Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite aš turiu omeny būtent plonų prisukamų sujungimą

nu tikrai toks netvirtokas atrodo bent man

geriau tokio dyžio imti neprisukamus-bus tvirčiau

apie medinukus ar bambukus iš vis nekalbu, nemezgu tokiais :)

Atsakyti

Labas rytas, 

po 13 busiu Vilniuje, gal yra nedirbanciu ir norinciu kavos kartu isgerti  :geda: 

Atsakyti

Nite aš turiu omeny būtent plonų prisukamų sujungimą

nu tikrai toks netvirtokas atrodo bent man

geriau tokio dyžio imti neprisukamus-bus tvirčiau

apie medinukus ar bambukus iš vis nekalbu, nemezgu tokiais :)

O tai kokio tu tvirtumo nori iš tokio plonumo virbalo :rolleyes: man jie visai normalūs atrodo- nekelia jokio nerimo, kad sulūš, nors aš nelabai daug mezgiau jais. Bet aš šiaip virbalų nelaužau, nei valų netraukau :rolleyes: nors mezgu normaliai, labiau link tvirtumo tikrai ne laisvai

Atsakyti

13 val prasidės renginys... iki to dar reikia suėst pusryčius ir pietus vienu metu, nupirkt gėlių, kažko užkrimst, surišt knygas, išstumdyt kėdes, oi dar save iki padorios išvaizdos atvest...

Atsakyti

O tai kokio tu tvirtumo nori iš tokio plonumo virbalo :rolleyes: man jie visai normalūs atrodo- nekelia jokio nerimo, kad sulūš, nors aš nelabai daug mezgiau jais. Bet aš šiaip virbalų nelaužau, nei valų netraukau :rolleyes: nors mezgu normaliai, labiau link tvirtumo tikrai ne laisvai

Nite, jau kaip pasakei :D  aš tai  šiaip sau laužau. Sunervina mezginys ir triaukšt. Arba trukt. Nu vat vieni lengviau pasiduoda, kiti ne taip lengvai. Norisi tų užsispyrusių, o tai brangiai kainuos tie nervai.

Juokauju šiaip. Nesu daug sulaužius. 

Atsakyti

Nite, jau kaip pasakei :D  aš tai  šiaip sau laužau. Sunervina mezginys ir triaukšt. Arba trukt. Nu vat vieni lengviau pasiduoda, kiti ne taip lengvai. Norisi tų užsispyrusių, o tai brangiai kainuos tie nervai.

Juokauju šiaip. Nesu daug sulaužius. 

Tai, Katuk, čia aš slabakė :D joks virbalas man nepasiduoda  :D 

Vienąkart Kubiko valas ištrūko - buvo lengvai pataisomas-įkišamas vidun su lašeliu klijų, bet iš principo pasikeičiau į naujus :rolleyes:

Atsakyti

Slabakė :hihihi:​ kur gi ne

Atsakyti

NItė išlaikyta ir tausojanti įrankius :). Aš tai Žigulio pavarų svirties bumbulą nuraudavau mokydamasis vairuoti  :lol: , ko vyras niekaip įsivaizduoti negalėjo. O virbalų netausoju, jau kai mezgu, tai negalvoju, būną, kad ir užlaužiu ten kaip nors gal per sujungimo liniją.

Atsakyti

nu sulaužius ir aš nesu, sulanksčius tai taip, net ir chiao goo

o kubikų valas labai mėgsta nulūžti kai mezgi maginc loopu rankoves su per trumpu valu :D

būtent taip abu kartus ir nulaužiau, negaliu nieko kaltint

Atsakyti

Aš kapoto pakėlimo trosą nutraukiau nesenai  :rolleyes:  Vyrs irgi klausė,  ar jėgų neturiu, kur dėt.

Virbalus lankstau.

Prisukamus karbonzus 3 nulaužiau- visus palikus mezginį ant lovos ir ranka atsirėmus.

Atsakyti

Finito su rimtais darbais iki atostogų....

Aš medininius kojininius  Nr. 2 vis laužiau - tai atsisėdus, tai šiaip ten visai kaip baisiai užspausdama... Bet kai atsirado Carbonzai kojininiai, tai nebesimūčyju.

Atsakyti

Man vis tiek per karšta...  :oh:

šiandien turėjau Nitę svečiuose  :wub: kavos pagėrėm, gerai liežuviais pamezgėm, megztinius išsimatavim, net pasiforkinom greituoju būdu.  :D Iš 5 Nitės atsineštų megztinių 2 liko mano lentynoje  :wub:  Norėjo juos išmest, tai liepiau mesti į mano pusę  :rolleyes:  Faina ta mezgėjų draugystė  :wub:

Kuriai ten buvo neaišku, kas negerai su mano paskutinio nevykusio mezginio rankovėm  :mirksiukas:  štai jums vaizdinė iliustracija.  :ax: 

Priedas  0BDD59CE-55B0-4286-8E44-30D7A2E12948.jpeg   128,46KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  D7EB1A93-2735-425F-8238-631AADBFBC90.jpeg   112,71KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  98C4AF07-81FD-4A8B-A9DC-CF4698C9F16D.jpeg   103,87KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  A792D7AF-1FCA-4309-A9BA-6078CAB29AF5.jpeg   144,56KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 30 birželio 2020 - 16:48