Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras.

Skaičiau jus atgal...

Vejas pajūryje siaubingas, nama judina. Pavesine nurengem kad neišskristų.

Gyvenam prie jūros, sakykit ką norit bet va įvyko.

Pykstames, nervinames, taikomes, dziaugiames.

Ejau pajuriu šiandien ir galvoju nu vyras kartais taip erzina, taip nervina, kad noris papurtyto, bet jokio kito nenoreciau, taip gerai yra taikytis su tuo žmogum, svajoti, planuoti.

Reikalu reikaliuku tai iki kaklo.

Kai kuriuos stabdo oras, pvz dazyti terasos negalim.

Baldus siandien nupirkom i lauka, tad tik foto, nes nesurinkti dar.

Tetis atvaziaves padejo daug. Turiu jo padaryta virve skalbiniams, turiu alia terasa.

Neturim vis dar duju o tai reiskia dusas su arbatinuku pasildytu.

Ryt laukia Liepoja ir architektas.

Poryt didysis juros rodymas mamai, drauge vezimeli suorganizavo, vesiu i Palanga, ten bus su vezimuku realiau iki juros dasikasti.

Va taip gyvenu.

Pridėta:

Atsakyti

Kapseika, aš esu pritrenkta.

Tu mano grožio ir stiliaus Ikona.

Nuostabi😍

Atsakyti

Katukai, taip tie iš kambariuko. Džiovinto apelsino - lašišiniai, bet ne rudi ir ne ružavi. Kaip sakau, - tiesa slypi kažkur anapus ekrano. 

Atsakyti

Kaip romantiškai tie batai palei terasą :wub: 

Ir gėlės... 

Ingriduska, tai be rudens Vilniuj nelaukt?

Nors ką čia-aš pati nežinau kada grįšiu. Darbe visi pasipiktinę ir pasimetę, atostogos suplanuotos, sodybos išnuomotos, ir še tau, nedrįskit kišt nosies.

Jūs kaip tikri naujakuriai :D  statybos ir remontai arba išskiria poras arba suartina..

Atsakyti

Katuk, liudna bet vyras kita treciadieni jau ko gero i Kijeva išskrenda. Lyg ir i ten ir is ten neber karantino. 

Kazkas pinigus uzdirbines. Darbas atsidaro tai jau vadovas ten nuskrides kas dien duzgina.

As ketinu buti čia, vaidinsiu bebaime.

Nesu is tu bailiuju, bet jauciu nebus naktim jauku labai.

Epizodiskai grizinesiu i namus Vilniuje.

Bet noreciau cia pravasaroti didesne dali vasaros

Atsakyti

Basanoškos tai tikrai grynai romantika😂😂😂😂

Bet fotkinau vaikui, tai itin neziurejau.

Atsakyti

O tai net Diplimatam Katuk koridorius uzdare?

Atsakyti

Neuždarė. Tiesiog privaloma izoliacija. Be išimčių.

Atsakyti

Šūduva Katuk😢

Atsakyti

Ingriduko naujakurystės džiaugsmai ir rūpesčiai tai fainai skaitosi. Aš netikėjau, kad jūs va taip švyst ir persikelsit ilgam. Galvojau - savaitgaliams ir pan. Drąsūs ir veiklūs - ne vien svajokliai, kaip kai kurie :).

Truputį uogienės paviriau, braškių pyragą iškepiau, truputį pamezgiau. Ryt vėl anksčiau keltis, vėl į egzaminą vežt...

Katuk, užjaučiu dėl planų sugadinimo. Bet tokia jau ta corona... Daug kam daug kas sušikta -tai šią vasarą geriau mažiau planuot, mažiau nusivylimų bus. Ir ne tik vasarą, panašu.

Lace - tai broliui simptomų rimtesnių ir neatsirado, jaučiasi gerai?

Atsakyti

Man tai nelabai ką ir sugadino. Bent jau finansiškai. Tik emociškai. Aš karantino metu sąžiningai nevažinėjau, jau tikėjausi pabaigos, tai vat toks ir nusivylimas. 

Ingriduska, būsi varlė keliauninkė, beveik kaip aš :D  kažkada labai patiko vairuoti. Jau biškį pabodo....

Atsakyti

Ingriduska, veiklos turite iki kaklo. Bet tai fainiai, kad einat svajonių link. 

Vakar važiuodama po darbo baliaus namo sugalvojau, ką megsiu :D Va pasirodo, ko reikėjo įkvėpimui :D​  

Atsakyti