Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka - ir ką? Geras balius buvo :D.

Atsakyti

Simple dryžiuką. 

Atsakyti

dryžiukai jėga :)

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas

Nu vėjai vėjai pas mane, taip siaučia, kad kvapą gniaužia.

Lininė taip ir nepribaigta, jau imu norėt megzti.

Tai imsiu ir užbaigsiu kurią dieną.

Liniuk tai balius koks nelinksmas išpuolė jei mezgiminius planus deliojai ?

Vyrs i Ukraina idomu kaip cia bus.

Dabar gim, bet kita diena gali nebegaleti grizti. Zodziu kazkokie keisti laikai.

Atsakyti

Grįžti galės, nes LT pilietis. Bet gali reikėt užsidaryt 14 dienų. Keliones planuotis sekmadieniais, nes pirmadienį sąrašus naujina. :D 

Žodžiu, paskaičiau kokia bauda: prillausomai nuo padarinių, įspėjimas, 60-1500 eurų, arba baudžiamoji, ten kaip teisėjas nuspręs😀 nusikaltimas žmogaus sveikatai

Liniuka, kam tau tiek dryžiukų?

Atsakyti

Bet kaip irodysi nuo ko uzsikrete.

Nuo taves ar ne nuo taves.

Gal pilna besimptomiu.

Va draugai su kuriais ziauriai kirtosi nuomones del Coronos vel susikirtom.

Jie buvo uz karantina, jiems ridesi kad cia tobula.

Dabar pries menesi grizo sunus is JK ir ka, karantinavosi ju name.

Tai sakau jei taip gerbiate karantina, kaip taip. Gyvenat kartu, wc vienas, vonia viena. Vaikstot su vyru i ofisa abu, dirbat su daug žmoniu,po pardes siaučiat, vaziuojat i Šventaja, Vente ilsites, tusinat, valytoja pas jus ateina 2k savaiteje, bet jei sunus parveze virusa,tai dabar jus ji nesiojat po visus Šiaulius ir kurortus. Gavau atsakyma, ar tu kokia SAM darbotuoja.  Tai kokia to karantino prasme jei karantinuojiesi su tais kurie nesikarantinuoja. Sunus niekur nejo, bet brolis ir tevai visur visur kur sugalvodavo.

Zodziu eilini syki labai sažiningi kol neliečia jų asmeniškai.

Atsakyti

Na, iš to, kaip Liniuka svarstė ir paprastai pasirenka ne pačius paprasčiausius modelius tikėjausi ko įdomiau :). Nors, aišku, ir su dryžiais galima smarkiai nustebinti, o jie net ir paprasčiausi tikrai visada gražu ir nešiojama.

Atsakyti

Pas mane tas atvejis kur "norėjo kaip mandriau", o išėjo dryžiukai :D​ 

Atsakyti

Ingriduska-besimptomis, tai testą padaro gi. Simptomų nėr, teigiamo testo nėr-tu ne ligonis. Simptomų nėr, o tesras teigiamas-va besimptomis. Ir tokiu atveju gali užkrėst kitus.

kokia schema. Jei nesergi ir nieks su kuo kontaktuoji neserga, tai nieks nieko ir nežino, nesužino ir negaudo. Bet jei tavo testas teigiamas, ir tavo kontaktas suserga, o tau nustatyta anksčiau, o dar jei atvykai iš kur nors, tai tave kaltu ir padaro.

Bet. Kai izoliacija privaloma, tave atvykstant į LT, sužymi. T.y. užpildau anketą kokią tai, ir įrašo į sąrašą. Jei piktas tavo kaimynas, žinodamas kad tu grįžai iš pavojingos šalies, pamato tave parduotuvėj kokioj, ar pas tave atvaro draugų chebra, tave paskundžia, tau bac 60 euriukų baudos. Jei kažkas iš chebros susirgo-bac 1500 euriukų baudos. Jei susirgo visa šaika, ir dar sunkiai, gali ir į belangę uždaryt.

Atsakyti

Čia su bet kuria infekcine pavojinga liga.

Pamenu, bendrabuty,  dar studente buvau, atėjo desantas baltų chalatų izoliuoti vieno gyventojo, nes jam buvo nustatyta gonorėja :D ta prasme, nuėjo į polikliniką žmogus, pridavė analizus, atsakymas po kelių dienų.  Tai kokiu būdu pranešt, kai telefonų nėr :D​ 

Atsakyti

Katuk niekas testo grizus nedate.

Anketa uzpilde.

Jis niekur nejo, pas ji draugai nejo.

Bet jo seima su kuria jis gyveno tas 14 paru ejo visur.

Atsakyti

Tai Ingriduska ir sakau-nepagautas, ne vagis. Testo nedaro, bet užregistruoja. Jei per tas 14 dienų susirgsi, va tada prasidės linksmybės. Jei nesusirgsi, tai gyvensi kaip gyvenai ir dar visiems pasakosi,m kokua nesąmonė čia tas virusas.

Bet pas mane pvz net apsimest neišeitų, nes aš gi norėsiu atgal anksčiau nei po 14 dienų. Ir oplia-ant sienos sustema raudonai šviečia-pagauta

Arba ne. Aš gi plę nežinau, kaip ta sistema veikia.

Atsakyti