Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O jau mano veido išraiškos :lol: bet tai kaip fainai ta gėlėta nugara atrodo  :bigsmile: 

Draugystė - jėga :wub: ir aš dovanų gavau  :D 

Atsakyti

Lace, geeeras, norėjau siūlyti užsilenkt rankoves, kai pirmą kartą pamačiau, bet kai nečiupinėjus materiolo, nebuvau garantuota ar tiks užlenkimas.

Nite (mano tel, tave redagavo į Bitė :lol:​ ), super atrodai ir labai gerai tinka. 

Atsakyti

Lace, geeeras, norėjau siūlyti užsilenkt rankoves, kai pirmą kartą pamačiau, bet kai nečiupinėjus materiolo, nebuvau garantuota ar tiks užlenkimas.

Nite (mano tel, tave redagavo į Bitė :lol:​ ), super atrodai ir labai gerai tinka. 

Užlenktas tik fotosesijai tinkamas, nešiojimui reiktų patrumpinti.  :rolleyes: Nitei tinka tikrai geriau, nei man, jos platesni pečiai geriau "išpildo" apimtį, įsiuvų trūksta. Nitė tokio nenešios, tai motyvacijos taisyti kol kas nėra.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ta prasme, asmeninį nešiojimą jau išvis palaidojai? Tik dėl Nitės pasistengtum?

Sutinku, kad trumpom rankovėm Nitei geriau tinka

Atsakyti

Ta prasme, asmeninį nešiojimą jau išvis palaidojai? Tik dėl Nitės pasistengtum?

Sutinku, kad trumpom rankovėm Nitei geriau tinka

taigi iš karto rodydama sakiau, kad nepavykęs mezginys arba natūralaus dydžio mėginukas  :D per daug reikalų jį ardyti ir taisyti. Paprasčiau nusimegzti naują, siūlų dar liko.  :rolleyes: 

Atsakyti

Galvojau, kad Nitė gavo šitą dovanų :), nes tikrai ant jos geriau žiūrisi. O kada daugiau foto jau tinkančiųi mezginių vienai ir kitai?

Atsakyti

Galvojau, kad Nitė gavo šitą dovanų :), nes tikrai ant jos geriau žiūrisi. O kada daugiau foto jau tinkančiųi mezginių vienai ir kitai?

Būčiau gavus, jei būčiau norėjusi  :D ant manęs gal ir geriau atrodo nuotraukoj, bet ir trūkumų išlindo dar kitoniškų  :rolleyes: geriausiai, kas gali nutikti šitam mezginiui – tapti pavyzdėliu kitam, tikrai geram drabužiui  :D​ 

Atsakyti

Ir siūlo negaila :hmm:​ 

Atsakyti

Ojj, Katukai, bus tų siūlų  :lol:​ 

Atsakyti

Juk turi pakankamai-rašė, tai ir negaila :) 

Šnd pasikeičiau virbalus (buvo brokas prie sujungimo), papirkau lino pridėtiniam reikalu- tinka. Ir gavau gražuolius, fainuolius siūlus (ačiū Olaivai) - taip ir matau švarkelį prie mėlynų džinsų  :wub:​ 

Atsakyti

Niuma, tuos rudai ryžus? Gražuolius?

Sakot bus siūlų :hmm:  ot ims ir pritruks kokio metro kitam projektui :P​ 

Atsakyti

Sakot bus siūlų :hmm:  ot ims ir pritruks kokio metro kitam projektui :P​ 

Numegsim raudonas padalkes, bus dar įdomiau  :lol:

O jei rimtai – nieks gi nemeta kol kas to mezginio į šiukšlyną. Jei pritrūks antram variantui siūlo, tai ir išardys. 

Atsakyti