Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tai ir sakau-jei praslydai,  nieks neužsikrėtė tai ir valio.

Yra draudimai griežti ne visiems gi. Jei tu niekur nevažinėjai, tai greičiausiai gausi tik įspėjimą-jeigu susidarys ligos grandinėlė ir tu būsi kraštinis. 

Bet manau, baudžia tik visiškai aiškiais atvejais.

Atsakyti

Nite mėgsta visokius mixus.

Kol perskaičiau sudėtį, tai ir pamiršt pradžią spėjau :D

Gražus megztinis

:4u: galiu nerašyt iš ko mezgiau  :P nes ir kiti pamiksuoti  :mirksiukas: 

Nite - gražuolis tas tavo megztinis, nros man gal įprasčiau margos rankovės, kai jos ilgesnės būna, t.y. statytos.  Bet fainiausiai, akd gaunasi idealiai taip, kaip pati nori. O tavo sudėtys - tai jo - siūlų alchemikė :). O šviesaus liūdesys apie Anykščių siūlus - ir aš jo nemažai turiu... tik šviesos procentaliai kol kas mažiau nei liūdesio...

O va aš kaip tik stengiaus tuos dryžiu kuo žemiau nustumt :D

Kokia dar alchemikė :irnesakyk: o iš kitos pusės, jei nieks nepegamina siūlų, atitinkančių mano poreikius, reik pačiai suktis :D

Mėgstu liną,  bet mezgant iš vieno siūlo gaunasi rėtis. Nepatinka man kai šviečiasi viskas kiaurai :rolleyes: Medvilnė iš kelių siūliukų būna kartais tokia skudurinė, tai dar linas duoda šiokio tokio standumo/tvirtumo.

Atsakyti

Tai žmonės padoriai, t.y. saugiai elgtis turėtų ne tik dėl baudų baimės, bet iš sąmoningumo.

Na, ką 07.29 numatyta operacija, bet 30 jau paleist planuoja. Pasidaryt kalną tyrimų, dar ir Covid, kad galiotų 48 val tyrimas, nors vakar skaičiau, kad besimptomiams lyg ir nebereikėtų jau. 

Atsakyti

Nite-sutinku, dėl mėgstamų sudėčių, bet aš dažniausiai ieškau gatavo siūlo, nes susėliot ir sudėtį ir spalvas ir dar ten visokius kintamuosius būna per daug :D 

iR net nepamenu, kada tu mezgei iš tiesiog vienarūšio siūlo

Bet tau gerai gaunas ta alchemija

Atsakyti

Čia su bet kuria infekcine pavojinga liga.

Pamenu, bendrabuty,  dar studente buvau, atėjo desantas baltų chalatų izoliuoti vieno gyventojo, nes jam buvo nustatyta gonorėja :D ta prasme, nuėjo į polikliniką žmogus, pridavė analizus, atsakymas po kelių dienų.  Tai kokiu būdu pranešt, kai telefonų nėr :D​ 

oi, Katuk, šiais laikais jau nieks dėl gonorėjos negaudo, ir kontaktų nebeklausia. Paskiria gydymą ir rekomenduoja gydymą partneriui, bet, ar tas partneris yra TAS partneris, ir ar jis gers, čia jau jų sąžinės reikalu lieka..

Dabar ieško nebent atvira ir antibiotikams atsparia TBC sergančių.

Gražus Nitės rakoviadryžius  :wub:  

Bet su ta sudėčių alchemija..Sudėtis gera, bet atitaikyti atspalvius jau gaunasi mistika tikra.. :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 01 liepos 2020 - 11:22

Restar-tai mane būtent sąmoningumas ir stabdo dėl važiavimo į LT. 

Ir šiandien kažko man labai liūdna dėl tos visos situacijos. Aišku, aš ir taip sunkiai planuojuos toliau nei dvi dienas į priekį, ale bet va toks neapibrįžttumas išbalansuoja visiškai.

Atsakyti

oi, Katuk, šiais laikais jau nieks dėl gonorėjos negaudo, ir kontaktų nebeklausia. Paskiria gydymą ir rekomenduoja gydymą partneriui, bet, ar tas partneris yra TAS partneris, ir ar jis gers, čia jau jų sąžinės reikalu lieka..

Dabar ieško nebent atvira ir antibiotikams atsparia TBC sergančių.

Žinau :D  čia tik pavyzdys buvo iš man žinomų atvejų. 

Ir ar tikrai dėl Covid negaudo? Negali žinot.

Atsakyti

tai tikrai sergančius kažkaip gal seka, nes buvo rašyta, kad sergantieji pažeidė karantino režimą, nurodant pardes, kur lankės, barus ir pan..

Atsakyti

Tikrina ir tuos, kurie privalomai turi karantinuotis, sakė, kad kiekvieną dieną turi temperatūrą matuotis ir skambina. Čia vakar pažįstama pasakojo, kad taip jai buvo. Aš pati buvau užsirašius į savanorius, kurie tuo darbu užsiima, kai pradžioj karantino nesugalvojau, ką veikt, bet neprireikė mano paslaugų. Ir labai gerai, nes paskui buvo tiek ką veikt, darbo, o dar vaikus prižiūrėt, maitint, kad maža nepasirodė veiklos...

Atsakyti

laba diena  :4u: 

Lace - tai broliui simptomų rimtesnių ir neatsirado, jaučiasi gerai?

nėra simptomų, jaučiasi gerai, tiesiog negali niekur nosies kišti  :) 

Atsakyti

tai tikrai sergančius kažkaip gal seka, nes buvo rašyta, kad sergantieji pažeidė karantino režimą, nurodant pardes, kur lankės, barus ir pan..

Bet man įdomiau ne sergantys, o atvykėliai. Jie laikomi pavojjngais :D 

Ta prasme, aš įvažiuoju iš pavojingos šalies. Simptomų neturiu-testo nereik. Bet užsiregistruoju ir turiu 14 dienų užsidaryt. 

O jei neužsidarau?  Čia turbūt tik netyčia arba paskundus gali pagaut. Arba, kaip aš pvz užsimanau vėl išvažiuot?  Ar būsiu nusikaltėlis ar ne?

Nesakau, kad negaliu susirgt. Nieks nuo to neapsaugotas. Gi vaikštau po visokias minias žmonių.

Atsakyti

Gražus Nitės rakoviadryžius  :wub:  

Bet su ta sudėčių alchemija..Sudėtis gera, bet atitaikyti atspalvius jau gaunasi mistika tikra.. :oh:

O aš ir netaikau atspalvių tobulai :ax: gaunasi tos lengvas melanžiukas ir man tas labai patinka  :D O juodą atitaikyt išvis nėr bėdos. Bet vat nufotkint juodą  :ax: stok ten paeik ten ir vistiek juodai juoda :lol: 

iR net nepamenu, kada tu mezgei iš tiesiog vienarūšio siūlo

Mezgiau mezgiau - turi prisimint :D užpernai per atostogas mezgiau melsvą, pas Liniuką cepuose galėjai gyvą matyt, o siūlo likučius qqutei atidaviau :D ir ji rodėsi jau :mirksiukas: O pernai per atostogas mezgiau irgi iš paprastų matkelių - nu tai tas daiktas vakar pas Lace persikraustė :D gal ji parodys, aš su juo nesifotkinau, nes  gi aš toookia krūta mezgėja, kad nevykusių nė nerodau :lol:

Atsakyti