Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu paspėliot NItės kliurkas, tai  :lol: . Nebent, Katuką sportinis interesas pagautų :).  Gerai, kad nugarą parodei - o tai juodas ir juodas. Jausmas įsivaizduoju, kad malonus, ir man dar tavo kaklo linija visada graži, tokia taisyklinga.

Katuk, man tai rūpi tik tu  :P . O vairuotojams ten visokiems gi ką - jais įmonės rūpinasi, negalima bus važiuot, tai negalima. Bet net per piką Europoj vežėjai galėjo važinėt. Nu jeigu nesąmonę priėmė, tai tuoj pakeis. O paprasti važinėtojai tai turi paklust :)

Lace krepšeliukai tokie išbaigti nuo iki, gražučiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 liepos 2020 - 12:38

Rimtai Nite-reik kirptis :D 

To juodo kliurka gal rankovės :D 

Vilmak-kokią baimę :D konkrečiai Kaliningrado srityje, kuri praktiškai visiap kaip izoliuota nuo didžiosios Rusijos, sergamumas minimalus.

Atsakyti

labai :wub:  Lace krepšiukai. Nu tokie mano skonio :D​ 

Atsakyti

Vilmak-kokią baimę :D

oi, Katuk, ne susirgimo baimę, o susekimo  :D​ ..

Atsakyti

To juodo kliurka gal rankovės :D

Aha, o kas tau nepatinka mano rankovėse?

Atsakyti

čia Katuks turbūt pajuokavo :)

Nes ir aš pirmiausia susidomėjau, ką ji tee pamatė  :hm:

Žiū,  :blink: ,tikrai rankovės užkliuvo  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 01 liepos 2020 - 12:21

:D 

galiu ir nepataikyt konkrečiai.

Gal biškį ilgis netinkamas, per ilgos.

Bet labiausiai tai viršus kažkaip su proporcijom ne tas. Aptempta, o kūnas pūslėm sukritęs po pažastim

Atsakyti

pilkam jau gražiai guli viskas. Darei pečių nuolydį?

Atsakyti

Darei pečių nuolydį?

Neįžeidinėk, ką :beee:

Atsakyti

:D

galiu ir nepataikyt konkrečiai.

Gal biškį ilgis netinkamas, per ilgos.

Bet labiausiai tai viršus kažkaip su proporcijom ne tas. Aptempta, o kūnas pūslėm sukritęs po pažastim

taip, taip kliurka su rankovėm. Tiksliai pamatyt neįmanoma :rolleyes: biškį numažinau pažasties išėmimą, tiksliau padariau, kaip reikėjo, bet užmiršau, kad mezginys traukiasi šiek tiek :oh: tada ir rankovėm šiek tiek pločio trūksta.

O tų pūslių realiai nėra, nes gi lauke tai nešalta buvo, kūnelis šlapias, tai tas šilkas labai klijuojasi prie visur kur :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 01 liepos 2020 - 12:41

Nu tai beveik pataikiau :D  per mažas išėmimas, ir dėl to siauroka viršuj.

Dėl pūslių tada atsiimu :D​ 

Atsakyti

Pilkas labai dera su Nitės galva :). Siūlų trūkumas visai neblogai apžaistas, ir cinkelis fainas. O nepanešiojai, nes yra koks gramelis vilnos ir tinkamas tik labai šaltai žiemai? :D

Nu kaip pavydzžiu žmonėms, kurie dažniausiai, o gal visada žino, ko nori, kas jiems tinka - megztinio ilgiai, rankovių ilgiai ir pločiai, žino tiksliai, kaip padaryt, kad būtų gerai ir dažniausiai padaro.  Lace tie krepšeliai - kaip pamaušalą , užtrautuką įsiūt, kaip tą vilnoniuką pritvirtint, žod-iu, mano gyvenime visada daugiau klausimų, negu atsakymų...

Jau kaip nebenoriu dirbt, tas ir matosi iš šnekumo :D.

Atsakyti