Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kažkaip nemanau, kad seka visus atvykusius ...turbūt nėra nei tokios institucijos, nei tokio potencialo..Juk tų važinėjančių n+k...O ir atvyksta, tarkim, iš Juodkalnijos, bet per Lenkiją..ar iš kažkur grįžta per Latviją..Tai juk niekas nė nepildo Lietuvos- Latvijos pasienyje jokių deklaracijų..

Kažkokia nesąmonė truputėlį čia..

Atsakyti

Nite, rodyk ir likusius du   :B

vyras nuo šiandien jau atostogauja, bet kol kas visokių reikaliukų aplink namus. Šeštadienį jau išvaziuojam savaitei į Latviją pajūriais pakeliauti su nemaža džipų kompanija.  :wub:

Atsakyti

Gal tada tik skraidančius labiau suseka, jiems ten formas privaloma pildyt. Bet Katuko vietoj tikrai nenusiženginėčiau. 

Atsakyti

Nu aš irgi apie tai :D  kad nesąmonė. 

apie save. Per patį piką galėjau važinėt laisvai, nebuvau pavojinga. Kai viskas aprimo, pasidariau pavojinga :D 

Nite-UŽPERNAI :D  kas čia yr tie pora metų.

bet tas melsvas fainas buvo. Nu ir yr turbūt dar.

Tas siūlas, jūrbanginis ar turkio, kaip kam :D  kur atidavei man, kur dar nerodžiau haywardo variacijos. Sakei, kad reik su kažkuo miksuot,neklausiau :D  jis kažkoks guminis :lol: toks vaizdas, kad nešiojant traukiasi.. nors pats daiktas man patinka.

Atsakyti

Nite, rodyk ir likusius du   :B

O kam skubėt - aš mėgaujuosi dėmesiu :lol: o be to, parodysiu iškart tris, tai pradės šaukt ojjjj kaip greitaaaaiii  tuuu miaaazgiii :lol:

Atsakyti

Paskutiniai priešatostoginiai “projektai” - nieko naujo, du mezgiminiai krepšiai su krepšeliukais. :rolleyes: vieną užsakymui siuvau, kitą tiesiog už kompaniją. :B Priedas  6CB18427-ABDB-47F2-B559-54AD88928564.jpeg   156,86KB   1 Parsiųsta kartų Priedas  55D5390D-2F8B-4D73-BADE-B35F82FC89D5.jpeg   132,51KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  5ACD31B6-E13B-4D23-8B35-00DF84A9354B.jpeg   172,77KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  0A2CE888-4F6B-47B0-82F4-031A60A723A5.jpeg   152,76KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Nite-UŽPERNAI :D  kas čia yr tie pora metų.

bet tas melsvas fainas buvo. Nu ir yr turbūt dar.

užpernai tai tik kokie 4-5 megztiniai atgal :rolleyes: aš nemezgu po vieną per savaitę. net po vieną per mėnesį nesigauna  :D 

Atsakyti

Gal tada tik skraidančius labiau suseka, jiems ten formas privaloma pildyt. Bet Katuko vietoj tikrai nenusiženginėčiau. 

Tai bet kalba ne tik apie mane asmeniškai.

Yra darbiniai reikalai visokie.

Pvz siuntos . Dažniausiai važiuoja vairuotojas iš čia, paima ir parveža atgal.

Tai dabar tas vairuotojas turi įvažiavęs į LT, užsidaryt 14 dienų ir tik tada parvežt siuntą :D  

O prekes vežantys vairuotojai. Taip pat. Kiek reiikėtų turėt darbuotojų, kad juos uždaryt periodiškai.

Atsakyti

jo, Katuko situacija tokia baimių kelianti...

Visų pirma, ne ES siena..

Bet, iš kitos pusės..Nu, grįžau gal pomidorų palaistyti :D , tik savam kieme buvau, viena savo auto atvažiavau ir viena grįžtu grįžtu atgal- nukaip ir  visiškai saviizuoliuota gi.. :unsure: 

Bet ministro sprendimuose seniai seniai logikos nebeieškau..Nesuderinami dalykai..

Atsakyti

Nite - komentuosim: "Serijinė mezgikė", "man labiausiai patinka antras" ir pan, o kiti 2 dėmesio nesulauks atskiro :D

Atsakyti

Tai rodausi, kad jau fotografė liepė :D

Juodas, irgi miksas :mirksiukas: pagrindinis siūlas, linas su šilku (maždaug per pusę, iš mano siūlų), kiti ploniai juodi pridėti tik tam, kad nebūtų skylėtas ir nekeltų problemų su apatiniais :ax:

36f2672683f7.jpg

ir užpakalio foto, nes tik taip matosi raštas

812c3c21dbbd.jpg

Šitam yra vieną kliurka :ax: matosi šiek tiek, bet man netrukdo, galit paspėliot  :lol: 

Nešiojimo smagumas neapsakomas :wub:

Atsakyti

Ir paskutinis - tas, kurio šią žiemą taip ir neapsivilkau :D

0a4b8d5cd256.jpg

Viskas kaip ant delno - sumanymas, cinkelis, siūlų trūkumas, susiglamžymas :D  ir akivaizdu, kad reik jau nešt galvą kirpėjai  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 01 liepos 2020 - 12:08