau kame vakar mano klaida ir ar kiaušinis išgelbėtų

Atsakyti

a jo-

audra buvo, gal ne tokia kaip pranašavo, bet langą užsidaryt kėliausi dar prieš prasidedant lietui.

O draugė sakė jai  gėles išvartė, maniškės tai nieko net neapibyrėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 birželio 2020 - 09:21

ale bet tačiau nelabai praktiški šitie, sako lūžta per sujungimą

Netikiu, kad medinukai ar bambukai lūžtų mažiau :rolleyes:

Atsakyti

Chiaogoo pamezgiau kokias 5 akis. :D  Lace davė pačiupinėt. Man jie apskritai kažkokie sunkūs. Apie smailumą sprendžiu iš aprašymo. Skirti kiauraraščiams, reiškias smailesni. Tai jei ploni ir dar smailesni, tai badosi.Nors aš mezgu gan laisvai, neturėčiau susibadyt pirštų, bet jei iš kelių siūliukų mezgi, tai kabinėjas tas nusmailintas galas. Tai tiek. Knitpro man labai smagūs, gal verta medinukus pabandyt :hmm: arba ne kubikus, tiesiog nikelio. Bet kaip ir minėjau, kai pradedi jau konkrečiai rinktis, tai arba valo ilgis netinka, dydžio nėr, ar dar kokie patrumpinti atsiranda. 

Kiaušinis leduose gal tą tąsumą duoda, nu kremiškumą. Bet aš kažkaip irgi nesu su kiaušiniais receptų radusi :D  mano skaniausi tiesiog bananai šaldyti ir blenderiuoti. Su priedais.

Atsakyti